Jump to content

KleisJ

Members
  • Δημοσιεύσεις

    14
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About KleisJ

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 11

KleisJ's Achievements

  1. Καλημέρα στην παρέα, θέλω να κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων - υπάρχει κάποιος τρόπος να κάνω backup το κινητό στον υπολογιστή μου? κάτι αντίστοιχο του smart switch υπάρχει? Δεν θέλω να κανω backup σε google drive.
  2. Καλησπερα εχω το REDMI Note 9PRO Εκδοση MIUI 12.0.3 Android 10 Μετα την τελευταια αναβαθμιση εχω παρατηρησει καποιες φορες του να μην ακουω τον συνομιλητη μου. Επανερχεται με reboot της συσκευης. Επισης το συνδυασα μερικες με κλησεις που εγιναν αφου πρωτα ακουγα μουσικη απο το κινητο. Δεν ξερω αν σχετιζεται. Επισης μετα την τελευταια αναβαθμιση εχω την αισθηση οτι εχει μειωθει λιγο κ η διαρκεια της μπαταριας. Αν καποιος ξερει σχετικο...?:worry::worry:
  3. Καλησπερα σε ολους , Τη συσκευη την εχω απο Οκτωβριο του 20 κ ειμαι super ευχαριστημενος μεχρι στιγμης. Η μπαταρια εξωπραγματικη με χρηση vid - replay tv κ ιντερνετ. Αν συνδεθει 2η sim στο κινητο η καταναλωση μπαταριας θα ανεβει ?
  4. Μπορεί κάποιος να μου πει ποιος είναι ο σκοπός του να κάνεις επαναφορά εργαστασιακών ρυθμίσεων? Γιατί πρέπει να κάνεις μετά από κάποιο update λογισμικού? Χάνεις κάποια data? Τι γίνεται στο κινητό όταν κάνεις επαναφορά? Έχω την 6.0.1 κ όλα δουλεύουν μια χαρα. Ακόμα κ κάποια προβλήματα που είχα με την φόρτιση μετά το update στο 6 ξεπεράστηκαν κ φορτίζει πολύ γρήγορα σε λιγότερο από μιαμιση ώρα απο 25% μπαταρια. Δεν έχω κάνει ποτέ επαναφορά πρέπει? Ευχαριστώ :)
  5. Θα το αφήσω να πέσει στο 20% για να δω ακριβώς πόσο θα φορτίσει τώρα. Δεν κάνει 4-5 ώρες μετά την 2η αναβάθμιση αλλά δεν θυμάμαι ακριβώς την ώρα φόρτισης. Επαναφορά δεν έχω κάνει. Γιατί πρέπει να κανω? Δεν θα χάσω data κλπ? Στο public που ρώτησα δεν ήξεραν να μου πουν αν το glass καλύπτει όλη την οθόνη , το μόνο που μου είπαν πως κανείς δεν τους παραπονέθηκε όπως με τα S6 k S7... Είναι κ ακριβό €15 όταν στο ebay κ amazon παίζουν από €1-€8. Βέβαια αν είναι καλό €15 είναι one off αγορά.
  6. Καλησπέρα , αγόρασα το Samsung A5 2016 τον Αύγουστο το οποίο ήταν με Android 5.1 . Όταν το πρωτοαγόρασα φόρτιζε η μπαταρία μέσα σε μιαμιση ώρα (υποτίθεται πως ήταν μέσα στα πλεονεκτήματα του η γρήγορη φόρτιση). Σε κάποια φάση μου έβγαλε να κάνω αναβάθμιση σε Android 6 κ χωρίς να το ψάξω έκανα την αναβάθμιση. Η φόρτιση της μπαταρίας μετά γινόταν γύρω στις 4-5 ώρες (με την μπαταρία γύρω στο 20% πάνω κατω). Μετά ακολούθησε άλλη μια αναβάθμιση κ ο χρόνος φόρτισης βελτιώθηκε αλλά δεν επανήλθε στον σύντομο χρόνο που γινόταν όταν πρωτοαγόρασα το κινητό. Γνωρίζει κανείς κάτι σχετικό με το θέμα? Κατά τ άλλα η συσκευή είναι απίστευτη ειδικά σε σχέση με αυτό που είχα πριν (S3 mini αγορασμένο το 13). Η μπαταρία κρατάει εύκολα 2-3 ημέρες ανάλογα την χρήση. Η χρήση internet είναι σαν χρησιμοποιώ κανονικό pc κ τα 600 mb που έχω το μήνα από την Cosmote πια φαντάζουν πολύ λίγα (μια κ δεν χρησιμοποιούσα ιδιαίτερα το internet με s3 παρά μόνο για να τσεκάρω mail ή να ανοίξω καμιά σελίδα που κ που). Αγόρασα ένα tempered glass από ebay αλλά δεν καλύπτει όλη την περιοχή της όθονης κ φαίνεται άσχημα. Σε ότι έψαξα γράφουν οτι επειδή έχει στρογγυλημένες άκρες το tempered glass είναι λίγο πιο μικρό ώστε να εφαρμόζει καλά. Έχει βρει κανείς κάποιο που να καλύπτει όλη την περιοχή της οθόνης?
  7. Ίσως το δοκιμάσω έτσι , ευχαριστώ πολύ :)
  8. Προφανώς κ δεν τις βάζω καλά, τι να πω δεν το χω... γκρρρ.. γι αυτό κιόλας πήγα στην υπάλληλο του καταστήματος να το κάνει εκείνη αλλά κ πάλι ίδια αποτελέσματα. :( Κ μου την σπάει γιατί όλο ασχολούμε να καθαρίζω την οθόνη. Πάντως άλλο €10ρικο για πέταμα δεν δίνω αν δεν βρω κάποιον που να ξέρει να την τοποθετήσει.
  9. Περί screen protector... Αγόρασα 2 πακέτα τελικά της HTC κ καταστραφηκαν κ οι 4 κατά την εγκατάσταση αφού μου έσπασαν τα νεύρα... :angry: Στο 2ο πακέτο ειδικά υποτίθεται οτι μια υπάλληλος του καταστήματος γνώριζε καλά να τις τοποθετεί κ την έβαλε χειρότερα απ ότι εγώ. Την πέταξα κ την 3η ζελατίνα όπως κ μετά την 4η.... έλεος.... Δοκίμασα με πιστωτική κάρτα, δοκίμασα βρέχοντας την ζελάτινα, μια την έκοψα στις άκρες μπας κ κάτσει καλύτερα στην όθόνη εε τι άλλο να κάνω πια? Δεν γίνεται να εφαρμόσει χωρίς να κάνει στις άκρες "φουσκώματα με αέρα" Πέταξα €20 χωρίς λόγο... Κ όχι τίποτα άλλο αλλά όταν βρωμίζει απο δαχτυλιές η οθόνη αρχίζει σε κάποια φάση να έχει λίγο lag στην απόκριση. Θέλει καθημερινό καθάρισμα. Πανί ποτισμένο με λίγο Azax κάνει ή μπορεί να χαλάσει την οθόνη?
  10. Καλή εβδομάδα σε όλους, Πάλι χθες κατέβασα από το HTC Hub (Γραφικά Στοιχεία) τον "Πίνακα εργαλείων τροφοδοσίας" και έφαγε το ίδιο κόλλημα όπως παραπάνω. Δηλαδή δεν μ άρεσε, το απεγκατέστησα κ αυτό άρχισε αυτόματα να κάνει download κ εγκατάσταση ξανά. Δεν ξέρω αν είχε κάποια σχέση το γεγονός οτι είχαν προηγηθεί πολλά άλλα downloads από το Market κ έφαγε κάποιο κόλλημα το τηλέφωνο. Τσπ ακολούθησα την ίδια διαδικασία βγάζοντας την μπαταρία εν ώρα λειτουργίας κ μετά έβγαζε στις ειδοποιήσεις το download μισό, αλλά όταν έκανα σύνδεση στο internet αυτό εξαφανίστηκε κ δεν με ξαναενόχλησε. Περίεργο πάντως, ή κάτι πάει στραβά με ορισμένα του Hub ή κάτι δεν αρέσει στο Wildfire από αυτές τις εφαρμογές... Δεν ξέρω... έχει αντιμετωπίσει κανείς κάτι ανάλογο από εκεί?
  11. Γιατί αυτό? Το φορτίζω όταν πέσει κάτω από 10%, λάθος? Για θήκες κ screen protectors ρώτησα στο Πλαίσιο προχθές μου είπαν οτι δεν έχει βγει κάτι για το S, υπάρχουν universal λύσεις να προτείνετε? Thanks :) Edit: Villis χρήσιμος ο οδηγός πολύ , thanks :)
  12. Ευχαριστώ athanaso77 κ crussifier. To internet μπορώ να το απενεργοποιήσω? πρέπει? στέλνει ενημερώσεις για mail κλπ δεν θα ήθελα να το κλείσω, βασικά στο πρόγραμμα μου έχω 750mb/μήνα αλλά κοιτάζω συνέχεια κ το data counter, σε 5 μέρες έχει κατεβάσει 20mb από cell κ 170+ από wifi. την κάμερα δεν την έχω τεστάρει ιδιαίτερα ακόμα. έχω την αίσθηση πως είναι υποδεέστερη από αυτή που είχα στο C905 αλλά ακόμα δεν μπορώ να πω σίγουρα. Πρέπει να βγάλω φωτο κ να δω στο pc για να απαντήσω. Πάντως δεν μου φαίνεται ιδιαίτερα ευχρηστη , δεν έχει αυτο το point and shoot , δεν έχει κουμπί το shutter είναι στην οθόνη, ενώ σε άλλα τηλέφωνα έχει το button κανονικό. Βέβαια να ομολογήσω πως ακόμα δεν έχω συνήθησει την λειτουργία των πάντων με αφή. Πχ κ με το dialer κάνω ακόμα λάθη κ πάταω άλλα καταλάθος αλλά νομίζω πως είναι θέμα συνήθειας. Σιγά σιγά συνηθίζω. Γρήγορο μου φαίνεται άλλα όπως είπα δεν έχω κ μέτρο σύγκρισης. Πάντως οι εφαρμογές ανοίγουν όλες γρήγορα δεν έχει φάει κάποιο κόλλημα μέχρι στιγμής με εξαίρεση αυτό που είπα για μια ενα application από το htc hub το οποίο δεν έχει σχέση με την ταχύτητα. πχ ο opera mini ανοίγει γρήγορα , οι σελίδες που έχω δοκιμάσει ανοίγουν σχετικά γρήγορα. δεν σε κουράζει σε αναμονή. Αυτό που αναρωτιέμαι είναι όταν κάνεις εγκατάσταση πολλές εφαρμογές μπορεί αυτό να αρχίσει να "φορτώνει" το τηλεφώνο κ να του δημιουργήσει πρόβληματα ταχύτητας κ να γίνεται αργό? Μπορείς να συστήσεις κάποιο? είναι free ή τα πληρώνεις? --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων. Ok thanks :)
  13. Καλησπέρα σας, Πριν από 5 μέρες πήρα το Wildefire S μαύρο κ είναι το 1ο smartphone που αγόρασα. Ήταν λίγο σοκαριστική εμπειρία από SE C905 σ ένα smartphone μπορώ να πω :lol: Διάβασα αρκετά σε αυτό το forum κ το Wildfire φαινόταν καλό για το budget μου. Αν κ ήμουν τυχερός γιατί για το Wildfire πήγαινα κ μου είπαν στο Plaiso πως μόλις είχε κυκλοφορήσει το S (2 μέρες πριν πάω). Η ουσία είναι πως είναι ένα τηλέφωνο που με καλύπτει απόλυτα μέχρι στιγμής. Έχει το ιδανικό για μένα μέγεθος μπορώ να παίρνω τα mail μου κ από gmail αλλά κ από το εταιρικό mail (IMAP), να κάνω browsing κλπ. Μου έκανε εντύπωση βλέποντας ένα vid από αγώνες αυτοκινήτου μέσα απο το WRC app που είχε πάρα πολύ καλή είκονα κ χωρίς καθυστέρηση. Η μπαταρία κρατάει μια μέρα. Βέβαια το έχω λιώσει στο παιχνίδι με βάλε βγάλε applications wi fi κλπ. Δεν το πίστευα ότι τα smartphones έχουν τοοοοοοσαααα gadgets. Θα ήθελα την μπαταρία με μεγαλύτερη διάρκεια, θα δείξει όταν ηρεμίσω κ εγώ από το συνεχές παίξιμο για να το μάθω. Μεγάλο plus πόσο εύκολα κ γρήγορα μετάφερε contacts κ μηνύματα από το Sonyerricson. Επίσης το σύνεδεσα στο pc το διάβασε σαν δίσκο κ μετέφερα photos ringtones mp3 vids κλπ. Βέβαια τα folders που είχε ήταν άγνωστο περιβάλλον κ λίγο τα σκόρπισα στα audio ή media folders. πάντως τα διαβάζει κανονικά εκτός από μερικά vids που φαίνεται να μην υποστηρίζει το format τους. Γενικά all good :) Μερικά απο προγραμματάκια που έχω βάλει από το market: AVG antivirus, Advanced task killer free, data counter widget--Χρήσιμο βλέπω τι κατεβάζει από wifi κ τι από κινητό adobe reader --> διαβάζει pdf μια χαρα Astro (file manager)--> ουτε ξέρω πως να το χρησιμοποιήσω αυτό Batter widget Opera mini Skype Winamp Στο HTC hub στα γραφικά στοιχεία έχει κάποια ώραια για install. Από εκεί κατέβασα να δοκιμάσω τα "Ζάρια" δεν μ άρεσε κ το απεγκατέστησα (έχει 2 ζάρια στην οθόνη κουνάς το τηλέφωνο κ γυρνάνε τα ζάρια). Μετά αυτό επέμενε κ έκανε μόνο του ξάνα κατέβασμα κ εγκατάσταση. Κ ξανά κ ξανά. Σήμερα πήρα στην HTC κ μου είπαν να βγάλω την μπαταρία εν ώρα λειτουργίας κ να ξανανοίξω το τηλέφωνο. Αν συνεχίσει να γίνεται αυτό να κάνω backup κ μετά επαναφορά εργοστασ. ρυθμίσεων. Ευτυχώς δεν έχει χρειαστεί ακόμα κατί τέτοιο, φαίνεται το τρικάκι με την μπαταρία ως τώρα δούλεψε. Καλού κακού θα σας έλεγα μακρυά από τα "Ζάρια":lol: Επίσης στο task killer που έχω εγκαταστήσει (Advanced task killer free) με μπερδεύει λίγο μ αυτά που βγάζει. Δηλάδη πολλές φορές το ανοίγω κ δείχνει να τρέχουν εφαρμογές που δεν έχω ανοίξει. του δίνω εντολή kill τις κλείνει κ μετά από λίγο πάλι δείχνει εφαρμογές που δεν έχω ανοίξει ανοιχτές. Έτσι γίνεται με τα smartphones? ή κάτι δεν πάει καλά με το task killer? Να βάλω κάποιο άλλο task killer? Όποιος μπορεί ας μου πει please. Σήμερα ήμουν για μια δουλειά στον Γέρακα. Βλέπω στο τηλέφωνο την ώρα κ έλεγε καιρό στον Γεράκα.... έλεος:lol: κάνει αυτόματο tracking που βρίσκεσαι? αφού δεν είχα ανοιχτό το GPS... Κάτι τελεταίο, τα maps να τα ανοίγω μέσω δικτύου κινητού ή με το GPS? βασικά για την χρήση του GPS χρεώνεται ή έχει κανονικό δέκτη? θα έχω έξτρα χρέωση? (sorry ίσως είναι βλακεία αυτό που ρωτάω αλλά είμαι τελείως noob μ αυτά τα τηλέφωνα. Sorry αν σας ζάλισα, στην διάθεση σας αν θέλετε πληροφορίες.:) :)
×
×
  • Create New...