Jump to content

kaliakman

Members
 • Δημοσιεύσεις

  202
 • Εγγραφή

 • Αξιολογήσεις

  0%

1 Follower

About kaliakman

 • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 2

kaliakman's Achievements

 1. Με την θήκη παρατηρώ ένα πάρα πολύ ανεπαίσθητο παίξιμο άμα το πατήσω στην μέση. Γενικά το έχουν αναφέρει και άλλοι ότι δεν κάθεται τελείως φλατ οπότε μην αγχώνεσαι
 2. Ναι μου δουλεύει κανονικά (last updated 17 November λέει το play store)
 3. Δείτε και την beta google keyboard που έχει αυτόματα χωρισμένο layout ξεδιπλωμένο και κανονικά κλειστό. Το swiftkey πρεπει να το αλλάζεις κάθε φορά χειροκίνητα.
 4. Αν κάνεις πολλή χρήση social media δεν είναι το καλύτερο κινητό από τα δυο. Αρχικά πολλές εφαρμογές δεν το υποστηρίζουν όπως θα έπρεπε ξεδιπλωμένο πχ Instagram. Επίσης η κάμερα αν και είναι πολύ καλή σε καμία περίπτωση δεν φτάνει το 14pm εκτός από το zoom(πάει μέχρι x30 το fold).
 5. Πρέπει να εξηγήσεις τι ακριβώς ζητάς από το κινητό σου. Εγώ μπορεί να σου πω ότι δεν το αλλάζω για iphone, ένας άλλος ότι "μόνο Apple".
 6. Δεν είμαι σιγουρος ότι κατάλαβα την ερώτηση.
 7. Δώσε του λιγες μέρες. Έτσι ήμουν και εγω (σκεφτόμουν να το γυρίσω) αλλά σήμερα έκανε deep sleep αρκετές εφαρμογές και ιδού. Σημείωση το παιχνίδι και το kwgt στην μεγαλη οθόνη αποκλειστικά.
 8. Επανέρχομαι μιας και ήρθε η θήκη και... θα επιστραφεί όπως ήρθε. Στην μικρή οθόνη είναι αδύνατον να κάνω το back gesture και γενικά το πίσω κομμάτι δεν έχει το υλικό που περίμενα. Σε αναμονή της samsung λοιπόν και βλέπουμε.
 9. Σε προστασία ομως? Είμαι απολύτως ευχαριστημένος από την spigen σε προηγούμενα κινητά για αυτό μου κάνει εντύπωση
 10. Τελικά δεν κρατήθηκα και πηρα και την thin fit p. Προς το τέλος της βδομάδας θα έρθει λογικά και της samsung οπότε θα γράψω εντυπώσεις από την σύγκριση.
 11. Καλησπέρα σε όλους. Όσο περιμένω να έρθει έχω αρχίσει και ψάχνω για θήκη και θέλω γνώμες από άτομα που μπορεί να είχαν και το προηγούμενο ή άλλο samsung Τώρα έχω αυτήν την "κλασσική" της spigen https://www.skroutz.gr/s/23763824/Spigen-Rugged-Armor-Back-Cover-Σιλικόνης-Μαύρο-Poco-F2-Pro.html και ψάχνω κάτι παρόμοιο σε ποιότητα. Οι επιλογές: 1) θα έρθει το κινητό με την θήκη της samsung πού παίρνει το πενάκι 2) κοιτάω αυτήν εδώ https://www.plaisio.gr/tilefonia-tablet/aksesouar-gia-kinita/categories-thikes/samsung-thiki-back-cover-gia-samsung-galaxy-z-fold-4-silikonis-me-grip-mauri_4036018?qId=0bfa15a3e5f70223878d10828166fd12&qIx=products που φαίνεται καλή αλλά δεν ξέρω από προστασία πως θα είναι καθώς και την αίσθηση 3) Η spigen έχει αρκετές αλλά διαβάζω όλο παραπονα και επειδή είναι και ακριβές 50+ είναι κρίμα να πάρω και να την βάλω στο ντουλάπι. 4) Της dbrand το grip αλλά δεν έχει βγάλει για το προηγούμενο να ξέρω ποιότητα και επίσης θα βγει τον Οκτώβριο στην καλύτερη.
 12. Έγινε η προπαραγγελια! Αρχές Σεπτέμβρη θα το έχω.
 13. Εννοούσα την τελευταία έκδοση miui με android 10. Αν δεν κάνω λάθος ήταν η 12.0.4
 14. Έκανα αναβάθμιση σε 12.5 από την τελευταία 11 και είμαι στα πρόθυρα να πετάξω το κινητό στον τοίχο. Δεν δουλεύουν τα gestures (δεν βρίσκω τον default launcher) Τα chat bubbles στο messenger απλά δεν δουλεύουν. Τα notifications δεν κάνουν expand.(Μόνο αν πατήσεις το βέλος δουλεύει) Το spotify το βγάζω από τα notifications αλλά συνεχίζει να βγαίνει.. Υπάρχει τρόπος να πάω πίσω όπως ήταν ή να το βάλω απευθείας αγγελία?
 15. Καλησπέρα σε όλους. Έχω το κινητό πολύ καιρό αλλά τώρα τελευταία έχει παρουσιαστεί ένα πρόβλημα που δεν ξέρω αν έχει να κάνει με αυτά που αναφερετε στις τελευταίες σελίδες. Σε τυχαιες στιγμές δεν μου δουλεύει το home gesture με τίποτα και κάνει input σαν scrolling. Και επίσης όταν πλήκτρολογω γρήγορα κάνει διαφορά "κολπα" όπως διπλό input σε γράμμα ή απλά αγνοει κάποια άλλα. Συμβαίνει και σε άλλους ή είμαι ο μόνος?
×
×
 • Create New...