Jump to content

mtbdim

Members
  • Δημοσιεύσεις

    14
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by mtbdim

  1. mtbdim

    ASUS ZenFone 3 Max

    Αυτό ισχύει όταν δέχεσαι μηνύματα από συνδρομητές, φυσικά πρόσωπα γενικότερα, όταν όμως σου στέλνει μήνυμα μια εταιρία πχ κινητής ή αλυσίδα εμπορικών κ.α, που δεν υποστηρίζει απαντήσεις τότε παρουσιάζεται το φαινόμενο που περιγράφω παραπάνω. Ευχαριστώ πάντως για την αμεσότητα της απάντησης.
  2. mtbdim

    ASUS ZenFone 3 Max

    Έχω το κινητό περίπου μία εβδομάδα, πρώτες εντυπώσεις, φοβερή μπαταρία 60 ώρες χρηση, κάμερα με ανάλυση φανταστική, για ποιότητά και design δεν το συζητώ... Έχω όμως εντοπίσει το εξής:όταν λαμβάνω μηνύματα δεν έχει αναγνωριστικό σε ποιο αριθμό από τις 2 σιμ που έχω στο τηλέφωνο έχει σταλεί το μήνυμα. Υπάρχει ρύθμιση που δίνεις τον αριθμό σε κάθε σιμ σαν αναγνωριστικό αλλά στα μηνύματα που λαμβάνω δεν τον εμφανίζει παρά αναφέρει μόνο το όνομα του δικτύου. Έχει κάποιος λύση σε αυτό;
  3. Προσφάτως αποφάσισα να στραφώ στο παραδοσιακό τρόπο ξυρίσματος,μετά από σχετική έρευνα στο διαδίκτυο επισκέφτηκα ένα κατάστημα στον Πειραιά που κάνει πωλήσεις κυρίως μέσω Internet με θέμα αποκλειστικά το ξύρισμα. Μετά από κουβεντούλα που είχα στα γραφεία τους κ την ανταλλαγή απόψεων, έφυγα με μια Edwin jagger κλειστού τύπου και μια σειρά από ξυραφάκια,persona, Gillette 7, astra κ.α , μου έκαναν δώρο και δείγμα after save με αλόη. Ξεκίνησα αμέσως τις δοκιμές. ΦΟΒΕΡΉ ΑΊΣΘΗΣΗ. Έχω καταλήξει στα persona και η επόμενη κίνηση είναι η αγορά πινέλου κ κρέμας. Για γρήγορο ξύρισμα χρησιμοποιώ Gillette progilide αλλά μετά την Edwin προσπαθώ να την κόψω τελείως. Δυστυχώς κάνω καθημερινό ξύρισμα και ο χρόνος είναι πολυτέλεια, όταν όμως τον διαθέτω χαρίζω στον εαυτό μου την απόλαυση της Edwin Jagger!
  4. Τέλειο εργαλείο το OnePlus X, ελπίζω να είμαι ο τυχερός !!!
  5. Καλησπέρα, γνωρίζει κάποιος αν παίζει ρόλο σε πια θέση sim ( 1 ή 2 ) θα τοποθετήσω αυτή που προορίζεται για χρήση data?
  6. Ευχαριστώ για την δυνατότητα που μου δίνετε να διεκδικήσω ένα τόσο σπουδαίο δώρο!
×
×
  • Create New...