Jump to content

bloumm

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About bloumm

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 22

bloumm's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. super! ευχαριστω πολυ! τελικα απετυχα να το ρουταρω (παλι!!) και μου εβγαζε ενα μηνυμα "Firmware upgrade encountered an issue. Please select recovery mode in Kies & try again".. απο ενα ψαξιμο που εκανα κατι παιζει με το firmware και το τελευταιο Update που εκανε το κινητο (επειδη ειναι πιο προσφατο απο το ηδη prerooted firmware ισως?) και περασα την επισημη ρομ ξανα απο την αρχη! τριτη φορα φοβαμαι να το δοκιμασω μιας και ηδη κουβαλαω 2 αποτυχιες αλλα αν εχετε υποψη καποιον δοκιμασμενο τροπο για ρουτ του συγκεκριμενου μοντελου με ενδιαφερει αμεσα! - τριτη και φαρμακερη που λενε!- εχω βρει κανα δυο οδηγους στο xda αλλα φοβαμαι μηπως επειδη ειναι πιο παλιοι (πχ ιανουαριος 2014, ενω η αναβαθμιση στο τελευταιο firmware τον σεπτεμβριο) μη μου παθει κανα brick και μετα κλαφτα χαραλαμπε! υγ θελω να αποφυγω τα γνωστα προγραμματα που με ενα κλικ στο ρουταρει γι αυτο αν εχετε να προτεινετε κατι παρακαλω οχι vroot kingo root κτλ! ευχαριστω και παλι για την βοηθεια!
  2. ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες!! να ρωτησω και κατι ακομα? τα firmware θα τα ψαχνω βαση της χωρας που πηρα το κινητο, Ελλάδα στην προκειμένη περίπτωση ή βαση της χώρας προέλευσής του? Ουγγαρία ή Βοσνία βαση των πληροφοριων του κινητού? Ξέρω οτι απο το κινητό γίνεται αυτόματα ή μεσω του kies αλλα στην περίπτωση που θέλω να περασω μια custom rom Και πρεπει να περασω χειροκινητα καποιο firmware τι επιλεγω? (σορυ αν δεν διατυπωσα σωστα την ερωτηση αλλα δεν κατεχω και πολυ ορολογια android ακομα..)
  3. καλησπερα.. αν και βρηκα πιθανο τροπο για να ρουταρω το s7582 απο το φορουμ της xda θα με ενδιεφερε μια παραπανω ενημερωση ως προς το cwm recovery. δυστυχως δεν μπορω να κανω ενα νεο ποστ για να ρωτησω οτι χρειαζομαι γι αυτο "εκμεταλλευομαι" του ntilam το ποστ.. πειραζει πολυ αν δεν την εχω? μετα το root τα update θα γινονται παλι μεσω κιν ή Kies ή θα πρεπει να ψαχνομαι για καποιο Update που θα υπαρχει στην custom rom Που θα εχω περασμενη? και τελος, που θα βρω την cwm recovery που πρεπει να εχω? υπαρχει καποιο site Που μπορω να ψαχνω? Για αρχη αυτα.. συγχωρηστε με αλλα ειμαι νεα στο θεμα του root και θα ηθελα καποιες απαντησεις ακομα γιατι ειναι τοσο μεγαλο το θεμα ροοτ που οσο διαβαζω τοσο περισσοτερο μπερδευομαι (λολ).. Ευχαριστω για τον χρονο σας..
×
×
  • Create New...