Jump to content

talisker

Members
  • Δημοσιεύσεις

    26
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About talisker

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 11

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

talisker's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Μακάρι να μου κάτσει το κινητό, γιατί από την αρχή του 2013 μέχρι τώρα όλα στραβά μου έχουν πάει
  2. Τη στιγμή που από το εσώρουχο που φοράμε μέχρι το πιο επώνυμο ρούχο που τόχουμε χρυσοπληρώσει, κι από την απλή μπαταρία έως τον υψηλότερης τεχνολογίας Η/Υ και το iphone κατασκευάζονται στην Κίνα όπως και πολλά ακόμη προϊόντα που τα χρησιμοποιούμε καθημερινά και τα επιδεικνύουμε κιόλας, εμείς καθόμαστε και συζητάμε γιατί το κινητό της mls είναι κινέζικο. Μη τρελαθούμε τώρα!!! Φυσικά κινέζικο είναι και είναι και πολύ καλό και με καλή τιμή. Δείτε άλλα κινέζικα με 30,400, 500,600 και βάλε. Έλεος πια.
  3. Nokia 8910i και Nokia 8800 arte τα κορυφαία σε υλικό και design για μένα
  4. talisker

    iPhone 4S

    Αυτό θέλω να ρωτήσω κι εγώ. Με το σίρι ενεργοποιημένο υπάρχει φωνητική κλήση στα ελληνικά ή το σίρι την "καταργεί";
  5. talisker

    iPhone 4S

    Γειά σε όλους, έχω το iPhone 4 το 16άρι (σχεδόν καινούργιο)και σκέφτομαι να το δώσω ώστε μαζί με την επιδότηση που έχω να πάρω το 4s το 32άρι. Μπορεί να μου πει κάποιος που έχει ήδη το 4s αν λειτουργούν κανονικά οι φωνητικές του εντολές (κλήση επαφών π.χ.) ή αν το siri, που δεν έχει ελληνική έκδοση, δεν επιτρέπει αυτή τη φωνητική λειτουργία; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  6. Για κινητή μόνο σε αυτές τις δύο περιτπώσεις του for all γίνονται προσφορές; Στο πάγιο δεν υπάρχει μείωση;
  7. Γειά σας, Γνωρίζει κανείς (ψάχνω στο διαδίκτυο αλλά δεν έχω βγάλει άκρη) αν η Wind εφαρμόζει το πρόγραμμα που εφαρμόζει και η Cosmote με μείωση του παγίου κατά 15% σε όσους είναι άνεργοι με κάρτα του ΟΑΕΔ;
  8. Όλα ok. Πήρα τηλ. στα κεντρικά της Wind και μου βρήκαν τον παλαιό εταιρικό αριθμό τηλεφώνου που χρησιμοποιούσα και ήταν πολύ εύκολος στην απομνημόνευση. Οι άνθρωποι οφείλω να ομολογήσω ήταν πολύ εξυπηρετικοί.
  9. Γεια σας, Μόλις έκανα μια περιήγηση στο site της wind από την οποία θέλω να πάρω ένα αριθμό (συμβόλαιο ή καρτοσυμβόλαιο, θα δω τι με συμφέρει) για το iphone μου. Δαιπίστωσα λοιπόν ότι δεν έχει διαθεσιμότητα αριθμών για να κάνεις επιλογή, όπως έχει π.χ. η vodafone. Αυτό είναι ένα μείον από μια εταιρεία που στα σημεία που εγώ κινούμαι έχει το καλύτερο σήμα. Αναρωτιέμαι αν πάω σε κατάστημα της εταιρείας και ζητήσω ένα αριθμό που να είναι "εύκολος" στην απομνημόνευση, θα έχουν να μου παραχωρήσουν ή θα μου δώσουν ένα πακετάκι με κάρτες (όπως έκανε ο υπάλληλος για ένα καρτοκινητό wind που πήρα πρόσφατα) για να διαλέξω αριθμούς που άρχιζαν από 690....;
  10. talisker

    iPhone 4

    Ευχαριστώ για τις συμβουλές σου. Αν μου επιτρέπεις να σε ρωτήσω και κάτι ακόμη (διακινδυνεύοντας να χαρακτηριστώ εντελώς άσχετος). Διαβάζω στο ebay σε πολλές πωλήσεις που αναφέρουν το iphone 4 + OVP, τί σημαίνει το OVP; Τα iphone 4 που βλέπω στα websites των Πλαίσιο, Μουλιτράμα, κλπ, δεν το αναφέρουν.
  11. talisker

    iPhone 4

    Δεν με ενδιαφέρει και τόσο να κουβαλώ ταινίες και μουσική. Να έχω γρήγορη πρόσβαση στο ίντερνετ όμως με ενδιαφέρει. Και βέβαια να του προσθέτω τα application που βγαίνουν για το iphone. Επίσης θέλω να ρωτήσω αν συμφέρει να το πάρω από Γερμανία μέσω ebay.
  12. talisker

    iPhone 4

    Γεια σε όλους, Νιώθω πως ήρθε η ώρα να πάρω ένα iphone 4. Μεταξύ αυτού με τα 16gb και τα 32 gb με το χέρι στην καρδιά ποιο απ' τα δύο θα λέγατε να προτιμήσω; (είναι βλέπετε και η διαφορά στην τιμή).
  13. Στο τσακ είμαι να χτυπησω ένα 8800 sirocco από to ebay. Ξέρει κανείς να μου πει αν τα Νοκια που κυκλοφορούν στο εξωτερικό υποστηρίζουν ελληνικά; Κι αν δεν υποστηρίζουν, υπάρχει τρόπος να περαστεί ελληνικό μενού σε αυτά;
  14. Έχω το 8910i και το λειτουργώ ακόμη. Ψάχνω για μπαταρία και κοιτάζω μήπως και αγοράσω από εξωτερικό ορίτζιναλ. Εδώ την ορίτζναλ την είδα στα 35 ευρώπουλα. Στο μεταξύ ψήνομαι και για ένα 8800 sirocco. Τα προτιμώ από όλα αυτά που κυκλοφορούν σήμερα. Ίδωμεν.
×
×
  • Create New...