Jump to content

evamin

Members
  • Δημοσιεύσεις

    40
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About evamin

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 11

evamin's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Ας πρωτοτυπησω και γω! καλη μας επιτυχια!! φαινεται αψογο κινητο!!
  2. evamin

    Alcatel OT-995

    Γειά σας παιδιά. Έχω αυτό το κινητό και θέλω να του βάλω ics χωρίς ρουτ. Έχω διαβάσει ότι έχει βγει αναβάθμιση αλλά θα μετατραπεί σε αγγλικό μενού. Υπάρχει κάποια αναβάθμιση που να το αφήνει στα ελληνικά, κάποια επίσημη της ελληνικής Alcatel?
  3. Τα wp 7,5 που κυκλοφορουν τωρα θα αναβαθμιστουν σε 8 το φθινοπωρο? Και τα θεματα που εχουν με bluetooth, αποθηκευση αρχειων κλπ θα βελτιωθουν? Γνωρίζει κανεις? Γιατί κριμα να δωσεις τοσα λεφτα και να πρεπει να παρεις αλλο wp για να εχεις τις βελτιωσεις.
  4. στο gsmarena δεν αναφερει κατι τετοιο. Επισης σε φυλλαδιο κινητης τηλεφωνιας στα χαρακτηριστικα εχω δει οτι δεν εχει hotspot. Το εχεις το συγκεκριμενο κινητο και το εχεις δοκιμασει? Γιατι τυπογραφικα λαθη γινονται.
  5. evamin

    ZTE Tania

    στο gsmarena λεει οτι δεν υποστηριζει καρτα μνημης. οπως και αλλα windows phone. τι ισχυει τελικα?
  6. evamin

    Alcatel OT-995

    εδω και λιγες μερες το εχει βγαλει η wind με 209 ευρω. την χαμηλοτερη της αγορας. αλλα μονο σε μαυρο.
  7. evamin

    Alcatel OT-995

    το εβγαλε η wind με 209 ευρω στο μαυρο χρωμα! επισης κανει 12 ατοκες δοσεις με πιστωτικη καρτα.
  8. evamin

    Alcatel OT-995

    αν συγκρίνουμε αυτο το κινητο με το sony ericsson experia neo v ποιο ειναι καλυτερο? από όλες τις απόψεις.
  9. evamin

    Alcatel OT-995

    από ποιο site μπορω να αγορασω το Huawei Ascend G300? και καλυπτει η εγγυηση και εδω?
  10. γεια σας παιδιά. Πηγα να κατεβασω μια εφαρμογη που λεγεται Go launcher ex, και στους ορους αποδοχης εχει εναν που λεει ότι θα καλει αριθμους χωρις την παρεμβαση μου και οτι ενδεχεται να εχω χρεωσεις. τελικα ποιους ορους πρεπει να προσεχουμε οταν κατεβαζουμε μια εφαρμογη?
  11. Γεια σας παιδια! Ψάχνω μια καλή εφαρμογή για ηχογράφηση μιας συνεντευξης που θα ειναι τουλαχιστον 1,5 ωρα. Εχω κατεβασει ηδη το voice recorder. Γνωριζει κανεις καμια αλλη καλη εφαρμογη για πολυωρη ηχογραφηση?
  12. γεια σας παιδια!! πρεπει να κανω μια συνεντευξη και εχω κατεβασει απο το google play καποιες εφαρμογες για ηχογραφηση. Μια απο αυτες ηταν το voice recorder. Εχει δοκιμασει κανεις καμια τετοια εφαρμογη? Η συνεντευξη θα κρατησει για 1,5 ωρα περιπου οποτε θελω μια εφαρμογη που να αποθηκευει μεγαλα αρχεια. Αν ξερει κανεις ας μου πει.
  13. εγώ πήρα απ'το ebay παμφθηνη θήκη και ζελατίνες.κατά τη γνώμη μου προστατεύεται καλύτερα ειδικά αν το βάζεις σε τσάντα.
  14. δηλαδη να διαγραψω ολα τα διαθεσιμα δικτυα που εχουν αποθηκευτει? αλλα γενικα μου το κανει και με διαφορα ελευθερα hotspot. παλι μου το κανει :cry: δεν συνδεεται καθολου!!:( --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα.
  15. ρωτα καλυτερα τη sony να σου πει με σιγουρια τι γινεται. αφου εχει εγγυηση το κινητο μπορεις να το πας σε ενα εξουσιοδοτημενο σερβις και να σου κανουν δωρεαν μια αναβαθμιση.
×
×
  • Create New...