Jump to content

VAMYL1

Members
  • Δημοσιεύσεις

    14
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About VAMYL1

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 2

VAMYL1's Achievements

  1. Ευχαριστώ φίλε laggis! βρήκα το παρακάτω βίντεο,το οποίο ελπίζω να μην φανεί χρήσιμο σε κανέναν άλλον: (How to Replace Your LeTV Le One Screen), -το συγκεκριμένο όμως πρέπει να είναι για ολόκληρη την οθόνη,θα ρίξω κ μια ματιά κ σ'αυτό που είναι για lenovo: -ελπίζω να τα καταφέρω! :wacko: Και από όλα αυτά τα digitizers(http://m.aliexpress.com/search.htm?keywords=letv%20x600%20digitizer&sortType=TC_D&shippingCountry=GR&viewtype=1) μάλλον θα επιλέξω αυτό:http://m.aliexpress.com/item/32463559307.html λόγω ότι έχει πιο πλήρη σετ εργαλείων στη συσκευασία! Ευχαριστώ και πάλι την κοινότητα για την φιλοξενία κ για την πληροφόρηση! :rolleyes:
  2. Παιδιά την καλησπέρα μου!! Μετά από σχεδόν δυό μήνες,περίπου απροβλημάτιστης λειτουργίας του Χ600 (μόνο μελανά σημεία:ότι παρ'ότι ζω στην αθήνα κ έχω vodafone,δεν εχω πουθενά σήμα 4G,και επίσης ότι κάποιες φορές δεν μου παραδίδονται sms που μου έχουν σταλεί), προχθές,τα κατάφερα κ μάλλον έσπασα την οθόνη..μου επεσε από υψος μισού μέτρου κ παρ'ότι φορουσε την σκληρή διάφανη θήκη που δίνει δώρο το vickmall καθώς κ το διαφανές φιλτράκι της οθόνης,έπεσε με τέτοιο τρόπο που χτύπησε στο πάτωμα σε μια από τις 4 γωνίες του κινητου κ ράγισε όλη η οθόνη.. έτσι τουλάχιστον πίστεψα.. ένας φίλος όμως μου είπε,ότι μάλλον δεν ράγισε η οθόνη,άλλα το TOUCH SCREEN της οθόνης,του οποίου την ύπαρξη αγνοούσα! μου έστειλε δε,το παρακάτω link: http://www.ebay.com/itm/172010696627 ώστε να το παραγγείλω εφόσον το επιθυμω! γνωρίζει κάποιος κάποιο άλλο eshop,για να το παραγγείλω? γνωρίζει κάποιος αν είναι εύκολη η τοποθέτηση του,ώστε να την κάνω μόνος στο σπίτι? οποιαδήποτε πληροφορία περί αντικατάστασης του touch screen θα μου ήταν χρήσημη! Ευχαριστώ πολύ,εκ των προτέρων κ ελπίζω κανείς σας να μην πάθει ό,τι κ εγώ!
  3. Σε ευχαριστώ,με καθησύχασες :)
  4. Καλημέρα! Παρήγγειλα χθες το Letv One με 32GB ROM,μέσω paypal(σύνολο 199 ευρώ)και χωρίς κόλπα με το balance.. To παράξενο είναι ότι ενώ το Vickmall με ευχαρίστησε για την παραγγελία μου στέλνοντας μου mail με τον αριθμό παραγγελίας μου(καθώς και η paypal με mail με ενημέρωσε ότι απέστειλα ενα χρηματικό ποσό στο Vickmall), στην προπληρωμένη της τραπ.πειραιώς που χρησιμοποίησα,μου αναφέρει ότι το ποσό ειναι δεσμευμένο μέχρι την οριστικοποίηση της συναλλαγής.. υπάρχει περίπτωση να περιμένουν να εγκρίνει την διαδικασία η εδώ τράπεζα πειραιώς? θα μου στείλουν αργότερα tracking number από το Vickmall?;μήπως έχει καθυστερήσει? επίσης κάτω από το τηλέφωνο μου αναφέρε "With this product, you earn 221 loyalty point(s). 221 points = €1.29" τί είναι τούτο?
×
×
  • Create New...