Jump to content

nestoras7o

Members
  • Δημοσιεύσεις

    16
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About nestoras7o

  • Ημ. Γέννησης 01/01/1982

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

nestoras7o's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Την εχω την αποδειξη...θα επικοινωνησω αυριο με xiaomi και βλεπουμε...
  2. Ειναι μιας φιλης βασικα και δεν ξερω πως εκανε hard reset...Προφανως με τα πληκτρα. Δεν ειχε βαλει mail,ειχε βαλει κινητο,το οποιο πλεον εχει καταργηθει. Με την αποδειξη αγορας λες να βγαλω ακρη;
  3. Καλησπέρα σε ολους, αγορασα το Redmi 7, και εφτιαξα mi account απο το οποιο ξεχασα τα στοιχεια (δεν ειχα βαλει τηλεφωνο). Μετα απο λιγο καιρο εκανα factory reset και μου εχει κλειδωσει. Προσπαθησα να το ξεκλειδωσω με το MiAccountUnlock Tool που μου εχει δουλεψει με αλλες συσκευες αλλα δεν δουλεψε. Ξεκιναει τη διαδικασια και στο 2% κανει επανεκκινηση και παραμενει κλειδωμενο. Απο την xiaomi δεν μπορεσα να βγαλω ακρη. Υπαρχει κατι αλλο που μπορω να δοκιμασω; ξερει κανεις να με βοηθησει;
  4. έχει καποιος 10ρια για καιρο στο 535? αξιζει να τα βαλω η θα μου σπασουν τα νευρα?
  5. Παιδια εχει βαλει κανεις στο Lumia 535 τα windows 10? Σκεφτομαι να το κανω και θελω να δω αν εχουν bugs ακομα η οχι...
  6. Nαι εχεις δικιο,το πληκτρολογιο μια χαρα γρηγορο ειναι...Στα emoticons σε μια εφαρμογη (Τelegram) αργει πολυ... Aρα μαλλον φταιει η εφαρμογη!
  7. Ρε παιδια το πηρα σημερα και μου φαινεται καπως αργο το πληκτρολογιο...μπορω να το αλλαξω? και αν ναι,υπαρχει κανα καλο να μου προτεινετε? Ειμαι απο android και δεν τα ξερω αυτα του store!
  8. nestoras7o

    Jiayu G2F

    Μου εσπασε το card holder της SIM... Εχει κανεις ιδεα που μπορω να βρω ανταλλακτικα???
  9. nestoras7o

    Jiayu G2F

    Παιδια εχω την G2FW-20140606-W-R-CN-V0.8.5 και δεν μου χει κολλησει ποτε και σε τιποτα... Μπηκα γιατι σκεφτομουν να την αλλαξω (τη βαρεθηκα) αλλα αποτι βλεπω θα τη κρατησω για παντα! Το γραφω εδω για να την προτεινω και για σας... Εχω την εκδοση με τα 4Gb!
  10. nestoras7o

    Jiayu G2F

    Εχω και γω το g2f με android 4.2.2 και εκδοση kernel 3.4.5 απο τη μανα του!!!! Yπαρχει καποια επισημη αναβαθμιση? και σε πιο καινουριο android ισως? Αλλα επισημο,οχι custom rom,δε θελω να μπλεξω παλι με τετοια!
  11. Παιδια μου το SP εχει την καμπυλοτητα στο πισω μερος που εχει και το T? http://cdn2.gsmarena.com/vv/pics/sony/sony-xperia-tx.jpg H ειναι επιπεδο?
  12. nestoras7o

    ZTE Racer II

    Αν ξαναειχες android απλα κανε συγχρονισμο με το λογαριασμο σου στο google και θα εμφανιστουν...:happy: Αν οχι μια μια...
  13. nestoras7o

    ZTE Racer II

    παιδια εχω και γω το racer II! γινεται να αλλαξω τα 4 στοιχεια που εχει στην οθονη παντα κατω κατω? (τηλεφωνο,μηνυματα,internet,μενου)? εχω προσπαθησει αρκετα,αλλα δεν εχω βρει καποιο τροπο... και για παραδειγμα το ιντερνετ και τα μηνυματα δεν τα χρησιμοποιω...ιντερνετ δε μπαινω και για μηνυματα εχω το handcent sms... τζαμπα τρωνε χωρο! επισης κυκλοφορει καποια custom rom που να δουλευει?και πως θα τη βαλω? EDIT:Δεν υπαρχει avatar για το racer II,αμα θελετε πειτε μου τις διαστασεις να φτιαξω εγω ενα!
  14. nestoras7o

    ZTE Racer

    Γεια σας παιδια ειναι το πρωτο μου μυνημα! εχω προβλημα!εχω το ZTE Racer και οταν εχει ζεστη η οθονη δεν ανταποκρινεται σχεδον καθολου! Αν το βαλω λιγο στο ψυγειο μετα ειναι ολα καλα... Τι μπορει να φταιει?καμμια ιδεα?
×
×
  • Create New...