Jump to content

qyte

Members
  • Δημοσιεύσεις

    11
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

Everything posted by qyte

  1. Μηπως ξέρει κανείς αν το 6280 φορτίζει μεσω του usb? Ή έστω αν έχει βγεί φορτιστής αυτοκινήτου σε κανένα απο τα γνωστά καταστήματα αλυσίδες???
  2. Ρε παιδια μηπως γνωριζετε καποιο camcorder για το 7610? Δεν μου αρκει το video που τραβαει το ιδιο το κινητο. Και δεν μιλαω για την διαρκεια αλλα για την ποιοτητα. μου φαινεται οτι χανει πολλα frames. Mηπως ξερετε επισης τι στο διαολο γινεται με το aivanet? εχει κλεισει?
  3. Ρε παιδια εχω αγορασει το 7610 εδω και αρκετες μερες και ακομα προσπαθω να βρω ενα τροπο να ρυθμισω τον χρονο που χρειαζεται για να πεφτει το φωσ της οθονης. Τωρα ειναι by default στα 15 δευτ. Μηπως ξερει κανεις αν αυτο μπορω να το αλλαξω εστω με καποιο προγραμμα?
  4. Δεν μιλαω για μεσα απο το κινητο. Εννοω οτι δεν εχω βρει κανενα προγραμμα στον υπολογιστη που να μπορω να κανω resize εστω.
  5. Ρε παιδια μηπως γνωριζετε καποιο προγραμμα που να επιτρεπει την επεξεργασια gif εικονων?
  6. Ρε παιδια συγνωμη πορωτω αλλα μηπως τυχαινει να ξερει κανεις ποσα καναλια εχει αυτη η συσκευη?
  7. Συγνωμη ρε παιδια με τα κεφαλαια αλλα ετσι εχω σηνυθισει για να μην ειμαι υποχρεωμενος να βαζω τονους. Παντως οσο αφορα το mobiluck δεν ηξερα οτι ηταν χωρις χρεωση η προσθεση credits και ειχα φρικαρει. το καταλαβα σημερα το πρωι. ενταξει καταλαβα πωσ δουλευει και ενταξει. αψογο παντωσ το προγραμμα αν και δεν δουλευει το bluetooth μεταξυ nokia 7610 KAI sharp gx30 και δεν μπορεσα να το λειτουργησω αλλα ενταξει τουλαχιστον ειδα πωσ δουλευει. Μηπωσ ξερετε που οφειλετε η ασυμβατοτητα? μαλλον το sharp δεν θα δεχεται απευθειας εικονες η midi.
  8. TO ΒΡΗΚΑ ΤΟ MOBILUCK ME 10000 CREDITS. ΒΑΣΙΚΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΜΕΣΩ ΑΥΤΟΥ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΕΝΑ ΑΡΧΕΙΟ. ΕΜΕΝΑ ΜΟΛΙΣ ΠΑΩ ΣΤΟ WHO'S IN? ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΕΝΑ ΧΡΗΣΤΗ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΜΟΝΟ OPEN SEND SMS CALL CHANGE RELATIONSHIP DELETE FILTER AN EXEI KAPOIOS ANOIXTO TO BLUETOOTH TOY KONTA ΘΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ? ΠΩΣ ΠΑΕΙ? ΞΕΡΕΤΕ ΑΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΤΟ BLUETOOTH Η ΤΟ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΤΟ MOBILUCK. ΠΑΝΤΩΣ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΠΟΥ ΤΟ ΒΡΗΚΑ ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ LINK http://dimonvideo.narod.ru/soft/mobiluck.zip
  9. ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟ MOBILUCK ΑΠΟ AIVANET ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΣΥΝΑΣΑΨΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΣΕ ΜΟΡΦΗ ZIP?
  10. ΚΑΝΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΜΕ TA CREDITS. ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ 200 ΜΕΣΑ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ. ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΡΥΘΜΙΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΖΩ ΤΑ SIS ΑΡΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΟΥ ΤΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΣΑΝ ΤΧΤ?ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ ΑΡΧΕΙΩΝ ΣΤΟ AIVANET.
  11. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΩ ΤΟ 7610 ΚΑΙ ΨΑΧΝΩ ΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΕΛΝΩ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΑΡΧΕΙΑ ΜΕΣΩ BLUETOOTH. ΕΧΩ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΤΟ MOBILUCK(ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΑΚΟΜΑ) ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΩ *****. ΕΧΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ? ΚΑΙ ΑΝ ΓΙΝΕΤΕ ΔΩΣΤΕ ΚΑΝΕΝΑ LINK.
×
×
  • Create New...