Jump to content

Pwpwpw

Members
  • Δημοσιεύσεις

    187
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Pwpwpw

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 2

Pwpwpw's Achievements

Explorer

Explorer (4/14)

  • Conversation Starter Rare
  • Dedicated Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Reacting Well Rare

Recent Badges

14

Φήμη

  1. Aυτα τα "μεσα" ειναι που μας φαγαν και εχει γινει αυτο το μπαχαλο. Παρακαμτουν την σειρα οπως θελουν και δινουν πρωτα σε φιλους, συγγενης, κουμπαρους, υπαλληλους και δεν ξερω που αλλου, με αποτελεσμα καποιοι που εχουμε προπαραγγειλει απο τις 15.00 στισ 15/9 να ειμαστε ακομη στην αναμονη γιατι ουσιαστικα το κινητο το "τσιμπησε" αλλος. Ειναι αστειο ενα και πλεον μηνα μετα να εχουν εξυπηρετηθει απειροελαχιστες προπαραγγελιες που γινανε day one.
  2. Ρε παιδια με το πλαισιο ξερεις κανεις τι γινετε? Εχει προπαραγγειλει και παραλαβει κανεις απο εκει? Προπαραγγελια απο 15/9 ενα 15 pm και καμια απολυτως ενημερωση, σε λιγο συμπληρωνω ενα μηνα στην αναμονη.
  3. Kανεις δεν μπορει να σου απαντησει αυτη την ερωτηση, κανεις δεν γνωριζει. Απλα σκεψου οτι ακομη δεν εχουν εξυπηρετηθει καν ολες οι προπαραγγελιες που γινανε την πρωτη ημερα (15/9) οποτε σιγουρα εχει αρκετο δρομο ακομα. Ενδεικτικα εκανα προπαραγγελια απο πλαισιο 15/9, δεν εχω παραλαβει ακομη, πηρα τηλεφωνο μηπως μαθω ημερομηνια παραλαβης και δεν ξερανε να μου πουνε, απλα περιμενετε μου ειπανε και θα σας ενημερωσουμε οτι ερθει η συσκευη.
  4. Προπαραγγελια 15/9 απο πλαισιο 256 PM natural και ακομη τιποτα, ηδη ειμαστε στις 20 ημερες αναμονης. Αν δεν εχουν εξυπηρετηθει ακομη ουτε οι προπαραγγελιες που γινανε day one οι επομενοι ποτε θα παραλαβουν, τραγικη κατασταση, αυτο ηταν paper launch δεν υπαρχουν συσκευες πουθενα.
  5. Υπαρχει κανεις που εχει προ-παραγγειλει απο πλαισιο και ειχε ενημρωση και θα παραλαβει παρασκευη?
  6. Iσχυει αυτο που λες, αλλα οποιος θελει Pro max 256gb χρωμα natural titanium δεν δινει δυνατοτητα προπαραγγελιας(οποιος προλαβε προλαβε), αφηστε mail λεει για να ερθει ειδοποιηση οταν ειναι ξανα διαθεσιμο.
  7. Eκανα και εγω μια προπαραγγελια απο πλαισιο πριν λιγο. Απορω την φορμα εκδηλωσης ενδιαφεροντος για πιο λογο την συμπληρωνουμε δεν μου ηρθε καμια ενημερωση οτι ανοιξανε οι προπαραγγελιες, τυχαια το ειδα απο μονος μου και την εκανα.
  8. Ναι αυτόματα κάνουν αναβαθμίσεις οι εφαρμογες. Μπορείς να αναφερεις που υπάρχει η ρύθμιση για ενεργοποίηση/απενεργοποίηση της αυτόματης ενημέρωσης των εφαρμογών;
  9. Έχει 4-5 μέρες τώρα δεν το έχει εμφανίσει καθόλου το πρόβλημα αυτό στο YouTube , ίσως έγινε κάποιο update στο YouTube δεν ξέρω, η ουσία είναι ότι δειχνει να έχει εξαλειφθεί το συγκεκριμένο πρόβλημα.
  10. Nαι εννοειτε, εχω κανει Log in στο youtube account μου Αυτο που με προβληματιζει εντονα ειναι οτι μου φαινεται οτι το προβλημα το εχω μονο εγω και δεν ειναι "γενικευμενο" θεμα της 16.1, διοτι δεν εχω δει ουτε μια αναφορα για αυτο το προβλημα την στιγμη που εγω μετρω ηδη 3-4 αναγκαστικες επενεκκινησεις της συσκευες μεσα σε μολις μια εβδομαδα, γιατι απλα δεν μπορουσα να δω βιντεο στο youtube.
  11. Εννοείτε ήταν το πρωτο πράγμα που έκανα, αλλά δυστυχώς δεν έλυσε το πρόβλημα.
  12. Παιδια δεν ξερω αν εχει αναφερθει η αν αντιμετωπιζει καποιος αλλο χρηστης το ιδιο προβλημα με εμενα.Μετα την αναβαθμιση στην 16.1 αντιμετωπιζω ενα περιεργο προβλημα στο youtube το οποιο το εμφανιζει σε ανυποπτες στιγμες.Παταω να παιξει βιντεο και λεει "παρουσιατηκε καποιο προβλημα Πατηστε για επαναληψη" με μαυρο φοντο πισω στο βιντεο. Κλεινω ανοιγω το youtube, κλεινω εντελως την εφαρμογη απο την μνημη της συσκευης τιποτα. Ο μονος τροπος για να παιξει βιντεο μολις παρουσιασει αυτο το προβλημα, ειναι να κλεισω την συσκευη εντελως και να την ξανα ανοιξω, μετα παιζει απροβληματιστα(ωσπου να το ξανα κανει καποιο στιγμη και μετα ξανα απενεργοποιηση κτλ). Εχει κανεις το ιδιο θεμα, η εστω γνωριζει καποιος πως μπορω να το λυσω, ειναι πολυ ενοχλητικο.
  13. Τι είναι το AOD? Always on display ?
  14. Μετά από 5-6 μέρες με το 13 pro είμαι πολύ ικανοποιημένος από την μετάβαση. Ναι η οθόνη του max είναι απολαυστική αλλά εν τέλη η φορητότητα για εμένα ειναι πολύ πιο σημαντική, επιτέλους φεύγω από το σπίτι χωρίς να σκέφτομαι τι παντελόνι η τσαντάκι να πάρω μαζί μου για να κουβαλήσω το κινητό. Επίσης η οθόνη του pro μετά από λίγη ώρα ενασχολήσης μαζί του προσαρμόστηκε το μάτι και δεν μου φαίνεται πλέον μικρή, με ικανοποιεί , μόνο αν το βάλω πλάι πλάι με το max αντιλαμβάνομαι την μεγάλη διαφορά στο μέγεθος. Επίσης από την μπαταρία δεν έχω κανένα παράπονο,με την χρήση που κάνω μου βγάζει για πλάκα την ημέρα και μου περισσεύει και ένα 30-40%. Γενικά αν συνεχίσει η apple να δινει και στο pro και στο max τα ίδια specs όπως έκανε φέτος δεν νομίζω να ξανα πάρω ποτέ το max γιατί μετά από μερικούς μήνες συμβίωσης μαζί του κατάλαβα ότι προσωπικα με κουράζει και δεν με βολεύει αυτό το μέγεθος. Τελος όσο αφορά το χρώμα, πηρα πολύ διστακτικά το sierra blue, είπα να πάρω κάτι διαφορετικό από τα κλασσικά άσπρα-μαύρα που παίρνω παντα, εν τέλη με μια διαφανή θηκη της spigen που έβαλα το χρώμα δειχνει απίστευτα ωραίο, πραγματικά δεν περιμενα να μου αρέσει τόσο, πίστευα ότι θα με βρίζω που δεν πηρα τα κλασσικά silver-graphite αλλά τελικά όχι, το χρώμα είναι πολύ όμορφο.
  15. Συμφωνώ με τα γραφόμενα σου, και εγω έχω iPad όποτε όταν κάθομαι και αράζω σπίτι χρησιμοποιώ αυτό. Το μέγεθος του max για τα γούστα μου δεν παλεύεται, έκανα τα πάντα να το συνηθίσω δεν το κατάφερα ποτέ, δεν χωράει στην τσέπη, πάνω στην μηχανή δεν είχα που να το βάλω και πολλά τέτοια προβλήματα γενικώς. Η μπαταρία δεν νομίζω να είναι θέμα δεν κάνω την τρελή χρήση με το κινητό, όταν πέφτω για ύπνο το Max είχε γύρω στο 45-50% υπόλοιπο και το βάζω κάθε βράδυ για φόρτιση ώστε να βγάλει άνετα την επόμενη μέρα. Το ίδιο θα κάνω και με το προ, θα το βάζω κάθε βράδυ αλλά αντι να έχω 40-50% υπόλοιπο φανταζομαι θα έχω 20-30% υπόλοιπο, την μέρα θα την βγαζω πάλι άνετα θεωρώ και πάλι θα φορτίσω κάθε βράδυ. Θα το δω οταν με το καλό έρθει!
×
×
  • Create New...