Jump to content

johnhorsrx8

Members
  • Δημοσιεύσεις

    12
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by johnhorsrx8

  1. Μπραβο ρε φιλε καλοριζικο και ευχομαι να ειναι ακομα καλυτερο αποτι φαινεται. Περιμενω με ανυπομονυσια να σου ερθει και να μας κανεις παρουσιαση καθως και να μας πεις αν τελικα αξιζει η οχι!!!! Βεβαια εκατσα και ασχοληθηκα με zopo στο νετ και ειδα παρα πολυ καλες κριτικες και σχολια απο χρηστες μεχρι αμερικανους δημοσιογραφους!!!
  2. Φιλαρακι και εγω μια απο τα ιδια ψαχνω και εχω καταληξει στο zopo αλλα περιμενω να το παρει κανεις στα χερια του και να μαθω το sar του. Bεβαια φοβαμαι πολυ τις κινεζιες αλλα λεω να το ρισκαρω μιας και φαινονται αξιοπιστα στα βιντεο τουλαχιστον οπως επιπλεον στο εξωτερικο ειναι διαδεδομενα κινητα αλλα επειδη στο Ελλαντα ασχολουμαστε μονο με ΕΠΩΝΥΜΑ λογω ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΝΕΣΗΣ.......!!!!!!
  3. Δηλαδη μου το προτεινεις???? παντως ο φιλος απο κατω σχετικα με zoppo με κουφανε!!! πολυ καλο το κινητακι που συστησε και πιθανον να το σκεφτω πολυ σοβαρα!!!
  4. καλο φαινεται αλλα δεν μπορω να βρω καμια περιγραφη ή καποιο σχολιασμο περι αυτου. απο μπαταρια δεν περιγραφει τιποτα. καλη φαινεται σαν προσφορα αλλα αν ειναι να βγει καμια μουφα μετα απο κανα 2μηνο τι να το κανω??? το θεμα ειναι να ειναι καποιο δοκιμασμενο και αξιοπιστο δεν ειμαστε πλεον για να πεταμε λεφτα.
  5. Χωρις να θελω να κανω διαφημιση αλλα μονο κ μονο για να μου δωσετε συμβουλη ενδιαφερομαι για αυτο το κινητο http://e-smartbuy.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=1741&category_id=296&vmcchk=1&option=com_virtuemart&Itemid=77 τι παιζει ειναι καλο??? αξιζει τα λεφτα του??? εχετε κατι αλλο να προτειενετε καλυτερο??? το εχει κανενας αλλος απο εδω μεσα???
  6. το συγκεκριμενο ειναι ή δεν ειναι dual sim???? μπορει καποιος υπευθυνα να μου απαντησει?????
  7. ειναι dual sim????? οντως δεν εχει καμια σχεση τελικως ομως υπαρχει καποιο site να το παρω φθηνοτερα???? αξιζει τον κοπο???? λειτουργικα με 2 καρτες ειναι ενταξει????? δεν βρισκω πουθενα να αναφερεται ο τροπος λειτουργιας των 2 sim. μπορει να με ενημερωσει καποιος??????
  8. ευχαριστω. καμια συμβουλη για να το παρω φθηνοτερα και να ειναι αξιοπιστο??????
  9. καλησπερα σας. Επιθυμω τα φωτα σας σχετικα με το ΝΟΚΙΑ Χ7. Η dual sim λειτουργει οπως το nokia c2-03? δηλαδη καθε φορα που καλεις ή στελνεις μηνυμα σε ρωταει ποια καρτα επιθυμεις να χρησιμοποιησεις??? επισης το βρηκα στα 96 ευρω εδω http://www.onthesource.com/nokia-x7-dual-sim-unlocked-mobile-phone.html?selected_section=discussion παιζει να ειναι μουφα???? εν τω μεταξυ ειμαι αναμεσα σε αυτο και nokia c7 ποιο απο τα δυο ειναι καλυτερο???? και να εχω δυο καρτες σε ενα κινητο και να χαζομπαινω στο ιντερνετ. επισης παραγγελια απο εξωτερικο ειναι προβλημα να περαστουν τα Ελληνικα???? ευχαριστω!!!
  10. Καλησπερα παιδια. βλεπω πως ειστε ολοι ψαγνεμοι σχετικα με το C7 και επειδη ενδιαφερομαι να το αγορασω απο εξωτερικο θελω να μου απαντησετε σε κανα 2 ερωτησεις. 1) το βρηκα 110 ευρω εδω http://www.onthesource.com/nokia-c7-3-5-inch-touch-screen-wifi-dual-sim-quad-band-camera-java-bluetooth-cell-phone-top-quality.html παιζει να ειναι μουφα???? 2) η εγκατασταση του λογισμικου για τα ελληνικα ειναι προβλημα?? παιζει να κολλαει το κινητο????? 3) η λειτουργια dual sim γινεται με τον ιδιο τροπο οπως με το c2-03??? δηλαδη οποτε καλεις ή στελνεις μηνυμα σου βγαζει επιλογη απο ποια καρτα να στειλεις ή να καλεσεις??? 4) γενικα ειναι ανθεκτικο και καλο για εναν ανθρωπο που απλα θελει να εξυπηρετειται ανετα απο ενα κινητο με 2 καρτες και που κ που να μπαινει και στο ιντερνετ. Ευχαριστω εκ των προτερων!
×
×
  • Create New...