Jump to content

flafy1985

Members
  • Δημοσιεύσεις

    16
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About flafy1985

  • Ημ. Γέννησης 18/06/1985

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

flafy1985's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. roll μα τοσο ευκολο...!!! και ταλαιπωριομουν τοσες μερες...!!! σε ευχαριστω πολυ..!!
  2. ετσι το εχω .....εχει και αλλη μια επιλογη 1280 x 960 για την φωτογραφικη αλλα μου το κανει πιο μικρο το πλαισιο
  3. Καλησπερα παιδια ! μια ερωτηση...εχω το LG G3 και μαλλον κατι πατησα καταλαθος στις ρυθμισεις και οταν παω να βγαλω μπροστινη φωτο τον εαυτο μου ενω πριν γεμιζε ολη την οθονη τωρα στο κεντρο του κινητου υπαρχει ενα πλαισιο και εκει μεσα εμφανιζεται αυτο που θελω να τραβηξω...ελπιζω να εγινα κατανοητη! ευχαριστω πολυ!
  4. Καλησπερα παιδια ! μια ερωτηση...εχω το LG G3 και μαλλον κατι πατησα καταλαθος στις ρυθμισεις και οταν παω να βγαλω μπροστινη φωτο τον εαυτο μου ενω πριν γεμιζε ολη την οθονη τωρα στο κεντρο του κινητου υπαρχει ενα πλαισιο και εκει μεσα εμφανιζεται αυτο που θελω να τραβηξω...ελπιζω να εγινα κατανοητη! ευχαριστω πολυ!
  5. σε ευχαριστω πολυ οτι θελω θα σου στειλω! ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- θα συμφωνησω με τον runner οτι μαζευω γνωμες για να δω εαν μπορω αυριο μεθαυριο να βρω το δικο μου πηγαινοντας να κανω καταγγελια....δεν θα ηθελα να κανω κατι και να εχω και αδικο τελικα....ολα τα αφεντικα πινουν το αιμα των υπαλληλων τους , οι νομοι ειναι μονο για το δικο τους συμφερονκαι οχι των εργατων...
  6. Ετσι και αλλιως εγω ειμαι χαμηλομισθη οποτε δεν με βοηθουν πουθενα τα κουπονια...βοηθουν και εξυπηρετουν μονο την εταιρια , οπως και να εχει τα μετρητα ειναι χιλιες φορες καλυτερα γιατι μεχρι να τα παρω στα χερια μου τα κουπονια χαλαω απο τα μετρητα μου που με αυτα πληρωνω ( δεη οτε ενοικιο ) και οταν μου ερθουν τα κουπονια εχω ξεμεινει απο μετρητα και δεν εχω για να κυκλοφορησω!
  7. runner ευχαριστω περιμενω και την απαντηση των πιο ειδικων! ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- μαλλον θα παω και απο εκει μην φριξουν οι ανθρωποι με αυτα που θα τους πω!! και δικιο να εχω ομως δεν ξερω εαν θα κανω καταγγελια γιατι μετα η εταιρια θα μου κανει πολεμο νευρων!!
  8. Καλησπερα σε ολη την παρεα...!!! μπαινω κατευθειαν στο ψητο!!...εδω και 3 χρονια εχω υπογραψει καινουργια συμβαση στην δουλεια μου απο 8ωρη σε 7ωρη με τα αναλογα λεφτα...εννοειται οτι μενω παραπανω ωρες εαν χρειαστει χωρις να τα πληρωνομαι και θα φυγω καποια αλλη μερα πιο νωρις( μου ειπαν οτι ειναι παρανομο να μην τις πληρωνομαι εαν δεν το εχω συμφωνησει) τωρα τον Ιουνιο λοιπον ξανα υπεγραψα συμβαση και μου κοψαν ενα μερος του μισθου μου δινοντας το μου σε κουπονια η αλλιως ticket restaurant!! να διευκρινισω οτι τα λεφτα μου ειναι τα ιδια που επαιρνα και πριν αλλα ενα μερος τους πληρωνεται σε λεφτα και το υπολοιπο σε κουπονια οταν τα φερει ο courier καποια στιγμη μεσα στον μηνα !!σε καποιους που το ανεφερα μου ειπαν οτι αυτο ειναι παρανομο!! θελω να ρωτησω εαν ισχυουν οι τριετιες ( και το επιδομα γαμου) επισης γιατι εγω τον αλλο μηνα κλεινω 9 χρονια σε αυτη την δουλεια...!!Γενικα εχω απογοητευτει απο την δουλεια μου γιατι ειμαι τοσα χρονια εκει και ενω ειμαι καλη σε αυτο που κανω δεν βλεπω ανταποκριση...!!! εχω και μια παρα πολυ κακια υπευθυνη( η οποια μετραει λαθος τις υπερωριες και βγαζει σε ολες τις κοπελες στο τελος του μηνα οτι χρωστανε ωρες ή μια φορα που ημασταν πολλες στην βαρδια εμενα μου ειπε να φυγω πιο νωρις και θα το χρωσταω μια αλλη μερα) η οποια τρομοκρατει τους υπαλληλους λεγοντας τους οτι της εχει δωσει το ελευθερο η εταιρεια οποιος της δημιουργει προβλημα να τον απολυει!! και λεω εγω τωρα ειναι τοσο ευκολο να απολυεις !!! Δωστε μου τα φωτα σας παιδια και καλο κουραγιο σε ολους μας γιατι δυστυχως δεν βλεπω ασπρη μερα...!! ευχαριστω παρα πολυ!!!:D:lol: το χαμογελο δεν φευγει ποτε!!!
  9. καλη μας επιτυχια......για να δουμε ποιος θα ειναι ο τυχερος??:D
×
×
  • Create New...