Jump to content

geo_lateralus

Members
  • Δημοσιεύσεις

    17
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About geo_lateralus

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 22

geo_lateralus's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Όλη η διαδικασία μέσω κινητού? Αν κάνω backup δε μπορώ να κρατήσω τις ρυθμίσεις και τις εφαρμογές? Δε χρειάζεται wipe ή clean install για να μην έχω θέματα? Ευχαριστώ!
  2. Καλημέρα! Πήρα το κίνητο και μετά τα update φοράει πλέον 7.4 20 global developer. Πώς περνάω σε global stable?
  3. Sorry για το off topic αρχικά, δε βρήκα να ρωτήσω κάπου αλλού. Με τις παραγγελίες από το oneplus store δεν υπάρχει θέμα τελωνείου σωστά? Θέλω να παραγγείλω τα oneplus bullets v2. Ευχαριστώ
  4. Ο λόγος που κοιτάω Ελλάδα είναι ότι δεν έχω PayPal. Προσπάθησα μάλιστα να φτιάξω αλλά δε μπορώ να προσθέσω την κάρτα μου, φαντάζομαι λόγω capital controls. Τέλος πάντων, συνολικά από το minya.gr μου βγαίνουν 37 λόγω μεταφορικών και αντικαταβολής οπότε δύσκολο.
  5. Σκέφτομαι να αγοράσω τα v3 από εδώ https://www.minya.gr/accessories/Hansfree-Headphones/Xiaomi-Piston-3 Καμιά εμπειρία από το κατάστημα? Παίζει να είναι fake?
  6. Καλησπέρα παιδιά κάτοχος g4 κ εγώ από σήμερα και δηλώνω ενθουσιασμένος! Παρτίδα 508 από Ολλανδία σε μαύρο δέρμα. Μάλλον off topic η ερώτηση: το να μένει το κινητό στην τροφοδοσία αφού φτάσει στο 100% είναι κακό για τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας?
  7. Όλα τα black leather έρχονται με δεύτερο καπάκι χρυσό και αντίστοιχα χρυσά πίσω πλήκτρα?? Ή παίζουν και σε γκρί?
  8. Παιδιά καμιά ιδέα για το που μπορώ να αγοράσω το κινητό? Στο σκρουτζ δε βρίσκω κάτι για το γκρί ή το ασημί και στις αλυσίδες που έψαξα μόνο στο πλαίσιο το βλέπω. http://www.plaisio.gr/kinita-smartphones/smartphones/smartphone/HTC-One-M8-Metal-Grey-99HYK026-00.htm Από βρετανικό ebay παίζει η αγορά του? Θα έχω θέμα με εγγύηση?
  9. Καλησπέρα παιδιά ενδιαφέρομαι για αγορά του one και θα ήθελα τις γνώμες σας. Αξίζει γενικά η συσκευή στα 300 ευρώ που παίζει τώρα? Τα θέματα του touch και της οθόνης απ ότι διαβάζω έχουν λυθεί. Είναι όντως έτσι? Διαβάζω επίσης και αρκετά αρνητικά για την τελευταία cyanogen κυρίως για την μπαταρία. Τελικά πόσο stable είναι και για τι αυτονομία μιλάμε? Προβλέπεται και αναβάθμιση oxygen βασισμένη σε 5.1 σωστά? Sorry αν έχουν απαντηθεί στα προηγούμενα κάποια από τα παραπάνω Thnx in advance!
  10. έχεις δίκιο, κοίταξε ένα χαρτί που έλεγε 549 τιμή και 225 δωροεπιταγή και αυτά μου είπε... Λες να ξαναπροσπαθήσω?
  11. ρε παιδιά μόλις ρώτησα σε ote shop και μου είπαν 324 για το 16αρι :confused:
  12. Αναλυτικό review από το gsmarena http://www.gsmarena.com/meizu_m1_note-review-1232.php
  13. Γειά χαρά παιδιά! Και εδώ τα ίδια γλυκοκοιτάζω τον κινέζο! Αν δεν κάνω λάθος δεν έχει γράψει κάτι κάποιος για την απόδοση του ήχου (με ακουστικά βασικά). Μπορεί κανείς να πει δυο λόγια γιατί με ενδιαφέρει πολύ. Οκ δε περιμένω πολλά αλλά να είναι τουλάχιστον αξιοπρεπές. Ευχαριστώ! P.S. Από reviews στο gsm είδα ότι τα υπόλοιπα της meizu είναι κορυφή στον ήχο. Παίζουν και σε άλλα λεφτά βέβαια!
  14. AngeloDion ευχαριστώ για τις πληροφορίες! Λόγω εμφάνισης έχω αποκλείσει κάποια και έχω καταλήξει στα -soundmagic e10 -vsonic gr02 -sony ericsson mh1 (το neo v έχω) Τα πρώτα για περισσότερο μπάσο και τα άλλα για πιο balanced ήχο σύμφωνα με αυτό http://www.head-fi.org/t/541204/concise-multi-iem-comparison-hifiman-re400-added-march-1st-2013#post_7297558 Το θέμα μου είναι πόσο θα βγουν με αγορά online... Οι κωδικοί που λες είναι για εκεί που ζητάει discount codes?? Τα e10 δηλαδή με την έκπτωση και χωρίς μεταφορικά έρχονται στο 15ευρο??
×
×
  • Create New...