Jump to content

harmteo

Members
  • Δημοσιεύσεις

    36
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About harmteo

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 11

harmteo's Achievements

  1. Καλησπερα παιδια . νεος κατοχος S20+ ! βλεπω θεματακια με overheating . Εχουμε καποια λυση? Επισης η μπροστινη καμερα δεν εστιαζει τοσο καλα οσο το S10. Ευχαριστω
  2. Κάτοχος s7 edge από χθες. Καλύτερο κράτημα στο χέρι και δεν γλυστραει οσο το s6 edge plus. Το κινητό πετάει η κάμερα είναι η καλύτερη που έχω δει . Από 0-100 φόρτιση έκανε 93 λεπτά. Έχει ένα θέμα η μπροστινή καμερα και δεν εστιάζει στο θέμα και εστιάζει στο backround και θεωρώ είναι μεγάλο λάθος δεν μπόρεσα να κάνω κάτι για να το αλλάξω έψαξα όλες τις ρυθμίσεις
  3. Παιδια επειδη δεν εχω παρακολουθησει το forum Και δεν γνωριζω αν εχει αναφερθει ξανα το θεμα μιας και χθες παρελαβα το S5, τι γινεται με τη usb 3.0 φορτιση του? ισχυει? θελει usb 3.0 καλωδιο και ειδικο φορτιστη η usb 3.0 καλωδιο?
  4. λογικο αυτο που λες. οταν εχει ηδη φορτωθει στη μνημα παντα ανοιγει γρηγοροτερα. το θεμα ειναι οτι δεν ειναι μονιμα φορτωμενο οποτε τη στιγμη που θα το χρειαστεις θα περιμενεις.
  5. παιδια τι γινεται με το lag στις επαφες?τετραπυρηνο κινητο κανει 2 δευτερα να φορτωσει?¨μπορουμε να κανουμε κατι γιαυτο? και γιατι δεν υποστηριζει ελληνικο ευρετηριο? επισης εγω εχο και 1 δευτερολεπτο lag στο Ξεκλειδωμα του κινητου. υπαρχει καποια λυση?Η jelly bean της 18ης οκτωβριου εχει να προσφερει κατι καινουριο σε σχεση με αυτη της cosmote?
  6. παιδια τελικα δεν εχει κανενας προβλημα με την αργη αποκριση του Home button στο ξεκλειδωμα? το s-voice το εχω απεγκατεστημενο.
  7. παιδια τι παιζει με την αργη αποκριση οταν θελουμε να ξεκλειδωσουμε το κινητο? τα ειχαμε στο galaxy s2 τα εχουμε και τωρα? Δεν εχω Microsd Ουτε s-voice. εχω τη στοκ 4.0.4
  8. φιλε τελικα το ξανατσεκαρα και οντως εφταιγε καποια εφαρμογη. ευχαριστω για την ιδεα!
  9. αυτο αρχισε να συμβαινει με το που αλλαξα την μπαταρια.
  10. Παιδια εχω ενα προβληματακι. αγορασα προσφατα την anker 1900 και εκανα τη πρωτη φορτιση. το θεμα μου ειναι οτι μετα απο 10 λεπτα που μπαινει σε sleep mode το κινητο αναβει η οθονη μονη της σβηνει παλι και το κανει αυτο 5-10 φορες. Μετα ξαναμπαινει σε sleep mode και το κανει αυτο καθε 10 λεπτα περιπου. τι μπορει να συμβαινει?το επαθε καποιος?
  11. Κατεβασε ενα μονοχρωμο wallpaper απο το ιντερνετ αποθηκευσε το και βαλτο σαν φοντο Προς απαντηση των προηγουμενων ολα τα προγραμματα πλην του diceplayer κολλουσαν σε 720 bluray μετα απο λιγο. Και ειναι και "ανετο" εννοειται για avi,xvid. Δοκιμαστε το και θα καταλαβετε.
  12. to diceplayer το καλυτερο απ'ολα
  13. ναι για την επιστροφη στην αρχικη οθονη φανταζομαι ειναι καπου τοσο και στον touchwiz. φανταζομαι δεν ειναι προβλημα του launcher αλλα ειναι εκνευριστικο για το καλυτερο κινητο της αγορας...
  14. κατα καποιο τροπο ελυσα το προβλημα με το wake lag( που πεφτει σε deep sleep mode και κανει 2 δευτερα να εμφανιστει η Lockscreen) . εν μερει εφταιγε η micro sd card. τωρα κανει 1 δευτερο να εμφανιστει η lockscreen αλλα παλι δεν ειναι αμεση οπως σε αλλα κινητα. επισης με απασχολη και η αργη αποκριση του powerbutton για επιστροφη απο καποια εφαρμογη στην αρχικη οθονη. οποιος ξερει κατι παραπανω ας ασχοληθει με το θεμα μου. ευχαριστω.
×
×
  • Create New...