Jump to content

bill_phone

Members
  • Δημοσιεύσεις

    926
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by bill_phone

  1. Εγώ νομίζω είναι bug της εφαρμογής. Δεν μηδενίζεται το ποσό μετά από τους 16 μήνες.
  2. Καλημέρα, Έχει λογική αυτό που λες. Αν και μάλλον θα εννοείς ότι επειδή έχω το παρών πρόγραμμα 8 μήνες να λήγει νωρίτερα από την στιγμή που είναι αναβάθμιση.Αλλά δε το ποσό μηδενίζεται στο 24μηνο. 'Όπως και αν έχει μάλλον θα προχωρήσω μιας και το καλοκαίρι χρειάζονται τα παραπάνω δεδομένα. Να βλέπουμε και φόρμουλα στην παραλία!:-) Προσθήκη Μίλησα με εξυπηρέτηση και δεν γνωρίζουν αν θα γίνει εκ νέου ανανέωση ή θα υπάρξει συνέχεια του υπάρχοντος προγράμματος.Επίσης δεν γνωρίζουν γιατί 8 μήνες πριν τη λήξη δεν βγάζει ποινή αφού σύμφωνα με αυτούς μόνο 3 μήνες (αν δεν υπάρχει συσκευή) μπορείς να αποχωρήσεις χωρίς ποινή. Η συμβουλή τους να προχωρήσω αν το θέλω αφού κρατήσω τα κατάλληλα αποδεικτικά... :-) Ευχαριστώ.
  3. Δες την εικόνα στην προηγούμενη ανάρτησή μου και εκεί που γράφει την τιμή του προγράμματος έχει το "i" .
  4. Ευχαριστώ για την απάντηση. Εμφανίζεται αρκετά συχνά αυτή η προσφορά; Από την άποψη ότι με καλύπτει το παρών πρόγραμμα και δεν θα ήθελα να τους δώσω περισσότερα λεφτά αέρα. Δεν αναφέρει πουθενά βέβαια για δέσμευση αλλά υποθέτω από το ποσό της υπαναχώρησης ότι είναι 24μηνο. Βέβαια δεν ήξερα ότι μπορώ να φύγω και 8 μήνες πριν την λήξη χωρίς χρηματική ποινή.
  5. Καλησπέρα και καλή εβδομάδα. Έχω πρόγραμμα στα 13ςυεω με 600 -900 προς όλους και wind, 3.5gb και 100μην. Μου είναι αρκετό, απλά είδα μια προσφορά που τρέχει και θεωρώ ότι αξίζει. Τι λέτε; Είναι καταναλωτική υπέρβαση; Ευχαριστώ.
  6. Καλά φυσικά και δεν το σκέφτομαι λόγω κάμερας που σίγουρα θα είναι της πλάκας.
  7. Συμφωνώ. Μα είναι η 1η φορά που το σκέφτομαι και μάλλον θα προχωρήσω επειδή δεν βλέπω μέλλον στο φ2γ. Περνούσα με 10 ευρώ 3μηνες, τον 1ο μήνα από τα λεπτά που σου έδινε με ανανέωση και μετά με τα 5ευρα πακέτα. Καμία σχέση τώρα. Θα τσιμπήσω και μια action cam με το πακέτο σαν δώρο έτσι για να με γλυκάνουν.
  8. Ναι μετά την 2ετια. Έχω f2g πάρα πολλά χρονια,μπορεί και 20 και μου αρέσει η ελευθερία που μου δίνει απλά έχουν ανέβει αρκετά οι τιμές του. ----- προσθήκη μηνύματος 12 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Βέβαια τώρα που το σκέφτομαι η διαφορά δεν είναι μεγάλη επειδή για το πακέτο με τα 10,4 πρέπει να βάλεις 13 ευρώ ώστε να σου μείνουν για το πακέτο αφού αφαιρεθεί ο ΦΠΑ.
  9. Ευχαριστώ πολύ παιδιά. Σκέφτομαι να δεχτώ την προσφορά απλά για την 2ετια και επειδή ψιλοκουράστηκα να έχω στο νου μου να ανανεώνω συνεχεια.Τα 3.5 μου φτάνουν. Μέχρι 1.5-2 τρώω. Απλά μου ξινίζει το 30αρι αργότερα για αλλαγή πακέτου.
  10. Καλησπέρα, Με πήραν τηλ σήμερα και μου πρότειναν καρτοπρογραμμα με 1000+600+3,5γιγα+δεν θυμάμαι πόσα μυνήματα στα 13,9. Τώρα έχω f2g και γενικά οι ανάγκες μου δεν είναι πολύ μεγάλες. Βγάζω δηλ μήνα με τα 10,40 που έχουν τα πακέτα. Απλά μου ανέφεραν ότι θα ανέβουν οι τιμές από το f2g. Τι προτείνετε;
  11. bill_phone

    Nokia 8

    Θα δοκιμάσω. Εγώ έχω μείνει σε 6.1.021 arnova. Αρκετά παλιά. Ευχαριστώ.
  12. bill_phone

    Nokia 8

    Καλησπέρα, Έπιασα το κινητό μετά από καιρό μιας και το είχε η σύζυγος και ήθελα να ρωτήσω για έκδοση gcam. Προτείνετε κάποια; Ευχαριστώ.
  13. bill_phone

    OnePlus 6

    Γιατί δεν απευθύνεσαι στο επίσημο. Σε περίπτωση που δεν είναι στην εγγύηση την χρεώνουν σύμφωνα με τον κατάλογό τους 9 ευρώ. Δεν ξέρω αν χρεώνουν και εργατικά. Δεν χάνεις κάτι αν στείλεις @.
  14. bill_phone

    OnePlus 6

    Για δοκιμάστε κάτι. Οι ειδοποιήσεις από SMS, Viber κλπ αλλά όχι από αναπάντητες ξεκίνησαν να έρχονται μέσω του led ενεργοποιώντας το "νέες ειδοποιήσεις" από ρυθμίσεις_προβολή_αφύπνιση οθόνης.
  15. bill_phone

    OnePlus 6

    Εγώ έχω κάνει επαναφορά και έχω το θέμα με το led.
  16. bill_phone

    OnePlus 6

    Με την 10.3.0 το Bluetooth ενεργοποιείται μόνο του. Το κλείνω και μετά το βρίσκω ανοιχτό. Που μπορεί να οφείλεται;
  17. bill_phone

    OnePlus 6

    Δηλαδή δεν σε πειράζει που κρύβει τόσο πολύ οθόνη; Σιγά τα εικονίδια που κρυβόταν. Φαίνεται κακάσχημο.
  18. bill_phone

    OnePlus 6

    Ο τρόπος που επινόησαν για να κρύψουν την εγκοπή είναι τραγικός!!!! Πόση προσπάθεια έκαναν για να το σκεφτούν αυτό; Γίνεται μαύρη η μπάρα από πάνω αλλά συγχρόνως κατεβαίνει κάτω από την μαύρη μπάρα η γραμμή κατάστασης...
  19. bill_phone

    OnePlus 6

    Η 10.0.2 που πήγε; Αναφέρεσαι σε beta;
  20. bill_phone

    Nokia 8

    Ναι. Χωρίς κόστος. Ήταν στην εγγύηση. ----- προσθήκη μηνύματος 47 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δεν ζήτησα επειδή είχα εφεδρική οπότε δεν γνωρίζω.
  21. bill_phone

    OnePlus 6

    Νομίζω ότι είναι λίγα τα 64. Έχει sd το μι8;
  22. bill_phone

    OnePlus 6

    Τι επιλογή έχετε στην βαθμονόμηση οθόνης; Τα φυσικά χρώματα και srgb μου φαίνονται άτομα και τα αλλά κορεσμένα. Είναι ιδέα μου;
  23. Τρέχει κάποια προσφορά για το κινητό;
  24. bill_phone

    OnePlus 6

    Γιατί να τις βγάλεις; Έχουν δική τους κατάτμηση. Δεν θα ελευθερωθεί χώρος για τον χρήστη.Παγωσέ τες με titanium.
  25. bill_phone

    OnePlus 6

    Και σε εμένα δουλεύει το pay πάντως με n26. Βέβαια να αναφέρω ότι δεν το είχα κατεβάσει αλλά την βρήκα την εφαρμογή αφού πέρασα την 10.0.1 .
×
×
  • Create New...