Jump to content

enigmaticos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    17
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About enigmaticos

  • Ημ. Γέννησης 10/05/1972

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

enigmaticos's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. τελικα δεν σωθηκαν τα δεδομενα. δεν συνδεοταν με το kies με το 4.1 και οτι επαναφορα και να εκανα τα προβληματα υπηρχαν. τελικα ondin και 2.3 και ολα απο την αρχη. Δεν καταλαβαινω γιατι επιμενει η samsung στην αναβαθμιση του ace 2 σε 4.1 αφου οι περισσοτεροι που ξερω εχουν προβληματα με την αναβαθμιση. Η μνημη του κινητου μας ειναι μικρη για αυτο που θελει η εκδοση 4.1 για να λειτουργησει.
  2. Καλησπερα, μεσω kies εκανα αναβαθμιση το κινητο σε 4.1 απο 2.3 νομιζω. το θεμα ειναι οτι κολλαει συνεχεια το κινητο. και κλεινω τις εφαρμογες που ανοιγω αμεσως μετα. επισης μετα την αναβαθμιση δεν λειτουργουν τα μηνυματα. Δεν ανοιγουν και εμφανιζει σφαλμα <<μηνυματα εκλεισε>>. τι προτινετε αλλα και αν γινεται να μην χασω ολα τα δεδομενα απο το τηλεφωνο.
  3. Παιδια εχω βαλει την 4.1 JB και ψαχνω και ξαναβαλω την 2.3.6 που ειχε αρχικα. Ειναι πολυ αργο το τηλεφωνο, τρωει μνημη kai μπαταρια, κολλαει σε youtube και facebook οπως και σε εφαρμογες που απαιτουν μνημη. Μην προσπαθειτε να την βαλετε παρα μονο αν σας σταλει απο την εταιρια για τον πολυ απλο λογο πως αν και εσας δημιουργει προβληματα δεν θα εχετε χασει την εγγυηση και θα σας το φτιαξουν τσαμπα. Και με την ευκαιρια, ξερετε πως μπορω να ξαναβαλω την 2.3; Την 4.1 την εβαλα με το Odin. ενημερωση. την βρηκα, την εβαλα με το odin αλλα δεν ανοιγει. μπορει να βοηθησει κανεις;
  4. το εκανα εγκατασταση αλλα δεν ... μου λεει να κανω τερματισμο και να το ξανα ανοιξω αλλα και παλι τιποτα.εκανα εγκατασταση παλι την εκδοση KDPowerMeters (WM 6.0) και δουλεψε αλλα δεν μετραει internet και mms.επισης στις ρυθμισεις των κλησεων ακανα νεα χρεωση αλλα δεν ξερω πως την καταργω.
  5. εγω πηγα σε ολα τα καταστηματα ολων των εταιριων στην πολη μου (Φλωρινα) και μονο στη vodafone βρηκα την εξυπηρετηση που πρεπει.Ενημερωση,τεχνογνωσια,φιλικοτητα και ταχυτητα συμβολαιων για φορητοτητα και νεα γραμμη.Ειχα 2 φορητοτητες και μια νεα γραμμη. και το τηλεφωνο που ζητησα ηρθε σε 6 μερες,οσο μου ειχαν πει απο την αρχη.Το μονο που δεν εχουν ειναι το χαμογελο.Αλλα αυτο...ουτε που χρειαζεται αν γινει η δουλεια σου.Παντως βλεπω πως εχουν πολυ κοσμο και αργουν να εξυπηρετησουν.Αλλα βαζεις τον λογαριασμο να πληρωνεται απο την πιστωτικη και κανενα προβλημα με την ουρα.
  6. Μετα που σου απαντησα το ειδα.1,5 χρονο το ειχα και δεν το γνωριζα.Με την μια ολες μαζι αλλα απο τις επιλογες των επαφων και οχι απο τις επαφες αμμεσα.Και 1 μερα παιδευομουν.Και τις περασε και αψογα χωρις να θελει διορθωσεις.Ευχαριστω πολυ.Ειχα μπλοκαρει μαλλον απο την αγωνια μου να δουλεψω το HD2.
  7. 400 επαφες με bluetooth?με τιποτα δεν το κανω.δεν εχω το Microsoft Outlook εκεί ειναι το προβλημα.εχω το OpenOffice
  8. καλησπερα σε ολους, χθες ο αγιος Βασιλης μου εφερε το δωρο νωριτερα.Ηρθε το HD2!!! καλο, πολυ καλο θα μπορουσα να πω αν και χρειαζεται μερες για να το μαθει κανεις,οπως και ολα τα smartphone.Γενικα ευκολο αλλα αυτο που με παιδευει απο χθες, ειναι πως θα περασω τις επαφες μου απο το προηγουμεο τηλεφωνο sony ericsson k800 στο καινουργιο HD2.Διαβαζω το φορουμ σας,το φορουμ της HTC το ελληνικο (αν και σημερα που το χρειαζομαι ειναι πεσμενο)κατεβαζω προγραμματα αλλα τιποτα .Ακρη δεν βγαζω.Ειμαι χαζος; αναρωτιεμαι συνεχεια.τοσο δυσκολο;Εστειλα τις επαφες μου απο το sony στο outlook express αλλα μετα δεν ξερω. μπορει να εχει δοθει απαντηση στο ερωτημα μου καπου αλλου αλλα μπορεσα να διαβασω μονο 60 σελιδες και δεν αντεξα αλλο. Καμμια βοηθεια;
  9. Επειδη μπεχτηκες με την Eurobank σε συμβουλευω να βρεις εναν δικηγορο φιλο σου κατα προτιμηση,και να τρεξει αυτος.Η τραπεζα αυτη δεν καταλαβαινει τιποτα.Δεν παιρνει απο λογια.Επισης μπορεις να παρεις τηλεφωνο τον <<συνηγορο του πολιτη>> νομιζω ετσι λεγεται αλλα δεν θυμαμαι το τηλεφωνο.Ειναι 5ψηφιο το ιδιο για ολη την Ελλαδα.
  10. Το θεμα ειναι πως αυτη την κινηση την εχω κανει και δεν <<πιανει>>.Σβυνω τα νουμερα κανω την εναλλαγη ,καλω απο σταθερο ,το νουμερο που απενεργοποιησα και ...χτυπαει!!!
  11. Ψαχνω να βρω πληροφοριες για μεταφορα data με καρτα sim. Πηγα σε ολες τις εταιριες κινητης να ρωτησω,ολοι λενε πως υποστηριζουν την υπηρεσια data-fax αλλα κανεις δεν ξερει να μου λεπτομερειες. Αν πρεπει να κανω συνδεση με παγιο + το παγιο για data-fax,η μπορω μονο με 1 παγιο να εχω την υπηρεσια? Ποσο ειναι η χρεωση? Ειναι υποχρεωτικο να κανω συμβολαιο για 12 μηνες? Δεν θελω να χρησιμοποιησω την υπηρεσια φωνης.Μονο DATA. Ζηταω πολλα?
  12. Εχω την υπηρεσια 2in 1 στο 3230 αλλα δεν μπορω να απενεργοποιησω το ενα απο τα 2 νουμερα.Λειτουργουν και τα 2 μαζι.Η ΤΙΜ δεν βρισκει βλαβη , η ΝΟΚΙΑ δεν βρισκει βλαβη,εγω ομως τι να κανω αφου οταν δεν παρεχονται σωστα οι υπηρεσιες που διαφημιζουν ,το θεωρω βλαβη?4 μηνες παω απο το καταστημα ΤΙΜ στο καταστημα ΝΟΚΙΑ SHOP αλλα τιποτα.Ειχε κανεις το ιδιο προβλημα?
  13. Ποιο ειναι το contacts manager?Αλλο προγραμμα?Που θα το βρω?
  14. Καλησπερα σε ολους. Σημερα αγορασα και εγω το 3230.Ειχα το 7650.Πριν γραψω στο φορουμ διαβασα 37 σελιδες αλλα ειναι αδυνατον να τις διαβασω ολες οσες αφορουν το 3230.Αρα,θα σας ρωτησω και μην βαρατε και μου λετε πως εχει απαντηθει το θεμα. Πως θα μεταφερω τις επαφες μου απο το 7650 στο 3230?Και τα 2 συνδεονται με υπερυθρες στο PC.Το μεν 7650 ανοιγει με το pc suite for Nokia 7650 ver 1.0,Το μεν 3230 με το Nokia Pc suite V 6.5.Το δευτερο συνδεεται αυτοματα στο προγραμμα. Ευχαριστω.
×
×
  • Create New...