Jump to content

enty_7

Members
  • Δημοσιεύσεις

    14
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About enty_7

  • Ημ. Γέννησης 15/07/1966

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

enty_7's Achievements

  1. καλησπερα..... μου εχει δωσει το τηλεφωνο ο αδερφος μου εδω και 6 μηνες και αρνειται να παρει update............ουτε καλωδιακα με το smart switch ουτε μεσα απο το τηλεφωνο........εχει κολλησει σε μια ενημερωση του 2019.........εκανα και επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων αλλα τιποτα. επισυναπτω φωτο με πληροφοριες για το λογισμικο........αμα μπορει κανενας να βοηθησει
  2. Best camera phone: Huawei P20 Pro
  3. σήμερα ήρθε η αναβάθμιση και σε μενα χειροκινητα μετα απο οδοιπορικο σε καμπους και λαγκαδια:lol:ξερεις κανεις καμια αλλη χρησιμοτητα του AR lens εκτος απο το να σου βαζει λαγουδοαυτια και τσιγκελωτα μουστακια:grin:
  4. σήμερα ήρθε η αναβάθμιση και σε μενα χειροκινητα μετα απο οδοιπορικο σε καμπους και λαγκαδια:lol:ξερεις κανεις καμια αλλη χρησιμοτητα του AR lens εκτος απο το να σου βαζει λαγουδοαυτια και τσιγκελωτα μουστακια:grin:
  5. ουτε σε μενα εχει ερθει το update..........τι vpn του εβαλα .......τιποτα........αγορασμενο απο πλαισιο με cu vodafone καρτα......τι διαολο...με λοταρια την στελνουνε την αναβαθμιση :cry:
  6. Ευχαριστω παιδια για τις αμεσες απαντησεις σας.Τελικα ητανε θεμα του ρουτερ που δεν το εβλεπε το κινητο.
  7. φιλαρακια του forum καλημερα.Εχω ενα θεματακι με το συγκεκριμενο τηλεφωνο που πηρα δωρο στην κορη μου.Το προβλημα ειναι οτι το WIFI του δεν βλεπει το ασυρματο δικτυο μου,αλλα μονο των γυρω απο εμενα.Το τηλεφωνο ειναι απειραχτο,με μονο update τησ μαμας που ζητησε μολις ενεργοποιηθηκε' Καμια βοηθεια?
  8. Οτιδηποτε....αν και εχω μια 8gb καρτα,απλα δεν βλεπω πως μπορεις να πας π.χ μεγαλα αρχεια οπως ταινειες εκει.:cry:
  9. ρε παιδια.....πως αποθηκευει στην μεγαλη εσωτερικη μνημη 16gb?
  10. AIO Desktop Charger HDMI Data Sync POD For HTC Evo 3D ρε μαγκες εχει παρει κανεις αυτον τον κινεζο.....λεει οτι φορτιζει,συνδεεται με pc και εχει απευθειας εξοδο HDMI για τηλεοραση. Βασικα με ενδιαφερει πιο πολυ για το HDMI αν λειτουργει .......... http://www.ebay.com/itm/AIO-Desktop-Charger-HDMI-Data-Sync-POD-HTC-Evo-3D-/170732745952?_trksid=m7&_trkparms=algo%3DLVI%26itu%3DUCI%26otn%3D3%26po%3DLVI%26ps%3D63%26clkid%3D6980496559991208626
  11. παιδια καλησπερα και απο μενα. Ειμαι και εγω κατοχος του EVO εδω και 1 βδομαδα αγορασμενο απο το πλαισιο. Σε γενικες γραμμες και σαν πρωτη εντυπωση απο το τηλεφωνο ειμαι απολυτα ευχαριστημενος, και γιατι ειναι απο τα πρωτα τηλεφωνα με ADROIND που δεν καταπιαστηκα αμεσως για ρουταρισμα και τα σχετικα,αλλα και για την υπολογιστικη του δυναμη που ακομα ειναι ανεκμεταλευτη. Το μονο προβληματακι που εχω ,και γιαυτο ζηταω βοηθεια σε οποιον γνωριζει ειναι πως μπορω να βαλω ηχους μηνυματος δικους μου που εχω κατεβασει.Η μονη επιλογη που μου δινει ειναι οι δικοι του,η στην χειροτερη περιπτωση να κατεβασω απο HTC που ειναι για κλαματα. Καμια ιδεα κανεις?:cry:
  12. παιδια καλησπερα και χρονια πολλα Ειμαι και εγω κατοχος του ΝΕΟ V εδω και λιγες μερες και ειμαι πολυ ευχαριστημενος με την γενικη εικονα του. Ενα προβλημα που μου δημιουργηθηκε εδω και δυο μερες και θαθελα την βοηθεια σας , εχει να κανει με την προσθηκη φωτο στις επαφες.Ενω στην αρχη εβαζα κανονικα απο το gallery οπου ειχα αποθηκευμενες καποιες φωτο ,τωρα εχει μουλαρωσει και δεν δεχεται ουτε μεσα απο την επεξεργασια επαφων ουτε απο το gallery σαν ορισμος για προσθηκη φωτο σε επαφη. καμοια ιδεα?
×
×
  • Create New...