Jump to content

swed

Members
  • Δημοσιεύσεις

    12
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About swed

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 22

swed's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Η Ελλαδα ειναι πολυ ακριβη. Απαραδεκτα συμβολαια, με πολλα «μικρα γραμματα» κ ασαφειες. Ειναι κυριολεκτικα εκβιαστές. Εχω μετρησει 17 διαφορετικα πακετα που οι ΧΧΧΧΧ της κοσμοτε τα πασαρουν με σλαγκ λεξιλογιο, ενω σου αδειαζουν το λογαριασμο. Οπως εχω ρωτησει κ παλιοτερα, εαν μπορουμε νομικα να κανουμε κατι γι αυτο, δεν θυμαμαι να ειχα παρει απαντηση. Λυπαμαι οσους στην Ελλαδα μπαινουν στο ηλιθιο παιχνιδι των «πακετων» κ των δηθεν προσφορων.. Ευτυχως η Σουηδια δινει 12gb/μηνα (απο τα 40 που εχω στο λογαριασμο μου) για χρηση εντος ΕU.
  2. Σουηδια : 30 Euro/month = 40 GB (12gb EU), απεριοριστες κλησεις, sms εντος σουηδιας.
  3. Εχω ενα κινητο απο την κοσμοτε (κλειδωμενο) και ζω στο εξωτερικο. Με την καρτα την ξενη δουλευε μια χαρα αλλα τωρα τελευταια κολλαει παρα πολυ (μεχρι αηδιας) και επισης δεν μπορω να κανω update (συνδεεται κανοντικα με υπολογιστη κλπ) Μπορω να ''απελευθερωθω" απο την κοσμοτε με καποιο τροπο??? ΝΟΜΙΖΩ οτι αυτος ειναι ο λογος που δεν μπορω να το αναβαθμισω. hellllp
  4. ΟΚ, ρωτησα ! και τι εγινε ?? αλλαξε κατι ? το προβλημα μου δεν ειναι οτι δεν το ηξερα αλλα, το τι ισχυει. Και να το ηξερα πιο πριν, με σκοπο να κανω τη δουλεια μου, το τηλεφωνο θα το χρησιμοποιουσα. Δεν με πηραξε τοσο τα 10 ευρω που εδωσα, αλλα το οτι τα εδωσα για 20 λεπτα, ψαχνοντας μια διευθηνση στο google earth!! Αλλα, εσεις που ξερετε τις τιμες, τι κανετε για αυτο? Σας αρεσει να σας κλεβουν ετσι, καθε μερα? Δεν ειναι σωστο να συγκρινεις με τα 2 χρονια πριν αλλα με το τι γινετε στη Ευρωπη σημερα ( ή μηπως η Ελλαδα ειναι εκτος ΕΕ και ευρωπης γενικα). Πως γινεται να ζουμε σε χωρες με καλυτερους μισθους, υπηρεσιες, ταχυτητες και να πληρωνουμε 2 ή 3 φορες λιγοτερα για παρομοιες υπηρεσιες? Αφου εχουμε/τε να πληρωνουμε (δεχομαστε να μας κλεβουν ετσι) για αυτες τις υπηρεσιες αναρωτιεμαι για την πραγματικη οικονομικη κατασταση των ''αγανακτησμενων'' ελληνων??? off topic αυτο.
  5. Πριν ενα μηνα, ηρθα Ελλαδα για μια εβδομαδα. Αυτη τη φορα πληρωσα σχεδον 35 ευρω σε whatsup, τηλεφωνα και ιντερνετ. Προς μεγαλη εκπληξη, περα απο το να που χρεωσουν την καρτα νανοσιμ 5 ευρω (ενω θα μπορουσαν και πρεπει να τη δινουν δωρεαν), οι χρεωσεις του ιντερνετ ειναι ΠΑΝ ΑΚΡΙΒΕΣ!!! 1 ευρω ανα ΜΒ!!! Ε Λ Ε Ο Σ. Απο εκει που πληρωνα (το πολυ) 3 ευρω για 100ΜΒ (χωρις ''ειδικα'' πακετα/προσφορες ή αλλες μπουρδες) και μαλιστα συντομα σε δυκτιο 4G, και ξαφνικα, μεσα σε 20 λεπτα η κοσμοτε μου ''εκλεψε'' 10 ευρω για 10ΜΒ (google maps). Λεω με εκλεψε γιατι περα απο αργο δικτυο της, ειναι πραγματικα πολυ ακριβη!!! Δεν μπορει να ειναι τοσο ακριβη μια εταιρια στην Ελλαδα (για τη λογικη μου). Αυτο ειναι αδικο, αυτο ειναι κλεψιμο!!! Πριν 3 χρονια που ζουσα Ελλαδα, ΗΞΕΡΑ οτι ''στου κουφου την πορτα οσο θελεις βροντα''. Σημερα εχει αλλαξει κατι?
×
×
  • Create New...