Jump to content

sorento1

Members
  • Δημοσιεύσεις

    57
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

1 Follower

About sorento1

  • Ημ. Γέννησης Σεπτέμβριος 15

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

Πρόσφατοι Επισκέπτες

Το μπλοκ πρόσφατων επισκεπτών είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες.

sorento1's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Το κάνει εδώ και λίγο καιρό και dialer ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το κάνει εδώ και λίγο καιρό και dialer δεν ξέρω ποιος είναι.
  2. Καλησπέρα γνωρίζει κάποιος γιατί σε Redmi Note 5 ενώ έχω αποθηκευμένα τηλέφωνα κάποια στιγμή δεν τα εμφανίζει σε αναζήτηση; Έχω κάνει συγχρονισμό με gmail. Ευχαριστώ.
  3. Καλημέρα είδα αυτό το tablet https://www.e-shop.gr/tablet-lenovo-tab-10-tb-x103f-101-ips-quad-core-16gb-wifi-bt-gps-android-60-black-p-PER.913645 πως το βλέπεται είναι αργετά καλό? Θα το έχω για FB, Internet και ταινείες.
  4. Καλησπέρα, θα ήθελα μια μικρή βοήθεια μεταξύ https://www.kimovil.com/el/khoro-agora-xiaomi-redmi-note-5 και https://www.kimovil.com/el/khoro-agora-huawei-p-smart και αυτού https://www.kimovil.com/el/khoro-agora-huawei-mate-10-lite . Ποίο προτείνετε , σας ευχαριστώ
  5. Καλημέρα σε όλους, σκέφτομαι για αλλαγή κινητού ,μετά από 4χρόνια (LENOVO A806) και είμαι ανάμεσα σε αυτά τα δύο , https://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=8963&idPhone2=8959#*,redmi-note-5,*. 1 Χρήση κινητού απλή 2. Internet χαλαρό 3. Κάμερα για φωτογραφίες καλή Κάποια συμβουλή? Σας ευχαριστώ
  6. Το τελευταίο διάστημα έχουν πάθει κάτι τα συγκεκριμένα τηλέφωνα ή είναι ιδέα μου; Το λέω γιατί σε ένα forum της Xiaomi (ανεπίσημο) αναφέρουν διάφορα μικροπροβληματάκια.
  7. Δεν έκανα αφαίρεση κανενός λογαριασμού, ξαφνικά το έκανε. Μία της εμφάνιζε και μία της έχανε.
  8. Καλησπέρα έχω το Redmi Note 4 εδώ και ένα χρόνο όλα καλά μέχρι σήμερα όπου χάθηκάν οι επαφές (από 120 μείνανε μόνο 11) τις έχω αποθηκευμένες σε λογαριασμό Outlook αλλά δεν μπορώ να το προσθέσω για να κάνω συγχρονισμό. Κάποια ιδέα τι φταίει? Ευχαριστώ
  9. μεταξύ αυτών το δύο καποία προτίμησει?
  10. Καλησπέρα ενδιαφέρομαι για την αγορά κινητού και βρίσκομαι στην επιλογή αυτών των δύο https://tokinito.gr/mobile-phones-tablets-accessories/mobiles/smartphones/google-android/xiaomi-redmi-note-4-32gb-dual-sim-gold-eu.html#yt_tab_products2 και http://www.kotsovolos.gr/site/mobile-phones-gps/mobile-phones/smartphones/172793-xiaomi-redmi-4x-32gb-dual-sim-black. Η διαφορά αυτών το δύο είναι μόνο στο επαξεργαστεί? Ποίο απο τα δύο προτείνεται? Σας ευχαριστώ:help:
  11. Καλημέρα και χρόνια πολλά, έχει η γυναίκα μου το Lumnia 630 win.8.1 εκεί που μίλαγε μετά από λίγο ζεστάθηκε πολύ και έχασε της επαφές που είχε απο παλιά και όχι τις καινούργιες.Μπορώ να της ξαναβρώ? (δεν είχε αντίγραφα) . Επίσης γνωρίζει κάποιος γιατί το έκανε?
  12. καλεσπέρα σε όλους, έχω και εγω την έκδοση VIEUI_V2.0_1536_7.184.1_ST_806 και έχει αρχίσει να δείχνει τα σύμπτώματα, κολλάει, που θα θέλει να του κάνω ένα reset(είναι 3 χρονια). Το έχω πάρει απο το TO2C, προσπάθησα να του κάνω ένα reset και φτάνει σε ένα σημείο που μου βγάζει ,πιθανόν εφαρμογή, dualsim. Εαν συνεχίσω θα κάνει reset , εαν ναι θα το γυρίσει στα κινέζικά ή θα έχει την multilanguage?:!: Σας ευχαριστώ
  13. Σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες μάλλον θα προχωρήσω και εγώ στην αγορά τους.
×
×
  • Create New...