Jump to content

georgemei

Members
  • Δημοσιεύσεις

    349
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ηνωμένο Βασίλειο

georgemei's Achievements

  1. Σε ευχαριστω, αποδεκτη λυση σιγουρα. Ξερουμε γιατι καταργηθηκε το κλασσικο double tap to sleep? Επισης γιατι δεν μπαινει poco launcher? Ειναι αποφαση της Xiaomi?
  2. Υπαρχει τροπος για double tap to sleep ενω εισαι σε αρχικη οθονη? Βλεπω οτι υπαρχει μονο επιλογη για double tap οταν εισαι στην οθονη κλειδωματος? Ειμαι με miui 13 stable, ολα μαμισια. Ο poco launcher δεν μπορει να μπει στο κινητο, ετσι?
  3. Εχει κανενας εμπειρια απο το αν ισχυει το unlimited των 13.5 ευρω στην περιαγωγη στην Ευρωπη? Το app λεει οτι ισχυουν, το my cosmote απο broswer στο pc λεει οχι. Το ιδιο και στο call to all με τα 600 λεπτα προς ολους.
  4. Πρωτη φορα βρεθηκα να εχω ενα Iphone 8 λογω δουλειας, παντα ειχα android για το κυριως τηλεφωνο μου. Απορια, γινεται να ανοιγω και να κλεινω τα προαπαιτουμενα για να δουλεψει το car play στο αυτοκινητο με ενα κουμπι? Μεχρι τωρα πρεπει να ανοιξω τα δεδομενα, το bluetooth, to Wifi kai μετα να ανοιξω τα location services. Οταν πια δεν θελω να χρησιμοποιησω το car play θελω να τα κλεινω ολα τα ανωτερω, για διαφορους λογους. Υπαρχει τροπος να γινονται ολα αυτα αυτοματοποιημενα με το πατημα ενος κουμπιου δηλαδη ?
  5. Εισαι σιγουρος οτι τσεκαρεις τη διαδρομη με αυτοκινητο και οχι με ποδηλατο, λεωφορειο, τραινο κτλ?
  6. Εχω προβλημα με το ΝΒΑ League Pass App στο 9S μου. Στα live games αλλα και στο ondemand full games (αλλα οχι οταν βλεπω highlights ή game recaps!!!!) μετα απο μερικα δευτερολεπτα αρχιζει ενα μονιμο stutter το οποιο ειναι σαν να βλεπω slideshow στα 5fps και οχι ενα κανονικο stream στα 25fps τουλαχιστον. Το εχω αυτο το θεμα μονο οταν βλεπω στο 9S μου, οταν βλεπω στο Galaxy S10 ή σε redmi Note 5 δεν εχω κανενα προβλημα πουθενα, ολα στριμαρουν νερακι. Ολα τα τηλεφωνα ειναι stock no root roms, global EU στα Χιαομι και αντιστοιχα latest patches. Ολα certified στο Play store, 9S και S10 ειναι και widevine L1. Καμια ιδεα??
  7. Επισης να επιβεβαιωσω οσους ενδιαφερει οτι ειναι L1 widevine οποτε πληρη υποστηριξη στις υψηλες αναλυσεις σε Netflix, Youtube, Prime Video κτλ.
  8. Παρελαβα και εγω χτες απο Aliexpress, ειμαι Αγγλια και εκανε 26 μερες (τις 18 περιπου απο αυτες το tracking ηταν κολλημενο στο ταχυδρομειο της Σιγκαπουρης!). Εχω το S10 για κυριως τηλεφωνο και πηρα το Νοτε9S κυριως για backup phone. To 6Gb/128gb σε γκρι μου βγηκε 152 ευρω (με εκεινη την προσφορα του Αλι τελη Απριλη), δεν πληρωσα τελωνειο Αγγλια. Ηρθε με EU ρομ και ευρωπαικο φορτιστη. H τελευταια MIUI EU ρομ ειναι η 11.0.2.0.
  9. Εκανα factory reset μετα την εγκατασταση της 10 και το κινητο ειναι απιστευτα smooth. Geekbench 5 βγαζει 466 single και 2061 multi-core (και τα 2 σκορ ειναι λιγο πανω απο το average για τον SD845), η τελευταια MGC_7.3.018_RPII_v0f κανει παπαδες σε low light και ο Evie Launcher ειναι super smooth και free. Το ειχα για primary κινητο πριν παρω το S10 και ξανα-ανακαλυπτω ποσο ευχαριστημενος ημουν με το Mi8 σε ολους τους τομεις. Το συνιστω ανεπιφυλακτα σε οποιον ψαχνει κινητο κατω απο 300 ευρω, δεν υπαρχει τιποτα καλυτερο στα χρηματα αυτα.
  10. Ναι, μολις μου ηρθε επιβεβαιωση μετα απο αγορα του πακετου των 60'
  11. Σχεδον ολα τα υπολοιπα high end xiaomi εχουν παρει ηδη τη 10 σε miui εκδοσεις βεβαιως και εδω που ειναι pure android ακομα να ερθει.... Ειναι καθαρα θεμα επιλογων της εταιρειας
  12. Ειναι λιγο υπερβολικο αυτο, εγω το εχω ριξει στο 4% μετα απο 8 ωρες τη νυχτα σε καθημερινη φαση, με 2 σιμ ενεργες στο 4G. Βασικα ακολουθεις τον οδηγο στο νημα του s9+ και μετα προσθετεις greenify και CCSWE. Σιγουρα ομως χρειαζεται να κοψεις αρκετα χαρακτηριστικα του κινητου, εγω το προτιμω ετσι, αλλα εσυ μπορει να το βλεπεις αλλιως. Αυτο που μετραει ειναι να εισαι χαρουμενος με αυτα που σου προσφερει το κινητο , ολα χρειαζεται να τρωνε λιγο μπαταρια για να δουλεψουν και να ειναι ενεργα ,αν τα θελεις βεβαια. Δεν ειναι αυτοσκοπος η οσο το δυνατο λιγοτερη καταναλωση, εκτος και αν ειναι αυτο που θελεις.
  13. Το google services δεν έχει καμία δουλειά να είναι ο κύριος καταναλωτής, κάτι θα φταίει. Μιλάς για overnight καταναλωση;
  14. Με αλλα λογια εχεις με λειτουργια πτησης πανω απο 8 μερες stand-by, νομιζω οτι δεν ειναι και τοσο ασχημα για ενα μοντερνο smartphone. Βεβαια μπορεις να εχεις και καλυτερα αποτελεσματα αλλα χρειαζονται μερικα tweaks (βλεπε οδηγο απο το νημα του S9+) και greenify με CCSWE, ολα αυτα χωρις ροοτ βεβαια.
×
×
  • Create New...