Jump to content

dvlahos21

Members
  • Δημοσιεύσεις

    21
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by dvlahos21

  1. dvlahos21

    iPhone 4

    Παιδιά καλημέρα. Εν τέλει έγινε αντικατάσταση στο Iphone από την WInd. Δε γινόταν αλλιώς. Τώρα ψάχνω για μια θήκη. Όπως καταλαβαίνετε που να διαβάσεις 600 σελίδες στο forum..έχει κάποιος να προτείνει κάτι αξιόπιστο?. Bumper ή θήκη? Ζελατίνες προς πίσω? Τπτ?
  2. dvlahos21

    iPhone 4

    Παίδες ακόμη στην αναμονή... και είμαι σίγουρος πως η επισκευή θάναι μόνο ένα restore!!
  3. dvlahos21

    iPhone 4

    Ρε παιδιά δεν γίνεται κάτι άλλο...όταν έχεις πάει δύο φορές και σου λένε τα ίδια και τα ίδια...τι να κάνω να βάλω δικηγόρο για ένα Iphone? Είμαστε σοβαροί? Τι άλλο να κάνει κάποιος?
  4. dvlahos21

    iPhone 4

    Παιδιά ξαναπήγα ζήτησα αντικατάσταση αλλά γιοκ... μου είπαν πως η Apple δε κάνει αντικαταστάσεις... Σε όλες τις εταιρείες γίνεται λέει εκτός από Apple... Πάντως το κιν είχε τρελά κολλήματα μιλάμε. Δε τα χω ξαναδει σε κινητό... Να παίρνει τηλ μόνο του... παράσιτα στον ήχο όταν πατάς εικονίδια? Που ακούστηκαν αυτά....Αφού δεν έκανε μπάμ!!! Apple σου λέει RnD!!!! Τέσπα.. πολύ φοβάμαι ότι θα μου επιστραφεί η ίδια συσκευεί με restore μόνον και θα ξαναπάω...για σέρβις. Κλασσικά ελληνικά πράγματα.... Δε πειράζει αυτά για να μαθαίνουμε και μετά να ξαναπαθαίνουμε!! Ζητώ σόρρυ από τα Apple fans αλλά αυτή είναι η άποψή μου. Κατάφερα μέσα σε 5 ώρες να αλλάξω γνώμη για πολλά!!!
  5. dvlahos21

    iPhone 4

    Τι να κάνω ρε παιδιά.. να αρχίσω να φωνάζω? Μου είπαν θα το στείλουν στο Service... τι άλλο μπορώ να κάνω..Να μιράζω απειλές και αιτήματα στο ΚΕΠΚΑ? τι θα βγει ακόμη θα περιμένω.....
  6. dvlahos21

    iPhone 4

    Τι να πω... σε μένα έτυχε σε λιγότερο από 24ωρο όλη η ζημιά... μου είπαν πως η Apple δεν κάνει αντικαταστάσεις... ειλικρινά έχω απογοητευτεί πλήρως. Ελπίζω όλα να πάνε καλά. Έχει στείλει κανείς για service το iphone? Κάποιες εντυπώσεις να ξέρω τι να περιμένω?
  7. dvlahos21

    iPhone 4

    Παιδιά καλησπέρα. Έχοντας λοιπόν αποκτήσει εχτές το Iphone 4 (8gb) από WIND, το έφερα σπίτι και ξεκίνησα να το εξερευνώ. Όλα ωραιά αλλά όταν άνοιγα την εφαρμογή για το τηλ ( πράσινο τηλ.) άκουγα κάτι παράσιτα από το ηχείο του κινητού! Ομοίως όταν πήγαινα στην οθόνη αναζήτησης. Οκ λέω δε θα βάλω ήχους πληκτρολογίου...κάποιο bug θάναι..... Ας κάνω update σε IOS 5.0.1 Το update απρόσκοπτα ολοκηρώθηκε. Τπτ τα ίδια και χειρότερα. Ο ήχος του κινητού....πιο χαμηλός πεθαίνεις. Και σήμερα το πρωί ξεκινά το πανηγύρι. Lag απίστευτο. Άνοιγαν τα μνμ μόνα τους, ο τηλ. κατάλογος έπαιρνε τον τηλεφωνητή.... δε μπορούσαν να με καλέσουν δε μπορούσα να επιλέξω τπτ στην οθόνη!!! Εντέλει το πήγα πίσω όπου απλά με ενημέρωσαν πως θα το στείλουν για επισκευή και επίσης ότι ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ δεν παίζει να κάνουν.... Τι να πω... ανεπίτρεπτοι (οι της Apple) Δυστυχώς είμαι απίστευτα στεναχωρημένος και σίγουρος πως αν το επισκεάσουν πάλι ίδια ιστορία θα έχω. Μόνο λογισμικό θα περάσουν πάλι restore και αυτό ήταν. Κρίμα... δε ξέρω τι άλλο να πω!!!!!!! Συγχαρητήρια στο after sales της apple!!!
  8. Μόλις έβαλα την 2,3,6!!! Το κινητό πετάει!!! Και για όλα αυτά ευχαρστώ τον Νικόλα που με βοήθησε να φτιάξω το χαλασμένο Wifi μου!!!! :P Ξέρει αυτός!!!
  9. Έκανα τα πάντα. δοκίμασα με το Phoenix και τελικά έχω μια νεκρή συσκευή που όταν πατάς το κουμπί ανοίγματος το μόνο που κάνεις είναι να δονείται, τπτ άλλο, η συσκευή μου δε επιδέχεται ούτε flasharisma ούτε τπτ πια.................
  10. Καλησπέρες πολλές, Θα ήθελα να ρωτήσω αν έχει αντιμετωπίσει κανείς το εξής πρόβλημα: Όταν πατάς να ανοίξεις την κάμερα το κινητό laggarei και επανέρχεται στην οθόνη που είσαι χωρίς να ανοίξει την κάμερα. Με λίγα λόγια δεν ανοίγει η κάμερα. Έχω το τελευταίο update όλα κομπλέ. Έχω κάνει hard reset αλλά τπτ. Δεν ξέρω τι άλλο να κάνω. Κάποια βοήθεια κανείς?
  11. ούτε εγώ έχω απογοητευτεί γτ δε μπορώ να βρω την ρομ που είχε. Πέρασα δύο rom και δεν ισιώνει με τπτ. Βρήκα κάποιους κωδικούς για τέστ το WIfi και gps και έδειχνε να δουλεύουν Αυτό που στην ουσία συμβαίνει είναι πως το wifi βρίσκει τα δίκτυα και ενώ βάζω τους σωστούς κωδικούς δείχνει πως συνδέεται και αποσυδέεται σαν τρελό. Σα να μη θέλει να κάνει σύνδεση. Δέ μπορώ να κάταλάβω.. ίσως φταίει το shell root που έκανα με ένα άλλο πρόγραμμα
  12. Δυστυχώς πέρασα την 2.3.5 έκανα wipe πρινκαι μετά αλλά μάταια, WIFI και GPS δεν δουλεύουν αν κάποιος γνωρίζει εκλιπαρώ να βοηθήσει, δε μπορώ να χρησιμοποιήσω κανένα από τα δύο τα ενεργοποιώ και δε μπορώ να συνδεθώ:wacko:
  13. Μόλις του πέρασα μέσω Odin την 2,3,4 (kph) όλα πήγαν οκ όμως ακόμη δε λειτουργεί gps και wifi. είναι ανεξήγητο πραγματικά!!!
  14. οκ σε ευχαριστώ αν θες στείλε μου πμ
  15. Μόλις παρατήρησα πως δε λειτουργεί ούτε το gps, τ ενεργοποιώ και κανένα εικονίδιο στο επάνω μέρος, τπτ όπως και για το wifi¨(
  16. Έκανα ότι έλεγε αλλά δε ξέρω τι πήγε στραβά... Έχω έκδοση βασικού φάσματος wkp8 Είναι ευρωπαϊκό και με 2,3,3
  17. κάποιος μια βοήθεια, πρέπει να έκανα μεγάλη χαζομάρα... δε ξέρω πως να επαναφέρω το τηλέφωνο
  18. Προσπάθησα να κάνω root και κάτι πήγε στραβά, δε μπορώ να ανοίξω το wifi και το τηλέφωνο laggarei απίστευτα, Help!!!!!!!!!!!!!!!!
  19. Συγγνώμη που ξαναρωτώ αλλά πώς θα κάνω root, υπάρχει κάποιος οδηγός?
  20. Σε ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση. Ειδικά ο λόγος του να μην τρέχουν εφαρμογές μόνες τους θα είναι σωτήριος. Υπάρχει όμως κάποιος οδηγός για αυτό? Ποιές εφαρμογές είναι ασφαλές να μπλοκάρω και τέλος ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος-έκδοση να ακολουθήσω...νομίζω θα περάσω κάποια ρομ?
  21. Καλησπέρα σας, Ευτυχής και εγώ κάτοχος του κινητού θα ήθελα να ρωτήσω εάν θα υπάρξει επίσημη αναβάθμιση μέσω Kies στην 2.3.5. Επιπλέον τι όφελος θα έχω αν κάνω root το τηλέφωνο μου, είναι εύκολο? Χρησιμεύει σε κάτι στον μέσο χρήστη? Είμαι πολύ χαρούμενος με το Android κινητό μου και έχω αρχίσει να το αγαπάω. Για να ασχοληθώ παραπέρα μαζί του θα ήθελα τα φώτα σας ώστε να μην βγώ χαμένος. Π.χ. να κάνω root την συσκευή μου?
×
×
  • Create New...