Jump to content

GMF80

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5.302
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by GMF80

  1. Ηρθε ενημερωση (οχι ασφαλειας παραμενει σε Μαιο) EUR
  2. Εκλεισα πλεον 2 ετια με το κινητο και μαζι εληξε και η εγγυηση. 2 χρονια χωρις το παραμικρο παραπονο η προβλημα. Προχθες επιβιωσε και απο την πρωτη μεγαλη πτωση χωρις το παραμικρο (με θηκη Spigen Liquid Air και μεμβρανη το εχω). Μπαταρια συνεχιζει να με καλυπτει οποτε συνεχιζουμε..
  3. Εμενα εληγε το υπολοιπο και το γυρισα σε cu και με το ποσο εβαλα 1 μηνα το cu me apola. Αν ηξερα οτι θα δωθει παραταση θα το καθυστερουσα...
  4. Εξαρταται απο το κοστος και ποσο σε ενοχλει... Αλλιως το αφηνεις ως εχει.
  5. Εγω πολυ σπανια το χρησιμοποιω παντως. Ανοιγοκλεινω οθονη με double tap. Αντε να το εχω πατησει 50 φορες στα 2 χρονια που εχω το κινητο.
  6. Το πιο πιθανο οτι σταματησε να υποστηριζει το περιεχομενο του οποτε και το αφαιρεσε απο το playstore.
  7. Μα δεν ειναι οριστικο οτι το liquid καταργειται 24 Ιουνιου?
  8. Ενημερωση ασφαλειας Μαιου (EUR).
  9. Στη δουλεια εχω τραγικο σημα οποτε το εχω παντα σε λειτουργια πτησης με wificalling. Εχει χασει κλησεις καποιες φορες αλλα τιποτα τρομερο.
  10. Εχω την εντυπωση οτι εχει και λιγο καλυτερη αυτονομια το One UI 6.1 (λαμβανοντας υποψη την κατασταση της υγιειας της μπαταριας του καθενως βεβαιως)
  11. Σημερινο (και για πολυ καιρο γιατι βρηκα το τελειο wall 😀)
  12. Ενα προβλημα που ειχα και διορθωθηκε με το One UI 6.1. Σε wificalling με vodafone. Σε παραλληλη χρηση με λειτουργιας πτησης ηθελε επανεκκινηση το κινητο για να δουλεψει σε wifi 6. Τωρα δουλευει απευθειας.
  13. Κανενα προβλημα σε εμενα.
  14. Παντα κανω την ενημερωση οταν ερχεται και ποτε δεν ειχα καποιο προβλημα. Edit: Το εψαξα λιγο το κινητο. Δεν υπαρχει καμια προσθηκη που προσωπικα με ενδιαφερει ουτε καποια ορατη αλλαγη σε ολα τα υπολοιπα. Σαν ενημερωση ασφαλειας για μενα που ουτε καν καθως ειναι στον Απριλη ακομα.
  15. Μην περιμενεις κ πολλα απο μενα..Δεν δινω και πολυ σημασια.😀 Μια χαρα ειναι το τηλ οπως και πριν. Τωρα αυτα του AI μου ειμαι αδιαφορα.
  16. Το dns.adguard.com εχει συχνα προβληματα τελευταια. Ξερουμε κανενα αλλο αξιοπιστο?
  17. Για νορμαλ χρηστες λογος αλλαγης στα 2 χρονια δεν υπαρχει. Ειδικα σε ενα κινητο που 2 χρονια μετα την κυκλοφορια του ειναι κλασεις ανωτερο απο οτι ηταν οταν βγηκε....
  18. Επιβαλω εις οφελος του καταναλωτη και Ελλαδα ειναι κατι αδυνατο... Επιβαλω εις οφελος του πλουσιου ειναι η μονη επιλογη...
  19. Δεν ειχα λογο να αλλαξω εταιρεια καθως αλλα ειναι τα βασικα εξοδα και οχι μια καρτα κινητης το μηνα. Αλλα τετοιες κινησεις δειχνουν ασεβεια στον πελατη. Εχω 3 νουμερα vodafone που εκανα liquid (δικο μου, συν συγυζου και μανας) και τα 3 οταν τελειωσει το υπολοιπο ομιλιας πανε σε Cosmote. Δεν με νοιαζει αν θα δινω λιγο περισσοτερα η λιγοτερα....
  20. 14 χρονια με vodafone.. Η καταργηση του liquid ειναι λογος για μενα να αλλαξω πλεον εταιρεια...
  21. Τωρα τελευταια ακουω παρασιτα στα bluetooth ακουστικα κυριως οταν περναω απο περιοχες με κοσμο (πχ καφε). Τα φοραω παντα στο περπατημα. Στην υπολοιπη διαδρομη κανενα προβλημα. Συμβαινει σε 3 διαφορετικα ακουστικα που εχω οποτε δεν ειναι θεμα ακουστικου. Εχει κανεις ιδεα τι μπορει να φταιει?
×
×
  • Create New...