Jump to content

saitruom

Members
  • Δημοσιεύσεις

    86
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About saitruom

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 7

saitruom's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Eδώ στην Ελλάδα οι δικές μας κάρτες μπορούν και παίζουν και σε 2G. Δεν είναι αυτό το πρόβλημα. Το πρόβλημα είναι ότι οι εταιρίες εδώ στη Ελλάδα απενεργοποιούν τις κάρτες μετά τους 3 μήνες αν δεν κάνεις ανανέωση με αποτέλεσμα να πρέπει να κάνεις 4 ανανεώσεις το χρόνο και να σε κλέβουν στην ουσία. Στο εξωτερικό δεν συμβαίνει αυτό πουθενά. Άλλη μια φορά το καρτέλ καλά κρατάει στο ελλαδιστάν.
  2. Kαλή χρονιά σε όλους. Έψαξα το forum για κάποιο νήμα σχετικά για τα gps trackers και το πιο σχετικό είναι αυτό που βρήκα. Θα ήθελα να ρωτήσω πια εταιρία έχει την πιο φτηνή sim για χρήση σε gps tracker. Με δεδομένο ότι οι περισσότερες εταιρίες πλέον έχουν ημερομηνία λήξης στις sim που κυκλοφορούν θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος από δω έχει χρησιμοποιήσει την παρακάτω sim και αν λειτουργεί σε gps tracker. Αυτή η κάρτα sim δεν έχει ημερομηνία λήξης αλλά ακόμη δεν μου έχουν απαντήσει αν είναι συμβατή με gps tracker. https://www.intertelecom.gr/mobile/sim-card
  3. παιδιά έχει κανείς ασχοληθεί να αλλάξει μόνος του ¨μόνο το μπροστινό τζάμι¨; θέλω να πάρω κάποιες πληροφορίες.
  4. Γνωρίζει κάποιος με ποιον τρόπο θα μετατρέψω τους φακέλους που έβαλα από το PC στην SD μου σε playlists ; Προσπαθώ μέσα από το PC με USB σύνδεση και τα κάνει μαντάρα. Πότε δεν εμφανίζει καθόλου τραγούδια μέσα,πότε δεν εμφανίζεται το όνομα της playlist, πότε εμφανίζονται 2-3 τραγούδια από τα παρα πολλά που έχει μέσα κ.τ.λ. Αν κάποιος έχει βρει κάποιον εύκολο και γρήγορο τρόπο ας με βοηθήσει.
  5. Διπλό χτύπημα στο βελάκι.
  6. Πείτε μου κάποια πρόταση γιατί είμαι νέος Android.
  7. Αν παρακολουθεί ο "gponiris" . Δεν έχει χώρο να του στείλω προσωπικό μήνυμα.
  8. παιδιά χαρίζω ένα τηλέφωνο με ραγισμένη οθόνη και φουσκωμένη μπαταρία. Κατά τα άλλα το τηλέφωνο είναι λειτουργικό και αν το θέλει κάποιος για ανταλλακτικά ας μου το πει.
  9. saitruom

    Jiayu F1

    Κάποιο λινκ;
  10. saitruom

    Jiayu F1

    έχω την εντύπωση ότι κάποιος εδώ άλλαξε κάποια στιγμή τζαμάκι.[σε κάποια σελίδα το διάβασα αλλά δε θυμάμαι]. πού βρήκες το ανταλλακτικό και πόσο κόστισε?
  11. saitruom

    Jiayu F1

    Ευχαριστώ τον manpan 3 που βοήθησε να φτιάξω τη κάμερα της κόρης μου.
  12. http://www.antelife.com/original-1650mah-lithium-ion-battery-for-kingsing-k2-black.html Εδώ βρήκα μια οριτζιναλ μπαταρία αλλά τώρα δείχνει εξαντλήθηκε.Αν ενδιαφέρεσαι στειλε τους ένα mail.
  13. αν έχει κάποιος χαλασμένο kingsing k2 μη το πετάξει, το θέλω για να πάρω το τζάμι που μου έσπασε.
  14. Να πω κι εγώ την γνώμη μου αφού το έχω δυό μέρες τώρα. Είναι ένα όμορφο και ποιοτικό εμφανισιακά και κατασκευαστικά τηλέφωνο που σαν τηλέφωνο είναι εργαλείο. τι μου άρεσε: 1. καλή μπαταρία 2. ήχος επικοινωνίας άψογος 3. ταχύτατο πολύ καλός επεξεργαστής 4. gps το καλύτερο (nokia here drive+) 5. ηχείο + ήχος κλήσης πολύ καλά 6. φωτογραφία πολύ καλή για την ανάλυση της κάμερας (αν και δεν έχει φλας καθαρή και με ζωντανά χρώματα) τι δε μου άρεσε: 1. θα μπορούσε να έχει καλύτερη οθόνη 2. δεν υποστηρίζει βελτίωση ήχου ακουστικών με κάποια εφαρμογή (αν και ο ήχος είναι αρκετά καλός) 3. η απουσία του αισθητήρα εγγύτητας εμένα δε με προβλημάτισε 4. θα ήθελα τα πλήκτρα πλοήγησης πάνω στη συσκευή και όχι μέσα στην οθόνη στο κάτω μέρος της. 5. η τσιγκουνιά της nokia να βάλει ένα ζευγάρι ακουστικά στη συσκευασία. έλεος!! γλύτωσε 2€ από κάθε τηλέφωνο. 6. το κουμπί on-off θα με βόλευε περισσότερο στο πάνω μέρος της συσκευής Γενικά σαν αγορά πιστεύω ότι αξίζει και με το παραπάνω.
×
×
  • Create New...