Jump to content

midl

Members
  • Δημοσιεύσεις

    17
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About midl

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 7

Πρόσφατοι Επισκέπτες

Το μπλοκ πρόσφατων επισκεπτών είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες.

midl's Achievements

  1. THIS ADVERT HAS EXPIRED!

    • Πώληση
    • Καινούριο
    POCO X3 PRO 6/128GB FROST BLUE ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ,ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΟ ΑΓΟΡΑΣΜΕΝΟ ΑΠΟ BANGGOOD OXI ΠΑΖΑΡΙΑ

    200 €

    ΛΑΜΙΑ

  2. Έχω αγοράσει 1 Leagoo m8 και 1 Leagoo m8 pro.Το πίσω ηχείο είναι φοβερό. Έχω θέμα όμως με το μπροστινό ηχείο και στα 2 κινητά.Η φωνή του καλούντος είναι χαμηλή,άρα δεν ακούγεται καλά.Μόνο εγώ έχω το θέμα αυτό? Μπορώ να κάνω κάτι για να επιδιορθώσω το πρόβλημα χωρίς να το κάνω root?
  3. Σχετικά με το X900, ενημερωτικά, διότι και εγώ περιμένω εδώ και καιρό να πέσει λίγο η τιμή του, υπάρχει σε αυτό το site με έκπτωση, https://www.fastcardtech.com/Letv-Le-Max-X900-64GB.html
  4. Θέλω να ρωτήσω επίσης τα παρακάτω. Στην επίσημη σελίδα της Doogee http://www.doogee.cc/download.php?ProId=44 στο firmware download έχει 2 updates. Εάν τα εγκαταστήσω στο κινητό μου υπάρχει περίπτωση να δημιουργηθεί οποιοδήποτε πρόβλημα? Ξαναλέω ότι δεν έχω κάνει root ποτέ.
  5. Όχι,δεν έχω απενεργοποιήση τίποτα.
  6. To κινητό είναι απείραχτο, δηλ όπως ήταν την 1η ημέρα που το παρέλαβα. Άρα τι κάνω?
  7. Ευχαριστώ πάρα πολύ!!!!!!!!!!!!!!!!! Μήπως μπορείς σε παρακαλώ να μου δώσεις οδηγίες τι να κάνω και πως να το περάσω στο τηλ.Πρέπει πρώτα να διαγράψω την παλιά εφαρμογή και να περάσω εκ νέου αυτή που μου έστειλες?
  8. Πολύ σωστά κατάλαβες . Λες να μου βρεις λύση?Το να κατεβάσω έναν άλλο launcher το γνωρίζω,όμως επειδή προτιμώ αυτόν θέλω αν μπορείς σε παρακαλώ να μου βρεις λύση . Ευχαριστώ
  9. Σε σένα το βλέπω και στις 2 εικόνες, σε μένα δεν υπάρχει πλέον πουθενά αυτό το εικονίδιο
  10. Είναι το εικονίδιο με το ανθρωπάκι στην 2η εικόνα και σε σένα εμφανίζετε με μπλε χρώμα. Εγώ το δικό μου τηλ το πήρα από Κίνα το 2014 και το εικονίδιο το εμφάνιζε σε κίτρινο χρώμα, αλλά φυσικά το χρώμα δεν είναι το θέμα μας.
  11. Το πρόγραμμα για επαφές (άτομα) υπάρχει στις εφαρμογές , το μόνο που λείπει είναι το ΕΙΚΟΝΊΔΙΟ , το οποίο όταν ανοίγω το τηλ έχει χρώμα κίτρινο και γράφει άτομα. Μιλάω για τον launcher τον μαμίσιο. Από αυτό το εικονίδιο ψάχνουμε τα διάφορα άτομα που έχουμε αποθηκεύση με τα τηλέφωνά τους. Εύχομαι να έγινα αντιληπτός.
  12. Στiς εφαρμογές
  13. Το εικονίδιο έχει διαγραφεί,το application υπάρχει μόνο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
  14. Το εικονίδιο έχει διαγραφεί,το application υπάρχει μόνο
×
×
  • Create New...