Jump to content

xristakis87

Members
  • Δημοσιεύσεις

    16
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About xristakis87

  • Ημ. Γέννησης 14/03/1987

xristakis87's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. έχω εδώ και δύο χρόνια το Redmi Note 3. καιρός για μια αλλαγή!!
  2. Καλή Ανάσταση κ καλή επιτυχία σε όλους!!
  3. λοιπον, εκανα και την αναβαθμιση, εκανα και ενα factory reset μετα να καθαρισει και ελπιζω να ειναι ολα καλα. ετσι φαινεται προς το παρον. ενα μεγαλο ευχαριστω παιδια και ειδικα στον geoanto555!!!
  4. μωρε μια χαρα τα εκανα αλλα δεν αργησε πενταλεπτο. δεκαλεπτο και βαλε ηταν. και δεν λεω για τοτε που πρωτοανοιξε το κινητο. που επελεξε τοποθεσια λεω. στο Locale. οποτε το εκανα reboot και μετα ανοιξε κανονικα και τωρα κατεβαζει κι εμενα το update.
  5. εκανα τη διαδικασια, εγινε με επιτυχια, και ξεκινωντας το σεταρισμα οπως λετε, μου εχει κολλησει ποση ωρα στο Locale. εβαλα κι εγω ισπανια οπως ο προλαλησας. ειναι φυσιολογικο που αργει τοσο??? Setting locale λεει εδω και ποσα λεπτα. να κανω restart??? οταν ειχα πρωτοανοιξει το κινητο οταν το αγορασα και επελεξα συρια δεν μου κολλησε
  6. Έχω διαβάσει και ξαναδιαβάσει τη διαδικασία. Είμαι στη φάση που κατεβάζω πρώτα απ όλα τη ρομ μιας και είναι μεγάλο αρχείο και σκέφτομαι να ξεκινήσω τη διαδικασία. Και ο Θεός βοηθός! Ελπίζω να μην βγάλει κανένα από τα μηνύματα που λέει κάτω. Αλλά να ρωτήσω δύο πράγματα. Πρώτον για το μήνυμα σχετικά με το οποίο λέει να κάνω restart το πισι και όλα καλά. Αν χρειαστεί αυτό μετά τι κάνω? Ξανά τη διαδικασία με το πρόγραμμα και το flash? Και δεύτερον για το σεταρισμα. Αυτή η ρομ τι περιλαμβάνει? Δλδ θα είναι κομπλέ λειτουργικά απλά θα θέλει playstore και εφαρμογές?
  7. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6809607#post6809607 Ο οδηγός που έχεις εδώ είναι για κάτι άλλο? Για official ρομ λέει. Γιατι αυτά για τον bootloader δεν τα λέει. Είμαι άσχετος και φοβάμαι μην κάνω ζημιά.
  8. Το φιλαράκι μου μου είπε ότι πρωτα στέλνουμε κάτι για έγκριση από την xiaomi. Ο οδηγός τα λέει πολύ καλά αλλά δεν γράφει κάτι τέτοιο. Δεν χρειάζεται;
  9. Εσύ θέλεις ελληνικά. Εγώ ίσα ίσα να τα ξεφορτωθω θελω. Γι αυτό δεν ξέρω τι να κάνω. Ποια rom ακριβώς πρέπει να περασω.
  10. Παιδιά καλησπέρα. Θέλω τη βοήθειά σας. Πήρα πριν λίγες μέρες από σκρουτζομαγαζο τη συγκεκριμένη συσκευή. Την έψαχνα από vickmall για να έχω την global rom με τα αγγλικά και κινεζικά μόνο, καθότι από φιλαράκι μου έμαθα ότι η multilanguage δεν παίρνει αυτόματα αναβαθμίσεις αλλά δεν ήταν διαθεσιμο. Γενικά είμαι ψιλοασχετος. Το συγκεκριμένο μαγαζί έγραφε αγγλικό μενού και μετά από επικοινωνία που είχα μαζί τους με διαβεβαίωσαν ότι από τον προμηθευτή τους ξέρουν ότι έχει την global rom. Ωστόσο ναι μεν στις πληροφορίες η συσκευή γράφει global stable αλλά έχει πολλές γλώσσες, και ελληνικά, και δεν βρίσκει αναβάθμιση. Αυτή τη στιγμή έχει την 7.4.18 και το φιλαράκι μου που έχει την global έχει 7.5.13 νομίζω. Δυστυχώς τα ποστ σας είναι πάρα πολλά για να βγάλω άκρη και σε κάποια που βρήκα για τη διαδικασία αλλαγής της rom πάλι φοβάμαι μην κάνω καμιά βλακεία επειδή δεν ξέρω τι πρέπει να περασω. Μπορεί κάποιος να με καθοδηγήσει για τη διαδικασία αλλαγής στην κανονική global με τις αναβαθμίσεις?
  11. Είναι τυχαίο που ψάχνω να αγοράσω κινητό αυτές τις μέρες??? :p Ευχαριστούμε για τον διαγωνισμό και καλή τύχη σε όλους!!!
  12. Καλή επιτυχία σε εμένα και το φιλαράκι μου!!!!!!!!!!! :lol: :p :lol:
  13. Καλή επιτυχία παιδιά!! Ας νικήσει ο καλύτερος!!!! :lol:
×
×
  • Create New...