Jump to content

MitsosDaBest13

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5.864
  • Εγγραφή

  • Days Won

    15
  • Αξιολογήσεις

    0%

MitsosDaBest13 last won the day on Ιούλιος 18

MitsosDaBest13 had the most liked content!

1 Follower

About MitsosDaBest13

  • Ημ. Γέννησης Μάϊος 21

Συσκευή

  • Συσκευή
    Poco F3 (5G)

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

Πρόσφατοι Επισκέπτες

Το μπλοκ πρόσφατων επισκεπτών είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες.

MitsosDaBest13's Achievements

Experienced

Experienced (11/14)

  • Conversation Starter Rare
  • Very Popular Rare
  • Reacting Well Rare
  • Dedicated Rare
  • First Post Rare

Recent Badges

405

Φήμη

  1. MitsosDaBest13

    5G NR

    Σωστά το δείχνει, εν μέρει. Η #1635 είναι στο Ρέθυμνο με 2G (#101635 με 4G/5G) και μάλιστα υπάρχει και το cell 8 (16358). Απλά εκείνη έχει διαφορετικό LAC. Εγώ έβαλα το CellMapper να καταγράψει και χρειάστηκε σχεδόν να πάω μέχρι την έξοδο πάνω, για να συγχρονίσει το GPS. 🙂Της Cosmote το έγραψε το #941635, της κόκκινης μάλλον όχι.
  2. MitsosDaBest13

    5G NR

    Δεν κλειδώνεις band. Από την εφαρμογή του Netmonster, πάτα τις 3 γραμμές κάτω δεξιά, μετά "Phone Info" και πηγαίνεις εκεί που λέει "Ορισμός προτιμώμενου τύπου δικτύου", ανοίγεις τη λίστα και πατάς NR/LTE. Μερικές φορές όμως, γυρίζει στο default από μόνο του, κυρίως αν βρεθείς χωρίς κάπου χωρίς σήμα (πχ μετρό, ασανσέρ). Αλλιώς και με επανεκκίνηση. Υ.Γ. Αν έχεις την Cosmote στη θέση 1, επιλέγεις πάνω το "Phone 0". Αλλιώς η θέση 2 είναι το "Phone 1".
  3. MitsosDaBest13

    5G NR

    Στο upload παίζει να "έκοψε" η συσκευή μου, γιατί είχε γίνει "φούρνος". 😁 Poco F3, με Snapdragon 870. Ξέχασα να κοιτάξω για Wi-Fi. Όχι, σε άλλους σταθμούς παραδίπλα είναι εκτός δικτύου. Έχεις κακό σήμα και η κεραία φαίνεται "πίτα" από κίνηση, εκτός κι αν έχει πολλές παρεμβολές. Η λύση θα είναι όντως να κλειδώσεις την συσκευή σου σε NR/LTE, όπως λέει και ο dalex. Αν έχεις VoLTE, δεν θα έχεις πρόβλημα.
  4. MitsosDaBest13

    5G NR

    Μέσα στο μετρό Άλιμος. Προς το παρόν ο μόνος σταθμός που έχει "πραγματικό" 5G. Έχει πολλά micro μέσα, εγώ μέτρησα κοντά στις πύλες εισιτηρίων. Θεωρώ ότι μπορεί να φτάσει και 2000, δύο φορές μου έδειξε 2020+ Mbps όσο μετρούσε. Ήθελα να μετρήσω λίγο ακόμα, αλλά η Xiaom-άρα (με υδρόψυξη κιόλας) ζεστάθηκε και συνεχώς μου έκλεινε τα data. 😂 @Arinos
  5. Σε ένα από τα micro, μέσα στο μετρό Αλιμος, κοντά στις πύλες εισιτηρίων. Προς το παρόν, ο μόνος σταθμός που έχει ανοίξει 5G.
  6. Μία σύνοψη από το πρόσφατο ταξίδι μου στις περιοχές Πρέβεζα, Πάργα, Παξοί, Λευκάδα (μέσω Ρίου). Cosmote μόνο. Οι άλλες είναι πολύ μέτριες. Vodafone είχα μαζί μου, αλλά υποθέτω ότι και η Nova κατά 90% θα είναι παρόμοια. Στη διαδρομή από Ζαχάρω Ηλείας μέχρι την Πάτρα, γύρισα τα data σε Cosmote, για να μπορέσω να ακούσω online radio σαν άνθρωπος, χωρίς κολλήματα και 2G. 😝 Στο ΣΕΑ Ευηνοχώρι, όλες είναι χάλια. Σε εσωτερικό χώρο 1 γραμμή 5G, αν δεν έπεφτε σε 2G. Δεν ξέρω πως τα έχουν καταφέρει να μην έχουν ούτε micro εκεί. Στη λίμνη Αμβρακία, ξανά μόνο με Cosmote μπορούσα να ακούσω ραδιόφωνο. Αν και σε κάποιο σημείο, νομίζω και αυτή έπεσε για λίγο σε 2G. Στην υποθαλάσσια σήραγγα που συνδέει την Πρέβεζα με το Άκτιο της Αιτωλοκαρνανίας, όλες εκτός δικτύου, μέχρι να βγεις ξανά πάνω. Μέσα στην Πρέβεζα, μόνο Cosmote. H Vodafone είναι για κλάματα. Κεραίες με σκέτο 4G, που σε εσωτερικούς χώρους γινόταν 2G. Στην Πάργα η Cosmote λίγο καλύτερη, αλλά με πολλή κίνηση. Περνώντας με το καράβι από την Πάργα προς τους Παξούς, όλες είχαν σήμα. Ακόμα και από Κέρκυρα έπιασα. Αλλά η Cosmote λίγο καλύτερη. Στους Παξούς, η Vodafone με σκέτο 4G, αλλά λειτουργούσε. Η Cosmote 5G με πολλή κίνηση (πίτα από τους τουρίστες με Roaming μάλλον). Στη Λευκάδα γενικά δεν είχαν μεγάλη διαφορά, αλλά η Cosmote ήταν λίγο καλύτερη.
  7. Στην είσοδο της Λευκάδας, κοντά στη γέφυρα. Νυδρί Λευκάδας.
  8. MitsosDaBest13

    5G NR

    Είσοδος Λευκάδας, κοντά στη γέφυρα, προχθές. Νυδρί Λευκάδας. Κυριακή απόγευμα, από το micro στο κατάστημα Γερμανός, στην Πρέβεζα. Μακρινή n78.
  9. MitsosDaBest13

    5G NR

    Θέλω κι εγώ "δική μου" κεραία με n78. 😜 Μόνο η Cosmote έχει κεραία στον Σκορπιό. Δεν επιτρέπεται η επίσκεψη, το τεστ το έκανα πάνω σε καραβάκι. Αλλά έπιανε κυρίως στα νότια του νησιού (και το Μεγανήσι απέναντι), που την έβλεπε καλύτερα η συσκευή μου. Στα βόρεια έπιανα κυρίως από την #102121 της Λευκάδας ή την #102216 από Αιτωλοακαρνανία.
  10. MitsosDaBest13

    5G NR

    Speedtest από την κεραία που βρίσκεται στον Σκορπιό, το νησί του Ωνάση. 😅
  11. Τώρα που επιστρέψαμε Πάργα και μας άφησαν 1,5 ώρα (είμαι με γκρουπ), πήγα και πιο μέσα. Ναι, η Vodafone κρατάει το 5G μέσα στα στενά, που θυμίζουν Μύκονο. Τώρα μου έδειξε και 3500, χωρίς να είναι κάτι το ιδιαίτερο σε ταχύτητες. Δεν ξέρω αν γνωρίζεις την περιοχή. Το πούλμαν μας άφησε στον κεντρικό δρόμο επάνω και συνεχίσαμε προς το λιμάνι της Πάργας με τα πόδια. Το Google Maps δείχνει το δρόμο ως "Ρήγα Φεραίου". Εκεί είδα το θέμα με τη Vodafone. Όταν έφτασα στο λιμάνι, κάπως καλύτερα.
  12. MitsosDaBest13

    5G NR

    Εγώ έχω να πω, ευτυχώς που έβαλα data στην Cosmote. Παίζει μόνη της στη Δυτική Ελλάδα. Update: Στους Παξούς, στην περιοχή Γάιος. Έχει πολύ κόσμο το νησί, παρά τη ζέστη.
  13. Giga Network στους Παξούς. 😂 Πάλι καλά που πιάνει και τόσο δηλαδή. Με τόσο κόσμο που έχει το νησί, περίμενα να μην ξεκινάει καν το τεστ.
  14. Το βράδυ που θα έχουμε λίγο παραπάνω χρόνο, θα το τσεκάρω καλύτερα. Πάντως με το που κατέβηκα, το σήμα ήταν χάλια και γύρισα τα data στην "πράσινη". Μόνο κοντά στο λιμάνι "έστρωσε".
  15. MitsosDaBest13

    5G NR

    Στην παραλία Μεσοβρίκα, στους Αντίπαξους. Έχει σταματήσει το καράβι για να κάνουμε μπάνιο. Ο ανταγωνισμός με 2G.
×
×
  • Create New...