Jump to content

ecatodarcus

Members
  • Δημοσιεύσεις

    21
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About ecatodarcus

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 11

ecatodarcus's Achievements

  1. Ευχαριστώ πολύ για τη απάντηση.
  2. Καλημέρα, Είμαι στη q και σκέφτομαι να μεταφέρω το νούμερο στη frog καθότι πλέον φαίνεται να είναι πιο οικονομική. Κατά βάση χρησιμοποιώ μόνο ίντερνετ. Το πακέτο 6 γιγα στα 5.35 € για 25 μέρες που αναφέρει για "web navigation" τι σημαίνει; έχει άλλο πακέτο για χρήση streaming, social apps κτλ; λογικά όχι αλλά είπα να ρωτήσω. Έχει γενικά οικονομικά πακέτα; Ευχαριστώ
  3. Καλημερα! Μήπως έχει κάνει κανείς αναβάθμιση σε επόμενη έκδοση Android ή έχει βάλει άλλο λειτουργικό γιατί έχουν αρχίσει και κρασαρουν εφαρμογές (Firefox, Viber Facebook ) ευχαριστώ!
  4. Αρχικά να σας ευχαριστήσω και τους 2 για την άμεση απάντηση. Γενικά δε θα ήθελα να δώσω πάνω από 200 ευρώ και νομίζω ότι για αυτά τα λεφτά είναι ένα καλό κινητο. Σχετικά με το 4g μήπως θα προτείνατε να το πάρω από το ιταλικό amazon για να έχω την κάλυψη σε όλες τις συχνότητες ή δε θα δω μεγάλη διαφορά;
  5. Καλησπέρα! θα ήθελα να αγοράσω το συγκεκριμένο μοντέλο. (ASUS ZenFone 2 (ZE551ML) 64GB 4G LTE Phablet - GRAY 130080901 4GB RAM Android 5.0 5.5 inch FHD Screen Intel 64bit Z3580 Quad Core 2.3GHz 13.0MP Camera) Συγκεκριμένα το έχω βρει στο παρακάτω μαγαζί http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_186572.html Θα ήθελα να ρωτήσω κατά πόσο έχει υποστήριξη 4G στην Ελλάδα. Ο αρχιτεκτονική του επεξεργαστή υποστηρίζεται από τις εφαρμογές; Το συγκεκριμένο το ρωτώ καθότι έχω ένα ταμπλετ με επεξεργαστή atom της intel και μετά από κάποιο σημείο σταμάτησαν να λειτουργούν συγκεκριμένες εφαρμογές (firefox, fb και κάποιες άλλες) μετά απο update και έτσι παρέμεινα σε παλαιότερες version αυτών. Σας ευχαριστώ.
  6. Το έκλεισα για 12 ώρες ενώ το είχα σε λειτουργία πτήσης και δεν έχασε καθόλου ποσοστό στην μπαταρία! Αν κάποιος αντιμετωπίζει παρόμοιο πρόβλημα αυτό θα τον βοηθήσει σίγουρα!
  7. Και άλλη ερώτηση για το συγκεκριμένο μοντέλο. Το κλεινω με 59 μπαταρία και όταν το ξανανοιγω δεν έχει καθόλου.το έχει αντιμετωπίσει κάποιος; Ευχαριστώ! update με αρκετό ψάξιμο βρήκα πως μάλλον φταίει το γεγονός οτι στο build αρχείο που βρίσκεται στο /system κάποιες παράμετροι είναι λάθος. Οι παράμετροι αυτοί λέει κάνουν το τάμπλετ να συμπεριφέρεται σαν κινητό και να ψάχνει μονίμος να συνδεθεί σε δίκτυο τηλεφωνίας παρότι δεν έχει σχετικό υλικό. Θα δοκιμάσω σήμερα να το κλείσω και να το έχω σε airplane mode. Τις πρώτες μέρες έτσι το είχα και δεν θυμάμαι να είχα πρόβλημα. Αν όμως δεν φτιάξει έτσι, μήπως ξέρει κάποιος πως κάνουμε root για να πειράξω το σχετικό αρχείο? ευχαριστώ! update 2 Κάτι τέτοιο παίζει μάλλον: http://www.ondaforum.com/t...eadphone-jack/ Δοκίμασε απλά ακουστικά, όχι hands-free. Δεν έχω απλά ακουστικά εύκαιρα να δοκιμάσω, να σου πω στα σίγουρα. είχες απόλυτο δίκιο το δοκίμασα με απλά ακουστικά και όλα λειτουργούν τέλεια! άντε να φτιαχτεί και το θέμα της μπαταρίας και ποιος μας πιάνει! ελπίζω το κολπάκι με το airplane mode να λειτουργήσει!!!
  8. Α οκ ! Το έχω ανοιχτό/σε χρήση εδώ κσι 8 ώρες με WiFi είδα και μια ωρα βίντεο σε υψηλη αναλυση και είναι στο 15% η μπαταρία οποτε μου έκανε εντύπωση πως γίνεται αυτό. Όλα καλά λοιπόν! Αν καταφέρω να συνδεσω και τον σκληρό θα είμαι κομπλε. Η είσοδος για τα ακουστικά σου λειτουργει κανονικά; Εμένα αν μπει τέρμα μέσα δεν κανει επαφη κα συνεχίζεται να ακούγεται απο τα ηχεία. Αν τα κρατήσω λίγο εξω όλα κομπλε !
  9. Σε ευχαριστώ για την απάντηση! τον δοκίμασα. το βλέπει σαν συσκευή αλλά δεν βλέπει τα περιεχόμενα. είναι φορμαρισμένος σε NTFS το οποίο μάλλον αποτελεί πρόβλημα. το μοντέλο του σκληρού μου δίσκου είναι το http://www.adata.com/?action=product_feature&cid=2&piid=219 επίσης άλλη μια ερώτηση. η μπαταρία βάση χαρακτηριστικών κατασκευαστή πρέπει να είναι 7500 αλλά εγκατέστησα το Battery saver και είδα ότι είναι μικρότερη. τώρα το ξαναφορτίζω και έχω εγκαταστήσει και το battery calibrator και δείχνει τις παρακάτω μετρήσεις *82%-4176 *85%-4255 *87%-4277 *94%-4268 έχει αντιμετωπίσει κάποιος άλλος παρόμοιο προβλημα?
  10. Είμαι και εγώ κάτοχος πλέον του συγκεκριμένου μοντέλου από χθές. Η κατασκευή δείχνει αρκετά στιβαρή, η οθόνη έχει πολύ καλά χρώματα, στο ιντερνετ youtube πετάει. Ίσως η μπαταρία του να μην είναι τόσο καλή. ερώτηση Νο.1 κάνατε το update? μου έχει βγάλει οτι υπάρχει update αλλά δεν καταλαβαίνω περί τίνος πρόκειται και φοβάμαι να το κάνω. ερώτηση Νο.2 να διαβάσει εξωτερικό σκληρό δίσκο που δεν μπαίνει σε μπρίζα δεν παίζει ε? Ευχαριστώ
×
×
  • Create New...