Jump to content

walkera82

Members
  • Δημοσιεύσεις

    737
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by walkera82

  1. Τελείως διαφορετικά τηλέφωνα που δε θα μπορούσαμε να συγκρίνουμε. Για το θέμα της μπαταρίας και μόνο να υπογραμμίσουμε ότι το a3 έχει 4030mAh με HD+ οθόνη ενώ το mi8 έχει 3400 με FHD+.
  2. Άλλαξε τρόπο υπολογισμού το antutu. Δεν ευθύνεται το miui 11.
  3. Και σε εμένα ήρθε πρίν από 1 ώρα περίπου. Περιοχή Ελλάδα και global stable.
  4. Άλλαξε url. Τώρα χρησιμοποιείται αυτή: http://c.mi.com/miuidownload/index
  5. Για να το βρεις στο note θα μεταβείς στη καρτέλα "ρυθμίσεις - Οθόνη κλειδώματος & ασφάλεια - Συνθέτες ρυθμίσεις - Ξεκλείδωμα με συσκευή Bluetooth".
  6. Σε ευχαριστώ Βασίλη για την απάντηση σου!
  7. Καλησπέρα σας. Στο frontier μου έχω παρατηρήσει ότι το τελευταίο διάστημα η στεφάνη του ρολογιού έχει χαλαρώσει τόσο όσο όταν την σπρώχνω από επάνω, να φαίνεται καθαρά ότι μετακινείται πάνω - κάτω. Από ότι έχω διαβάσει η χαλάρωση της στεφάνης είναι χαρακτηριστικό πρόβλημα προς επίλυση. Γνωρίζει κάποιος εάν η αντιπροσωπεία την αντικαθιστά; Σημειωτέον ότι το ρολόι είναι 6 μηνών, αγορασμένο από Κωτσόβολο και χωρίς ούτε μία γρατζουνιά (είμαι ψείρας). Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας.
  8. Και εγώ το global edition έχω μέσω infoquest αγορά και από τη πρώτη ημέρα που το πήρα έχω κανονικά 4g στο δίκτυο της wind. Μήπως δεν υποστηρίζει 4g στη περιοχή που βρίσκεσαι;
  9. https://en.miui.com/getrom.php?r=346&m=yes&app=false Από εδώ μπορείς να κατεβάσεις.
  10. Έχει σίγουρα στη global developer rom. Αυτή χρησιμοποιώ τώρα όπως και οι περισσότεροι νομίζω.
  11. Μπορείς να δοκιμάσεις και από εδώ.https://en.miui.com/getrom.php?r=346&m=yes&app=false
  12. walkera82

    Poco F1

    Σίγουρα θα έρθει και στο Poco. Στο mi8 ήρθε με πλήρη υλοποίηση σε όλα τα μενού και υπομενού.
  13. Dark mode υπάρχει αλλά μάλλον μόνο στη dev από ότι αντιλαμβάνομαι.
  14. Παρακαλώ. Θα γίνεται ΟΤΑ, συνήθως κάθε Παρασκευή πλην των περιπτώσεων όπου υπάρχει κάποια καθυστέρηση στην ανάπτυξη.
  15. Σωστά για να περάσεις σε developer δεν είναι απαραίτητο να ξεκλειδώσεις bootloader. Κατεβάζεις τη rom, την αποθηκεύεις στη συσκευή και από τον updater της συσκευής την εγκαθιστάς. Προαπαιτούμενο μετά την εγκατάσταση, η επαναφορά εργοστάσιο ρυθμίσεων.
  16. Πολύ ωραίο review! Και εγώ αυτής της άποψης είμαι, για τους κατόχους του mi8 δεν θεωρώ ότι αξίζει η αλλαγή πλην όσων έχουν το μικρόβιο της αλλαγής (δυστυχώς ανήκω σε αυτούς). Για κάποιον όμως που τώρα θα αγοράσει κάποια ναυαρχίδα της xioami, τότε σίγουρα θα πρέπει να στραφεί στο mi9.
  17. Σήμερα ήρθε OTA με την έκδοση 9.3.28 Όλα καλά, εμφανισιακά δεν έχει κάποια διαφορά αφού η εμφάνιση βασίζεται στο miui version και όχι στο Android version.
  18. Παρόλο που η Huawei είναι από τις αγαπημένες μου εταιρείες, για το p30 της χρειάζεται η κοροϊδία. Αυτό κάνει και η Xiaomi, δεν αναφέρεται στο πολύ καλό p30 pro αλλά στο ελλιπές p30 και προφανώς στη τιμή του.
  19. Και τώρα το βρίσκεις κοντά στα 900 σε forum αγγελιών. Άρχισαν να το βάζουν προς πώληση.
  20. Το παραπάνω βάρος είναι αμελητέο. Το είχα για μία εβδομάδα ταυτόχρονα με το mi8 και για να είμαι ειλικρινής δε κατάλαβα ποτέ τα παραπάνω 40 γραμμάρια του mix3.
  21. Θα συμφωνήσω με το Πάνο. Οι γνώμες είναι υποκειμενικές και εκφράζουν τον κάθε ένα ξεχωριστά, αναλόγως των standard που θέτει. Προσωπικά και εγώ θα σου πω πως αναλογικά με τη τιμή που έχει τώρα, το θεωρώ πολύ καλό, δε μου έχει λείψει κάτι το όποιο είχα σε άλλες συσκευές και δε το έχω εδώ πλην aod (χρίζει εμπλουτισμού) αλλά και αυτό θα εμπλουτιστεί με μεταγενέστερο update από ότι έχουν ανακοινώσει.
  22. Αγαπητέ Badadis γράφεις στο thread του mi8. Οποιαδήποτε απορία έχεις για το Poco, καλό είναι να ρωτήσεις στο thread του Poco για να λάβεις άμεση απάντηση από τους κατόχους του.
  23. Αυτό σκέφτηκα και εγώ Ιωάννη, με stable δε θεωρώ ότι θα έβγαζε false.
  24. Πάντως και στο mi8 μου με official global developer rom και εβδομαδιαία updates (OTA), false μου βγάζει.
  25. Καλά τι έχουν βάλει σε αυτό το update και είναι 1,8Gb;
×
×
  • Create New...