Jump to content

Johnako

Members
  • Δημοσιεύσεις

    352
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Johnako's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare
  • Week One Done Rare

Recent Badges

10

Φήμη

  1. Τα global version έχουν κανονικά NFC είτε το πάρεις Ελλάδα είτε Κίνα (από banggood πήρα το δικό μου και έχει κανονικά). Στην Ινδία αν δεν κάνω λάθος έχουν εκδόσεις x3 pro με NFC και χωρίς NFC.
  2. Όχι όχι ούτε το poco x3 pro έχει 5G. Το ανέφερα απλώς για να μην μπερδευτεί ο πιθανός αγοραστής και επιλέξει το redmi note 10 pro έχοντας στο μυαλό ότι έχει 5G
  3. Συμφωνώ σε όλα που ανέφερες απλά να αναφέρω μια λεπτομέρεια για να μην γίνει κάποιο μπέρδεμα,το redmi note 10 pro δεν έχει 5g.
  4. Για πείτε εντυπώσεις όσοι βάλατε την 12.5 στο κινητό, πως το βλέπετε? Είδατε ευχάριστες/δυσάρεστες αλλαγές? Σε κάποια άλλα κινητών διαβάζω ότι έχουν εξαιρετικες εντυπώσεις με την 12.5 και ρολλαρει άψογα. Από μπαταρία πως τα πάει μετα την αναβάθμιση?
  5. Καλησπέρα στην ομάδα, ενδιαφέρομαι για το συγκεκριμένο κινητό (xiaomi mi 10t) μιας και βλέπω έπεσε αρκετά η τιμή του και είναι καλή περίπτωση, έχω όμως ένα δίλημμα σχετικά με ποια έκδοση ραμ να πάρω. Το κινητό προορίζεται να αντέξει τουλάχιστον 2+ χρόνια, οπότε ποια η άποψη σας, θα είναι εντάξει το κινητό με τα 6 ραμ ή να πάω για τα 8 ραμ? Όσοι έχετε το mi 10t ποια έκδοση έχετε και εαν είστε καλυμμένοι.
  6. Johnako

    Poco F3

    Θα μπορούσε κάποιος από τους κατόχους να πει αν το Poco f3 έχει led notification? Αλλού διαβάζω ότι έχει ενώ άλλοι λένε ότι δεν έχει.
  7. Καλησπέρα παιδιά, μήπως έχει βρει καποιος πως να περνάμε εφαρμογές στην κάρτα sd? Ή αν έχει μάθει κάποιος έστω αν θα υπάρξει αυτή η επιλογή σε επόμενο update?
  8. Μπαίνεις στις ρυθμίσεις του μεσσεντζερ και μετά ενεργοποιεις το "εικόνες συνομιλητών"
  9. Καλησπέρα, μετά από αρκετούς κύκλους φόρτισης και αρκετές μέρες χρήσης, μπορείτε να πείτε ποσο σας κρατάει η μπαταρία και τι χρήση του κάνετε? Πόσες ώρες sot σας βγάζει? Θα ήθελα την άποψη όσο γίνεται από περισσότερους κατόχους.Ειναι το μόνο που με προβληματίζει πριν την αγορά του.
  10. Γνωρίζει κανείς άμα θα ξαναφέρουν το poco f2 pro 8/256 gb ξανά και σε άλλα χρώματα εκτός από το μωβ στο banggood επειδή το παρακολουθώ και έχουν πολύ καιρό να εμφανίσουν τα άλλα χρώματα και επίσης πότε, και αν θα δώσουν κανά κουπόνι να πέσει ακομα λίγο η τιμή του??
  11. Θα μπορούσες να πεις πόσο σε έβγαζε το note 10 lite και ποσο το poco??? Λογικά θα είχες και την ίδια χρήση.
  12. Τι διαφορά έχει η έκδοση eu με την global???
  13. Μετά από αρκετές μέρες χρήσης τι άποψη έχετε για την μπαταρία του κινητού?? Πόσο σας βγάζει? Επίσης, ενω διάβαζα ότι η έκδοση με τα 6 gb ram φοράει τον LPDDR4x και η έκδοση με τα 8 gb ram φοράει τον LPDDR5, κάποιοι κάτοχοι του κινητού με τα 6 gb ram λένε ότι έχουν το DDR5 ,ξέρετε τι ισχύει ακριβώς??? Μήπως οι πρώτες παρτίδες ήταν με το DDR4 και στη συνέχεια οι επόμενες είναι με το DDR5???
  14. Ξέρουμε αν θα έρθει επίσημα στην Ελλάδα???
  15. Τα έκανα όλα αυτά που μου ειπατε όλοι και πάλι το αποτέλεσμα είναι το ίδιο...
×
×
  • Create New...