Jump to content

maistoras

Members
  • Δημοσιεύσεις

    4
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About maistoras

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 11

maistoras's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλησπέρα σας, Επειδή μου κίνησε την περιέργεια το εν λόγω κινητό, ενώ είχα στο μυαλό μου το Vibe P1, τι θα μου συστήνατε; Δεν παίζω παιχνίδια στο τηλέφωνο, σερφάρω αρκετά και χρησιμοποιώ πολύ τα email, μηνύματα κτλ... Επίσης, η καλή κάμερα θα μου ήταν χρήσιμη... Μέχρι σήμερα είχα το Xperia SP... Ευχαριστώ προκαταβολικά για τη βοήθεια.
  2. Έκανα hard format, αλλά παραμένουν τα προβλήματα με το Bluetooth (αδυναμία εκτέλεσης ενέργειας Bluetooth) και το ραδιόφωνο το οποίο συνεχίζει να κολλάει. Η αναβάθμιση θα βελτιώσει την κατάσταση, ή νομίζετε ότι πρέπει να πάει για service; Και πάλι ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια!
  3. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Θα με συμβουλεύατε, μετά το hard format, να παραμείνω στην 034.001 ή να κάνω και update? Σήμερα, συνδέοντας το τηλέφωνο στον υπολογιστή μου ζήτησε να κατεβάσω το seconupdater, για το οποίο έχω επίσης διαβάσει αντικρουόμενες απόψεις στα forum της ΝΟΚΙΑ. Καμιά συμβουλή για εμάς τους αδαείς; Και πάλι ευχαριστώ για το χρόνο σας.
  4. Καλησπέρα σας, Έχω κι εγώ το Ε52 και ακόμα λειτουργεί με την έκδοση 034.001 Τα προβλήματα που αντιμετωπίζω εδώ και λίγο καιρό είναι α) ότι δεν λειτουργεί το Bluetooth, β) ότι κολλάει και δεν λειτουργεί το ραδιόφωνο και γ) κολλάει μερικές φορές και το ίδιο το τηλέφωνο βγάζοντας μήνυμα «Η εγγραφή της κάρτας SIM απέτυχε». Στην τελευταία περίπτωση το πρόβλημα απαιτεί restart. Κατά την άποψή σας, με μια αναβάθμιση θα λυθούν αυτά τα προβλήματα; Δεν έχω αναβαθμίσει ακόμα τη συσκευή μέχρι σήμερα γιατί έχω διαβάσει αρκετές αντικρουόμενες απόψεις στο forum. Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο και τη βοήθειά σας.
×
×
  • Create New...