Jump to content

evris2013

Members
  • Δημοσιεύσεις

    20.558
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by evris2013

  1. Όχι απαραίτητα. Το Nokia 8 (2017) που είχα παλιά, είχε IPS οθόνη και είχε aod.
  2. Οι σειρές F και M δεν έρχονται στην Ευρώπη, αλλιώς θα είχαν κι αυτές Exynos. Μας φλόμωσαν στα Exynos στην Ευρώπη! Μόλις ήρθε ενημέρωση Σεπτεμβρίου. Νωρίς νωρίς μέσα στις πέντε πρώτες μέρες του μήνα. Λίγο πιο μεγάλη από του Αυγούστου.
  3. Καλά αυτό το είχαν πει και πιο πριν και τελικά μόνο όλα τα S23 έβγαλαν με snap.
  4. Ούτε στο FE δεν το χρησιμοποιεί πλέον.
  5. Α όχι ως τον Σεπτέμβριο; Γιατί τότε κυκλοφόρησε πρώτη φορά. Αν δεν βάλουν Snapdragon, δεν βλέπω σωστό αντικαταστάτη.
  6. Πολύ γρήγοροι αυτό το μήνα. Νομίζω θα πρέπει να είναι και η τελευταία της συσκευής. Συμπλήρωσε ήδη 3 χρόνια παραγωγής η συσκευή. Εκτός κι αν είναι 3 και 4 και έχουμε 1 χρόνο ακόμα ενημέρωση ασφαλείας.
  7. Τα αυτοκίνητα της πάντως 9 χρόνια μετά που γράφτηκε αυτό το άρθρο απέτυχαν παταγωδώς! Όπως δείχνει εδώ: https://www.newsauto.gr/news/fernoun-ena-epikindino-aftokinito-stin-ellada/ Το έγραψα εδώ γιατί το κατάλληλο νήμα κλειδώθηκε!
  8. Αμάν πια με τα ηλεκτρονικά όλα! Λες και όλοι εδώ στην Ελλάδα είμαστε εξοικειωμένοι με όλα αυτά. Εγώ ξέρω ανθρώπους ακόμα που έχουν ένα απλό κινητό με κουμπιά ή δεν έχουν καν κινητό και ούτε υπολογιστή! Αυτοί οι άνθρωποι τι πρέπει να κάνουν δηλαδή; Βιάζονται μη τυχόν και χάσουν κανά φράγκο!!! Έλεος δηλαδή!!! E- το ένα e- το άλλο!... Από τη μια στιγμή στην άλλη δεν γίνονται αυτά και πόσο μάλλον στη χώρα μας που ακόμα σε ορισμένα χωριά, κυρίως ορεινά, με γαϊδούρια κυκλοφορούν!!!
  9. Δεν βλέπω πουθενά ρυθμίσεις για ενημέρωση πολλαπλών εφαρμογών ή παιχνιδιών, παρ' όλα αυτά είδα πριν 2-3 μέρες κάποιες εφαρμογές να ενημερώνονται ταυτόχρονα 2 μαζί χωρίς να γράφει "σε εκκρεμότητα" σε καμία από τις δύο.
  10. Πως να βάλω το πλαϊνό πλήκτρο σε παρατεταμένη πίεση. Δεν έχει τέτοιο μενού. Μόνο απενεργοποίηση γράφει, το οποίο ήδη το έχω σε αυτή τη ρύθμιση. Αλλά η συσκευή δεν κάνει επανεκκίνηση αν δεν πατήσω τη μείωση ήχου. Σίγουρα ισχύει αυτό για όλα τα Samsung ή μόνο για το Α55;
  11. Παλιά θυμάμαι πατούσες μόνο παρατεταμένα το on/off για επανεκκίνηση. Τώρα γιατί πρέπει να πατάς και τη μείωση ήχου μαζί;
  12. Τίποτα από όλα αυτά που αναφέρεις δεν κάνει το A52s, το δικό μου τουλάχιστον. Μήπως ισχύουν μόνο για το A55. Γιατί και οι πιο πολλοί με το A55 έχουν θέμα.
  13. Το δοκίμασα κι αυτό μέσα από το σπίτι με Google Maps. Ούτε αναζήτηση GPS κάνει, ούτε τίποτα. Ξεκινάει κατευθείαν η πλοήγηση. Μάλλον θέμα A55 είναι και όχι του GPS. Edit: Ακόμα και με Here we Go, η πλοήγηση ξεκινάει κανονικά!
  14. Μόλις το διάβασα και είδα ότι έγραψες και για τη συσκευή μου (A52s) και το τσεκαρα. Κανένα θέμα με GPS ακόμα και μέσα στο σπίτι εντοπίζει την τοποθεσία μου!
  15. https://www.imei.info/phonedatabase/samsung-galaxy-a55-5g/
  16. Παλιά άνοιγες τους χάρτες απλά και σε πήγαινε κανονικά. Ούτε ρυθμίσεις ούτε τίποτα. Η οθόνη δεν έσβηνε όσο είχες τους χάρτες ανοιχτούς. Τώρα ότι νά 'ναι.
  17. Αυτό ακριβώς. Χωρίς να βάζεις προορισμό να σε δείχνει που πηγαίνεις ακριβώς και χωρίς να σβήνει η οθόνη.
  18. Δεν είμαι σίγουρος, αλλά νομίζω πάντα έτσι άνοιγε. Φαίνεται ελάχιστοι ή ίσως και κανένας δεν διαμαρτύρεται γι αυτό το θέμα και δεν τους νοιάζει.
  19. Υπάρχει χάρτης που να σε δείχνει ότι πας ευθεία. Δηλαδή όταν στρίβεις κάπου να επανέρχεται στην ευθεία χωρίς να σε δείχνει ότι πηγαίνεις σαν τον κάβουρα λοξά ή προς τα πίσω και χωρίς να σβήνει η οθόνη; Όπως παλιά το έκαναν οι Here maps, αλλά τους χάλασαν κι αυτούς!
  20. Ναι για δέκατα του δευτερολέπτου. Πάντα το κάνει.
  21. Δηλαδή είναι θέμα Samsung και όχι Viber; Εμένα με A52s έρχονται όλα κανονικά στην aod.
  22. Λογικό. Το S23+ είναι ανώτερη συσκευή. Ποτέ δεν θα το άλλαζα για μεσαίας τάξης συσκευή. Κι ας είναι πιο καινούριο το Α55.
  23. Μια βδομάδα μετά ήρθε σε COS Rom. Μόλις σήμερα την κατέβασα.
×
×
  • Create New...