Jump to content

bilvak

Members
  • Δημοσιεύσεις

    12
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About bilvak

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 11

bilvak's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Οι servers του φοινικα δεν λειτουγουν πλεον. Ποια αρχεια πρεπει να κατεβασω για να τα περασω στον φοινικα? μπορω να περασω με φοινικα την belle του lagoskon?
  2. Καλησπερα, καταφερα και περασα την μπελε στο παραεισαγωγης μεσω του suite 2011.12.3 αλλα δεν εχει ελληνικα!τι πρεπει να κανω?
  3. Eχω παραεισαγωγης και ειχα βαλει την Αννα πριν 5 μηνες που ειχε βγει μεσω φοινικα. απο τοτε προσπαθω να κανω update μεσω ΟΤΑ αλλα δεν βρισκει καμμια ενημερωση.ειναι σωστο αυτο ή πρεπει να ξανακανω μεσω φοινικα?
  4. Καλησπερα Εχω κινητο παραεισαγωγης και εχω την εκδοση anna 22.014. Εδω και μηνες προσπαθω να κανω update ΟΤΑ αλλα δεν μου βγαζει καμμια ενημερωση.Ειναι οντως ετσι η' κανω εγω καποιο λαθος?
  5. Εκανα εγκατασταση την anna με Phoenix, επανηλθαν τα ελληνικα και ολα καλα. Μια ερωτηση, πλεον θα κανω update μονο μεσω OTA. Το ovi suite update μπορω να το κανω μεσω ovi ή ουτε αυτο κανει? Σε σχεση με το iphone,το μονο μειονεκτημα που βρισκω ειναι ο broswer.Υπαρχει κατι καλυτερο απο τον Opera ωστε να μην εχω προβλημα στην περιηγηση σε καποιες σελιδες????
  6. Στον Phoenix οταν παταω refurbish Μου βγαζει error Γιατι δεν βρισκει το RM-596_M008.44.emmc.fpsx το οποιο απ οτι καταλαβα εχει σχεση με την memory card, της οποιας ομως δεν εκανα το download! Μηπως πρεπει να κατεβασω και αυτα που αφορουν την memory card??? εχω Ουγγαριας,ασημι στο update επελεξα balkans
  7. Παιδες εγω εχω παραεισαγωγης και ειχα βαλει ηδη την anna οποτε εχασα τα Ελληνικα. Tωρα που θα βαλω την ελληνικη anna με Phoenix υπαρχει κανενας οδηγος ωστε να μην τα κανω σαλατα...?
  8. Xτες εγκατασταθηκε το anna και η 022.014, οποτε και εχασα τα Ελληνικα. Οποτε τωρα περιμενω το anna με Ελληνικα????
  9. Τα Ελληνικα τα εχασα ηδη απο χθες που κανα το update στο ovi. Οποτε αν καταλαβα καλα, να περιμενω 2-3 μερες για να ειναι διαθεσιμη η Anna με Ελληνικα, και να κανω αυτο που λες? ευχαριστω
  10. Πηρα σημερα στα κεντρικα της Νοκια και μου ειπαν πως απο αυριο τα καταστηματα θα μπορουν να βαζουν τα Ελληνικα(θα χουν το update).Ελα ομως που στην Καβαλα δεν εχει καταστημα και πρεπει να παω Ξανθη!!! Εγω που εχω παραεισαγωγης μπορω μονος να το κανω με καποιο τροπο?
  11. Καλησπερα παιδια Εκανα σημερα αναβαθμιση απο το ovi αλλα εχασα τα Ελληνικα! Καμμια λυση? Winddddddddddd............
×
×
  • Create New...