Jump to content

mech_giannis

Members
  • Δημοσιεύσεις

    4
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About mech_giannis

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 22

mech_giannis's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. καλησπερα παιδια!περιμενω να μ ερθει το κινητο!το παραγγειλα με official english/chinece..μολις μου ερθει θα ηθελα να του περασω την global λογω gaps και ενδεχωμενος ελληνικη γλωσσα μετεπειτα!!το ερωτημα μ ειναι πως μπορω να την περασω?με mi pcsuite η με updater??συγνωμη αλλα εχω ψιλοχαθει!!ξερω οτι εχει αναθερθει προηγουμενος αλλα ειμαι καινουργιος σε τετοια διαδικασια!ευχαριστω!
  2. γεια σας παιδια!χρονια πολλα και καλη χρονια!!εχω ενα zte v967s και ετοιμαζομαι να παρω για ενα φιλο το lenovo a820. στο zte περασα το αγγλικο recovery cwm με διαφορετικο τροπο απο αυτο που αναφερετε στις αρχικες σελιδες για το a820.. (http://www.freewebs.com/arxeia/ZTE_v967s_TEXNIKA_THEMATA.pdf) ( με Quickboot,mobile uncle tools...) αν κανω την ιδια διαδικασια με το lenovo θα εχω καποιο προβλημα??
  3. γεια σας παιδια!χρονια πολλα και καλη χρονια!!εχω ενα zte v967s και ετοιμαζομαι να παρω για ενα φιλο το lenovo a820. στο zte περασα το αγγλικο recovery cwm με διαφορετικο τροπο απο αυτο που αναφερετε στις αρχικες σελιδες του lenovo α820.. (http://www.freewebs.com/arxeia/ZTE_v967s_TEXNIKA_THEMATA.pdf) ( με Quickboot,mobile uncle tools...) αν κανω την ιδια διαδικασια με το lenovo θα εχω καποιο προβλημα??
×
×
  • Create New...