Jump to content

stavroula_27

Members
  • Δημοσιεύσεις

    10
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by stavroula_27

  1. Καλησπέρα σε όλους Είχα κερδίσει πριν 3 εβδομάδες ένα προϊόν σε έναν διαγωνισμό στο facebook, συννενοήθηκα με την κοπέλα που διοργάνωσε τον διαγωνισμό για την διεύθυνση αποστολής (η κοπέλα είναι στην Κοζάνη) αλλά ακόμα δεν μου έχει έρθει ειδοποιητήριο. Μπορώ με κάποιο τρόπο να μάθω τί έχει συμβεί? ή απλά περιμένω?
  2. Τέλεια σ'ευχαριστώ πολύ να'σαι καλά :-)))
  3. Καλησπέρα παιδιά!Να σας ρωτήσω,επειδή το έχω μόνο 2 μήνες το κινητό και δεν έχω θήκη,γνωρίζει κανείς αν μπορώ να βρω θήκη προστασίας απλά για την οθόνη,κάτι σαν ζελατίνα αν υπάρχει? Ευχαριστώ προκαταβολικά :-)
  4. Κατεβάζεις από το Android Market το προγραμματάκι Zedge Ringtones&Wallpapers,είναι στην κατηγορία Κορυφαία Δωρεάν,έχει να διαλέξεις από εκεί ήχους για τις ειδοποιήσεις,για τα μηνύματα,για κλήσεις και για αφύπνιση,η λίστα είναι πολύ μεγάλη.Όταν πας λοιπόν στις ρυθμίσεις μηνύματος στον ήχο κλήσης,σου ανοίγει ένα παραθυράκι με επιλογή ο ήχος να είναι από το Zedge ή από το κινητό κ διαλέγεις ότι θέλεις. :-))
  5. Σ'ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου,τα έχω ήδη εντοπίσει όλα αυτά,για τα μηνύματα εννοούσα για ήχους πέρα από τους κλασικούς ήχους του κινητού :-) ευτυχώς όμως βρήκα λύση κ σ'αυτό,όποιος θέλει κάτι αντίστοιχο μπορώ να του απαντήσω :-) Δικό μου μπορεί όχι αλλά το καλό το παλικάρι ξέρει κ άλλο μονοπάτι,έχω ήδη βρει λύση,αν ενδιαφέρεσαι μου λες :-)) -Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα.
  6. Σ'ευχαριστώ για τις οδηγίες,με βοήθησαν πολύ,να'σαι καλά!όσο για τον ήχο μηνύματος,ούτε κ εγώ βρήκα όσο και να το έψαξα. :mad:
  7. Μου το ρύθμισαν από το κατάστημα που το πήρα να μην λαμβάνω δεδομένα μέσω τηλεφωνικών δικτύων. Γι'αυτό τον λόγο δεν μπορώ να κάνω χρήση των mb που έχω? πώς εγκαθιστώ το opera mini? είμαι αρχάρια σε τέτοια κινητά,νομίζω φαίνεται. Και κάτι άλλο,υπάρχει τρόπος να βάλω για ήχο μηνύματος κάποιο τραγούδι που θέλω εγώ ή μόνο από τους ήχους του κινητού έχω την επιλογή? Ευχαριστώ και πάλι :)
  8. Καλησπέρα Πρόσφατα απέκτησα αυτό το κινητό και ήθελα να ρωτήσω το εξής: έχω επιλέξει ένα πακέτο της εταιρίας που βρίσκομαι που μου δίνει κάποια mb το μήνα. Προσπάθησα να μπω στο Internet χωρίς να κάνω χρήση του wi-fi αλλά δεν τα κατάφερα. Υπάρχει άλλος τρόπος γι'αυτό? Ευχαριστώ εκ των προτέρων :)
×
×
  • Create New...