Jump to content

highland1

Members
  • Δημοσιεύσεις

    1.582
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

Everything posted by highland1

  1. Καλημέρα,είμαι ανάμεσα στο κινητό του τίτλου και στο 13pro+.Το πρώτο όπως όλοι ξέρουμε έχει ένα "τέρας" επεξεργαστή και κάποια πολύ καλά specs ως προς το hardware!Το δεύτερο έχει πιο αδύναμα specs ως προς την απόδοση ,αλλα υπερτερεί σε κάμερα και σε υλικά κατασκευής και είναι ip68.Τι προτείνετε αντικειμενικά και γιατί;Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την όποια απάντηση.
  2. Έχεις εγγύηση κανονικά, αλλά απ'όσο γνωρίζω η infoquest δεν αναλαμβάνει σέρβις στα μη επίσημης εισαγωγής,οπότε θα πάει στο μαγαζί και αν έχουν αυτοί σέρβις θα το αναλάβουν αυτοί.
  3. Επειδή το έχω ακουστά το μαγαζί που έστειλες,κοίταξε μήπως είναι τίποτα παραεισαγωγής.
  4. Καλησπέρα,από ποιο κατάστημα το πήρες σε αυτή την τιμή γιατί ενδιαφέρομαι;
  5. Οκ φίλε καλώς ,με gcam στο f5 δεν έχει διαφορά στις νυχτερινές;
  6. Καλησπέρα.Poco f5 12/256 στα 350€ αξίζει η να δω τίποτα άλλο;Ο φακός σε νυχτερινές πως τα πάει;
  7. Σε αυτά τα χρήματα είναι η πιο ολοκληρωμένη πρόταση.Εχει κάποια θεματάκια ,αλλά όχι σοβαρά σε σημείο να μη μπορείς να κάνεις τη δουλειά σου. 1.proximity sensor το κινητό δεν έχει(είναι ηλεκτρονικός αισθητήρας) και δεν είναι θέμα παρτίδας που ακούω συνέχεια. 2.Στην ανοιχτή ακρόαση σε εμένα είχε κάποια θέματα ,ξαναπέρασα την miui κ προς το παρόν όλα δουλεύουν καλά. 3.Με λίγα λόγια σε αυτά τα χρήματα δεν θα βρεις κάτι πιο ολοκληρωμένο,αλλά πρέπει να συμβιβαστείς με κάποια θεματάκια που έχει η συσκευή
  8. Επειδή είχε το βιβλιαράκι κολλημένο στην πλάτη είχε δύο χρόνια εγγύηση;
  9. Η τιμή είναι πάρα πολύ καλή!
  10. Αυτόματα μπαίνουν αυτά ,δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι εσύ.
  11. Από όπου και να το πάρεις έχεις εγγύηση.Απο σκρουτζομαγαζα έχεις έναν χρόνο δικιά τους εγγύηση και από τις μεγάλες αλυσίδες έχεις δύο χρόνια επίσημη εγγύηση,οπότε είσαι καλυμμένος.
  12. Νομίζω αυτή της nillkin,με συρόμενο καπάκι για τις κάμερες ,θα σε καλύψει.
  13. Καλημέρα,χθες έφαγε δύο δυνατά κολλήματα η συσκευή και πάγωσε τελείως ,δεν λειτουργούσε τίποτα και είχε κολλήσει στο φεισμπουκ.Την πρώτη φορά ξεκόλλησε μόνο με απενεργοποίηση και την δεύτερη μετά από κάποια δευτερόλεπτα.Επειδή μου το έκανε αυτό πρώτη φορά υποψιάστηκα το cube acr,που το πέρασα πριν κάνα δυο τρεις μέρες ,οπότε το έκανα απεγκατασταση να δω πως θα πάει και αν ήταν από αυτό.
  14. Πηγαίνεις στις ειδοποιήσεις και κέντρο ελέγχου,μετά αριστερά στην οθόνη κλειδώματος ,πατάς και επιλέγεις προβολή των ειδοποιήσεων ,αλλά απόκρυψη του περιεχομένου τους.
  15. Θέλεις σε κλειδωμένη οθόνη να φαίνονται οι ειδοποιήσεις αλλά όχι το μήνυμα;
  16. Επιβεβαιώνω το cube δουλεύει τέλεια,ακούς την συνομιλία πεντακάθαρα,σαν τον παλιό καλό καιρό.
  17. Ναι αν απενεργοποιηθεί η βελτιστοποίηση miui κάνει κάτι τέτοια χαζά.Στο δικό μου όταν την απενεργοποίησα πρόσεξα ότι δεν μπορούσα να πάρω screensot με τα τρία δάχτυλα που κατεβάζεις στην οθόνη.Κάνει κάτι τέτοια κουλά και μετά αν την ξανά ενεργοποιήσεις ,σου ζητάει πάλι όλες τις άδειες από την αρχή!Κατά τα άλλα εχεις aod μόνιμα με ειδοποιήσεις κανονικά.
  18. Με ανοιχτή ακρόαση μόνο όμως γραφεί;
  19. Το γνωρίζω αυτό,γράφω κιόλας ότι υπάρχει κανονικά στο μενού προγραμματιστών!
  20. Έχω την τελευταία miui 12.5.3.0 και το disable miui optimization υπάρχει κανονικά στο μενού προγραμματιστών.Ποιά έκδοση έχεις και δεν το έχεις στο μενού;
  21. Σίγουρα είναι μια καλή εφαρμογή με πολλές παραμετροποιήσεις,αλλά δεν είναι αξιόπιστη εφαρμογή για ηχογραφήσεις,όπως καμία πλέον.Σκέψου να θέλεις να ηχογραφήσεις κάτι πολύ σημαντικό και όταν πας να το ακούσεις να μην ακούς τίποτα και να το έχεις χάσει επειδή έφαγε κόλλημα,στραβωσε η ήταν αυτή η μία στις τόσες που το κάνει.Κατά τα άλλα μια χαρά dialer είναι.
  22. Όταν την είχα κατεβάσει,σε εμένα έκανε αυτό που λες.Ενώ δηλαδή είχε γράψει το αρχείο,το έτρεχα και δεν ακουγόταν τίποτα...ήταν "μουγκό"και μου την έδωσε και την πέταξα.
  23. Δοκίμασα την εφαρμογή ,την μια έγραφε μόνο εμένα ,την άλλη κανέναν...όπως ήταν την πέταξα,γιατί αν είναι να κάθομαι με τις ωρες να ασχολούμαι για να δουλέψει,όπως δουλεύει ,δεν θα πάρω.Μόνο με άλλη ρομ που μπαίνει ο dialer της xiaomi, κάνεις δουλίτσα!
  24. Εννοείς την 12.5.3.0 μάλλον,γιατί αυτή είναι η τελευταία.Δεν χάνεις τίποτα από τα δεδομένα σου.
  25. Σε άλλες συσκευές που τον κατέβασα παλιότερα δεν λειτουργούσε η ηχογράφηση,θα δοκιμάσω και εδώ,αν και έχω τις επιφυλάξεις μου.
×
×
  • Create New...