Jump to content

vismed

Members
  • Δημοσιεύσεις

    9
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by vismed

  1. Παιδιά ενδιαφέρομαι για το συγκεκριμένο κινητό, το θέμα είναι ότι υπάρχει στην ευρωπαική έκδοση που κοστίζει κάπου 400 ευρώ και η κινέζικη έκδοση που από etotalk κοστίζει λιγότερο από τα μισά αλλά με 16GB μνήμη. Από φίλους που έχουν πάρει lenovo τέτοιου τύπου (σειρές Vibe Z, Vibe X) μου προτείνουν να μην μπλέξω με κινέζικες ROM και άλλα modification καθώς το κινητό χάνει σε επίδοση. Επίσης από προσωπική εμπειρία με το Lenovo a820 το οποίο και αυτό αγοράστηκε από etotalk και του πέρασα εγώ rom από το needrom μπορώ να πω ότι κάθε φορά με οποιαδήποτε rom διορθωνόταν ένα πρόβλημα και εμφανιζόταν ένα άλλο. Από προβλήματα στο wifi μέχρι και σε πιο μικρά θέματα που είναι ικανά να σου σπάσουν τα νεύρα ή να μην σε κάνουν αποδοτικό με το κινητό σου. Το ερώτημα μου είναι τώρα, σε περίπτωση κάποιος που το έχει πάρει και το έχει δοκιμάσει. Είναι δυνατό να πάρω το κινέζικο s90 με τα 2Gb ram και 16Gb αποθηκευτικό χώρο και να του περάσω την ευρωπαϊκή rom που παρέχει η lenovo στην επίσιμη ιστοσελίδα της και να δουλέψει; Τα υπόλοιπα specs του κινητού βάσει των ιστοσελίδων είναι τα ίδια.
  2. vismed

    Lenovo A820

    Έκανα ότι γράφεις αλλά όταν ανοίγω το κινητό βγάζει κάτι μαύρες γραμμές και δεν φορτώνει τίποτα. Ποιά rom έχεις δοκιμάσει; Όποιος έχει να παραθέσει κάτι πάνω σε αυτό ας βοηθήσει, έχω φάει άπειρες ώρες.
  3. Παιδιά σκέφτομαι να παραγγείλω το A820 από etotalk, υπάρχει κάποιος από εδώ που να έχει πάρει A820 να μας πει εντυπώσεις; είμαι ανάμεσα σε αυτό και στο P770. Με προβληματίζει το γεγονός ότι δεν έχει flash στην κάμερα, αλλά και η ποιότητα της μπαταρίας. Επίσης σχετικά με την ποιότητα της κάμερας μου έστειλαν από την etotalk κάποιες φωτογραφίες για δείγμα, αλλά δεν μπόρεσα να καταλάβω και πολλά. Γενικά φαίνονται καλύτερες από του P770. Επίσης οι θήκες από το etotalk, η protective case και η δερμάτινη είναι καλές; αξίζει να τις πάρω; Τέλος έχει και ένα bluetooth nokia. Έχει κανείς κανένα κωδικό κουπόνι για το etotalk;
  4. Παιδιά θέλω να παραγγείλω το p770 από το http://www.etotalk.com/, κατά την αγορά έχει πάρα πολλές επιλογές και άλλων προϊόντων για το κινητό. Οπότε έχω κάποιες απορίες: 1. Να πάρω παραπάνω μνήμη από 8GB; 2.Από θήκες σκέφτομαι να πάρω αυτή την protective case, η leather case αξίζει; Έχει κανείς φωτογραφίες; 3.Έχει πάρει κανείς μπαταρία πέρα από αυτή που δίνει μαζί; η commercial είναι του κιλού; πιστεύετε ότι θα χαλάσει γρήγορα η μπαταρία ώστε να πάρω καινούρια; 4.τέλος να επιλέξω αυτό που λέει etotalk mod rom και το unlocked and rooted, αν έχει την rom του etotalk δεν είναι unlocked έτσι και αλλίως; Σε πόσες μέρες το παραλάβατε με ems? ευχαριστώ εκ των προτέρων
  5. παιδιά είμαι ανάμεσα στην αγορά του P770 και του P700i από το http://www.etotalk.com, έχει αγοράσει κανείς το το P700i να μου πει εντυπώσεις, υστερεί πολύ σε σχέση με το P770? επίσης το http://www.etotalk.com έχει σε προσφορά ZTE V970 Grand X με 139,99$ χωρίς τα έξοδα αποστολής και σκέφτομαι και αυτό γιατί έχει καλά specs. Τι προτείνετε?
  6. Αν δεν εχεις το ΑΣ σου δεν μπορεις απο το internet
  7. Τις σχετικες γνωσεις πως τις καταλαβαινουν απο εκει που εκοψα την αναβολη? Αφου δεν με ρωτησαν τιποτα. Δεν σου παιρνουν κατι σαν συνεντευξη μετα?
  8. γεια σας παιδια, παρουσιαζομαι το Μαιο στα ΚΕΤΘ στην Αυλώνα και μου αναγράφεται ως σώμα το πεζικό, θα υπηρετήσω οχτώ μήνες. Άλλαξα διευθυνση αφού έμαθα που παρουσιάζομαι, και εβαλα ενα νησι του Ιονιου, γιατι εκει ειναι το σπιτι μου, και εχω ξεκινησει και τις διαδικασιες αλλαγης διευθυνσης οσον αφορα τον στρατο. Θέλω να ρωτησω τα εξης, γιατι εχω διαβασει σε διαφορα forum και δεν εχω καταλαβει καποια πραγματα και επισης πολλοι που εχω ρωτησει και ειναι τωρα στο στρατο μαλλον εχουν γνωστους που τους εχουν βαλει σε καλες θεσεις οποτε δεν μπορω να βγαλω καποιο συμπερασμα. 1. Ως οχτάμηνος, μετά τον ενα μηνα στο κεντρο, παιρνω μια μεταθεση για καπου (παραμεθωριο) και μετα για καπου αλλου (πχ εγω θελω Αθήνα)? 2. Γινεται αφου παρουσιαστω, εκει που σου ζητανε τι χαρτια εχεις να μου αλλαξουν σωμα και να με πανε πχ ερευνας πλήροφορικης που θελω (εχω πτυχιο πανω σε τηλεπικοινωνιες-πληροφορικη και μεταπτυχιακο πανω σε σχετικο τομέα που πηρα προσφατα και δεν τον εχεια προσκομισει εκει που εκοψα την αναβολη, καθως και μια πιστοποιηση αλλα και σοβαρη εργασιακή εμπειρια πάνω στον χωρο) 3. Επειδή προσφατα έχω κάνει εγχειριση στα ματια, ειμαι ενταξει σχετικα τωρα πια, απλα εχω μια μικρη φαρμακευτικη αγωγη, και δεν πρεπει ειμαι σε πολυ χαλια περιβαλλον, προτεινεται να το πω? ετσι ωστε να γλυτωσω καποια πραγματα? δεν θελω να παω Ι1, Ι2 με τιποτα. Γινεται να κερδισω κατι απο αυτο? Πχ να ερθω σε κανενα νοσοκομειο Αθηνα να με ελεγξουν, για να κανω και παραπανω εξετασεις? 4.Όσον αφορα μεταθεσεις εχω ακουσει οτι πρωτα πρεπει να πας σε παραμεθωριο που ειναι Εβρος ή νησια. Πιανεται και η Κρητη σαν νησι-παραμεθωριος, επισης αν παω Κρητη ειναι χαλια? Το πιο βολικο νησι κοντα στην Αθηνα ποιο ειναι? Γιαννενα πιανεται για παραμεθωριος?
×
×
  • Create New...