Jump to content

manos2908

Members
  • Δημοσιεύσεις

    22
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by manos2908

  1. Έχει κάνει κανείς geotaging Και upload sto Picassa? Εμένα ενώ στο κινητό δείχνει geo taging on. Στο picassa θεωρεί ότι η Photo δεν έχει geotaging ?? κανείς για βοήθεια?
  2. Η φωτογραφία είναι μια χαρά . Την έστειλα σε e-mail και είναι κομπλέ. Γράφει ότι έχει geotaged με πλήρη ανάλυση . Το πρόβλημα είναι στο Picasa ή οταν γίνεται upload δεν γνωρίζω καθώς δεν έκανα σε άλλο site.
  3. Και μία διαπίστευση/ερώτηση. Δοκίμασα χθες να βγάλω photos να τις κάνω geotagged και upload στο Picassa με αποτέλεσμα .να μην είναι geotagged. αλλα και να μήν έχει γίνει σωστά το upload κόβωντας μέρη απο ατην φωτογραφία. αφήνει δλδ κενό στο κάτω μέρος σαν να λύπει ένα κομάτι . Έχει ακούσει κανείς καμία λύση?
  4. Με γεία . Οσο για το UK Specs. με ελληνική SIM δεν ισχύει για όλα τα κινητά όπως και το δικό μου π.χ UK Specs και με τίποτα δεν πέρνει ελληνικά εκτός αν βάλεις More Locale 2 απο το μαρκετ. Ο Browser στερείται μόνο Flash. 10.1 ολα τα άλλα τα κάνει .
  5. Φίλε μου είχα παραθέση ένα λινκ σε παλιότερο Post που ούτε λίγο ούτε πολύ η HTC έχει αργήσει να στείλει το Firmware του Desire στο Market με αποτέλεσμα το κινητό να ΜΗΝ μπορεί να δεί πολλές εφαρμογές στο market μία απο αυτές και το earth. Θεωρητικά το πρόβλημα θα λυθεί σύντομα.
  6. Με τι κόστος? για το καθένα?
  7. ΄ αν βρεις κανένα στείλε και σε εμένα. Ψάχνω και εγώ και καμία λύση άκόμα
  8. Έχει κάνει κανείς geotaging Και upload sto Picassa? Εμένα ενώ στο κινητό δείχνει geo taging on. Στο picassa θεωρεί ότι η Photo δεν έχει geotaging ?? κανείς για βοήθεια?
  9. Θα προσπαθήσω να βάλω μερικά σοβαρά θέματα για το Desire προς ενημέρωση αλλά και για βοήθεια απο όποιον γνωρίζει. 1. Το σημαντικότερο πρόβλημα μέχρι στιγμής είναι η αδυναμίου του συγκεκριμένου κινητού να κατεβάσει όλες τις εφαρμογές απο το android market. ( βλέπετε παλιότερο Link Που έχω στείλει εδώ) 2. Δεν υπάρχει πλήρης υποστηριξει flash αν και το flash lite ΄4 είναι πολύ καλό. 3. Δεν μπορώ ( εγώ τουλάχιστον) να δώ γραφήματα java απο τον broweser , όποιος γνωρίζει ας βοηθήσει σε αυτό 4. Δεν μπορώ να βρώ πώς κάνω Mute τα sounds στο gtalk only. 5. Η μπαταρία λιώνει με live synch accounts. αλλα αναμενόμενο. 6. Δεν έχω βρεί τρόπο για αξιόλογο δωρεαν Navi προγραμμα. ( όποιος γνωρίζει p.m) Κατα τα άλλα το κινητό είναι όσο πιο SMART PHONE μπορεί να είναι. Οθόνη πολύ καλή εκτός απο οταν είσαι στο ήλιο ταχύτητα δεν έχω δεί τιποτα πιο γρήγορο. Htc Sence πολύ καλή υλοποίηση . Αυτά
  10. Θα πας στα προγράμματα θα βρεις το καιρό και θα αλλάξεις τις πόλεις που θες να βλέπεις απο εκεί.
  11. Ισως ένα λόγος που δεν πέζουν τα όλα τα apps. http://www.google.com/support/forum/p/Android+Market/thread?tid=72687bc93eba9a1b&hl=en
  12. Μου ήρθε και εμένα τελικά . Παραγγελία απο ebay. Πρώτο android κινητό άρα μερικές απορίες. 1. Πως κλείνουν οι εφαρμογές? 2. Το mail με το gmail είναι διαφορετικό? Γιατί πρέπει να το ρυθμίσω 2. φορές? 3. Δωρεάν navigation υπάρχει? για ελλάδα και να είναι καλό? Απο ότι κατάλαβα δεν βγάζουν όλοι την επιλογή για ελληνικά στο πρώτο boot. Εμένα δεν έβγαλε. Το MoreLocale 2 είναι ότι καλύτερο υπάρχει αυτή την στιγμή . Αυτα για αρχή . Το κινητό είναι απίστευτο ακριβό μεν μοναδικές δυνατότητες δε. Κάποιος για βοήθεια στα παραπάνω? Επίσης ξέρεται γιατί δεν βρίσκω μια εφαρμογή που υπάρχει στο android store? έχει να κάνει με ελλάδα? δλδ υπάρχει περιορισμός των εφαρμογών που μπορούμε να κατεβάσουμε , η εφαρμογή λέγετε i music tao.
  13. Μου ήρθε και εμένα τελικά . Παραγγελία απο ebay. Πρώτο android κινητό άρα μερικές απορίες. 1. Πως κλείνουν οι εφαρμογές? 2. Το mail με το gmail είναι διαφορετικό? Γιατί πρέπει να το ρυθμίσω 2. φορές? 3. Δωρεάν navigation υπάρχει? για ελλάδα και να είναι καλό? Απο ότι κατάλαβα δεν βγάζουν όλοι την επιλογή για ελληνικά στο πρώτο boot. Εμένα δεν έβγαλε. Το MoreLocale 2 είναι ότι καλύτερο υπάρχει αυτή την στιγμή . Αυτα για αρχή . Το κινητό είναι απίστευτο ακριβό μεν μοναδικές δυνατότητες δε.
  14. Μια βοήθεια . Πως μπορώ να εγκαταστήσω ενα navigation program για android 2.1 ποιο είναι το καλυέτερο και φυσικά δωρεάν ( αν υπάρχει)
  15. Αλλη μια ερώτηση για τους γνώστες . Navigation App ποίο είναι το καλύτερο ? και που το βρίσκουμε?
  16. Αυτό ισχύει και στις αγγλικές εκδόσεις?
  17. Καλησπέρα σε όλους, Περιμένω σε λίγες μέρες να μου έρθει το HTC Desire UK Specs SIM free. Θα ήθελα να κάνω μερικές ερωτήσεις σε περίπτωση που μπορούν να απαντηθούν απο χρήστες με ανάλογη εμπειρία. 1ον - Το κινητό θα έχει την αγγλική LOCALE version θα μπορώ να την αλλάξω σε ελληνική? Έχει να κάνει με την HTC ή το android OS? 2ον- Οι αναβαθμίσεις OTA πώς θα πραγματοποιούνται? σε περίπτωση που δεν πραγματοποιούνται θα μπορώ να εισάγω το serial No στην HTC Ελλάδος ή θα πρέπει να κάνω τις ανάλογες ενέργειες απο το HTC Αγγλίας? Ευχαριστώ εκ των προτέρων
  18. Καλησπέρα σε όλους, Περιμένω σε λίγες μέρες να μου έρθει το HTC Desire UK Specs SIM free. Θα ήθελα να κάνω μερικές ερωτήσεις σε περίπτωση που μπορούν να απαντηθούν απο χρήστες με ανάλογη εμπειρία. 1ον - Το κινητό θα έχει την αγγλική LOCALE version θα μπορώ να την αλλάξω σε ελληνική? Έχει να κάνει με την HTC ή το android OS? 2ον- Οι αναβαθμίσεις OTA πώς θα πραγματοποιούνται? σε περίπτωση που δεν πραγματοποιούνται θα μπορώ να εισάγω το serial No στην HTC Ελλάδος ή θα πρέπει να κάνω τις ανάλογες ενέργειες απο το HTC Αγγλίας? Ευχαριστώ εκ των προτέρων
  19. Υπάρχει κανένα ελληνικό site για Body Kit Alfa 156 προ face lift?? Ακόμα και κανένα ευρωπαϊκό μου κάνει ??
  20. Poso sigouros eisai re Saki gia tis times giati exo pathi plaka me tin 159 ... Xeris kai pote tha erthi Ellada??
×
×
  • Create New...