Jump to content

tedmathjiou

Members
  • Δημοσιεύσεις

    210
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by tedmathjiou

  1. Καλητερο smartphone: blackberry passport Καλητερο tablet: Microsoft Surface 3
  2. καλη χρονιά σε ολους ευχομαι και καλη επιτυχια!! good luck!!
  3. φιλε thief καποτε είχαμε ερθει σε μεγαλη κοντρα για τa blackberry. Τωρα ωφειλω να σου πω συγνωμη. Εχω 2 μηνες το BB Z10 και πραγματικά εχω βρει την υγεία μου. Ότι καλητερο εχω πιασει στα χερια μου εδώ και αρκετο καιρο από εποχη HD2. Πιστευω προσωπικα ότι είναι μακραν ένα απ τα πιο ευχρηστα , ομορφα , και υποσχόμενα λειτουργικα που ειπαρχουν στην αγορα μαζι με τα WP. Osoν αφορα την εκδοση, από τοτε που περασα την 10.2.1.1055 το κινητο όπως λεει και καποιος άλλος φιλος,εγινε διαστημικο. Κατεβασα σημερα την νεοτερη εκδοση και θα την περασω!! Τελικα είναι πλεον ένα Os Respect!!!
  4. Σε ευχαριστω παρα πολυ φιλε μου!
  5. ερωτηση παιδια! Ψηνομαι να πάρω το BB Z10, θελω να ρωτησω κατι απλο επειδη στο παρελθον την ειχα "πατησει" με το data plan.. Με το BB10 μπορω να λαμβανω σε real time τα email μου και να στελνω,οπως κανει καποιος με WP, Android ,iOS απλα μεσω WiFi?? ευχαριστω Υ.Γ Δεν θελω καθολου να ενεργοποιησω καποιο προγραμμα (BIS).
  6. συνχαρητηρια φιλε μου για το αρθρο σου! Πολυ σωστα οσα λες! Με πηγες χρονια πισω..τοτε που ολα ηταν πιο απλα και πιο μαγικα στο κεφαλι και την ζωη μας.. δεν εχω να πω κατι παραπανω..τα πες ολα!
  7. ευχαριστω πολυ φιλε μου για την αμεση απαντηση! ειπαρχει καπου το θεμα μεσα στο σαιτ για να βρω και να κατεβασω την αρχικη του ρομ για να το φλασαρω?? ευχαριστω κ παλι!
  8. καλησπερα! παιδια θελω την βοηθεια σας! εχω το htc trophy. οταν το αγορασα το ειχα ξεκλειδωσει κανονικα με το chevron και του ειχα περασει το nature keyboard,και καποιες αλλες εφαρμογουλες. τον απριλιο το αναβαθμησα με το nodo και οπως ειναι λογικο ξανακλειδωθηκε. θελω να ρωτησω.. μπωρο να το ξαναξεκλειδωσω παλι,; το nature keyboard με τα ελληνικα και καποια χρωματα στα theme που του ειχα περασει μου εχουν παραμεινει παντως. αν καποιος φιλος ξερει,ας μου απαντησει. προσπαθησα να το ξαναξεκλειδωσω απλα με το chevron και δεν μου το ξεκλειδωνει.
  9. τις επαφες τις συνχρονιζεις και με το windows live. οπως και στα android με το αντιστηχο gmail. απλα θα σου ζητησει να κανεις ενα λογαριασμο αν δεν εχεις στο windows live. ενα email δηλαδη hotmail η live.
  10. εννοητε! αν καταφερεις και τις αντιγραψεις στην sim απο ενα αλλο κινητο,τοτε ανετα τις περνας στο trophy με απλη αντιγραφη,επιλογη που εχει στο μενου των επαφων. Εγω ετσι το κανα παντος στο δικο μου!
  11. εαν οι επαφες σου ειπαρχουν στην καρτα sim και ειναι περασμενες σε ελληνικα τοτε δεν θα χρειαστεις να χασεις τον χρονο σου!
  12. εγω παντως ειμαι απολητα ικανοποιημενος απο το trophy. απο ταχητητα πεταει το κινητο και γενικα απο htc οτι εχω παρει προσωπικα ειναι εγγυηση! Το ιδιο και το HD7 που αγορασα προσφατα με αναβαθμιση. Παντως και το LG optimus ειναι πανεμορφο σα τηλεφωνο.
  13. 199 ευρω αυτη η κινηταρα! μετα την mango εποχη θελω να δω ποσο θα κανει!! καλη ευκαιρια οποιος δεν εχει ακομα wp7 να το παρει το κινητακι! εγω ειμαι "καψουρης" με το trophy παντως!
  14. υπεροχα τηλεφωνα,πολυ ομορφες συσκευες,αλλα κουβαλουν μια λαθος πολιτικη τοσα χρονια,και καλο θα ειναι αφου η τεχνολογια τρεχει με ταχητητα φωτος και ολες οι μεγαλες εταιριες προσφερουν τα παντα απο υπηρεσιες στον κοσμο και εξελισονται ολο και πιο πολυ,καλο θα ειναι να το παρει αποφαση και η RIM και να κανει και αυτη βηματα μπροστα,να πεταξει την εγωιστικη πολιτικη της,(BIS)και οχι για να φτασει τα "τερατα" (android, apple, microsoft, symbian), αλλα για να εξηπηρετει καλητερα τους ανθρωπους που τους στιρηζουν και τους ακολουθουνε τοσα χρονια. Ειναι κριμα τοσο ομορφα τηλεφωνα να ειναι μονο για "εκλεκτους" στην σημερινη εποχη της κρισης.
  15. (bis....xexexe.. που εισαι φιλε μου thif και moment??) περαστικα φιλε. Απλα ειναι ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ και κλεβουν τον κοσμο.
  16. απο το zune σου εγινε το update?
  17. καλησπερα!! Θελω να ρωτησω ρε παιδια, Εχω ενα HD7 και μου πηρε κανονικα το νεο update (nodo) πριν 3 μερες. Eχω και ενα trophy,και παλευω συνεχεια μπας και μου ερθει η αναβαθμιση και δεν γινετε τιποτα. Εχει παρει καποιος αλλος την αναβαθμηση για το trophy η ακομα δεν εχει κυκλοφορησει στην Ελλαδα?? Αν γνωριζει καποιος κατι,ας μου πει να ξερω και εγω!! Ευχαριστω!!
  18. χεχεεχε,ναι ρε φιλαρακι,χαλαρα. γουστα ειναι αυτα.
  19. το ξερω φιλε μου και εχεις δικιο σε οτι λες. Συνφωνω. Απλα σου λεω οτι τα WP7 πλεον παιρνουν το email ακριβως την ωρα που θα ερθει στο mailbox σου.Σε πραγματικοτατο χρονο. Λειτουργουν διαφορετικα απ τα WM. Kατα τ'αλλα περι συμπιεσης δεδομενων και καταναλωσης μπαταριας πιθανον να εχεις απολητο δικιο. Απλα προσωπικα εμενα και σε πολλους αλλους λιγο τους ενδιαφερει η συμπιεση δεδομενων οταν εχεις 500mb τον μηνα με 5 ευρω. Συμφωνω στην μπαταρια παντως.
  20. ok φιλε. το θεμα δε θα σηνεχιστει,απλα να απαντησω κ τελος. Εσενα σε βρησκω απληροφορητο και σορρυ που στο λεω. ρωτα καποιον που εχει το νεο λειτουργικο των windows. εχω 2 gmail λογαριασμους,εναν hotmail,και εναν yahoo. Eρχονται τα email μου σε πραγματικο χρονο,και οχι με περιττες ρυθμησεις (εχει επιλογη στις ρυθμησεις "as arrive item")αν δε θες των 5 & 15 λεπτων. Kαι ολα αυτα χωρις καποιο συμβολαιο με καποια εταιρια που θα με κανει να πληρωνω ντε κ καλα 50 & 60 ευρω καθε μηνα μαζι με τις BIS υπηρεσιες. Aν δεν γνωριζεις κατι δεν ειναι ντροπη να το παραδεκτεις, και εγω σου λεω WP7 εχω και το τεσταρω στα χερακια μου καθε μερα. δε μου χρειαζετε να ψαξω κατι στο Google. Eν ολιγης,σεβομαι αυτα που λες,εχεις απολυτο δικιο για την εγκηροτητα των mail,που σου παρεχει ενα blackberry, απλα σου λεω οτι οι εποχες αλλαζουν,το ιδιο και τα smartphones φιλικα. Kατι αλλο που θελω να ρωτησω καποιον που να γνωριζει. Εχω το blackberry storm 2 και εχω προβλημα με το wifi. Ενω μου δειχνει οτι συνδεετε με το router μου και μπαινει κανονικα στο internet,oταν κλεισω το κινητο και παω μετα απο κανα 5λεπτο να ξαναμπω στο internet,δεν μπαινει με τιποτα,παρα μονο αν κανω restart το router. Τι μπορει να συμβαινει?? Και γενικα σε ολα τα router που συνδεετε η συσκευη το κανει αυτο. Μηπως φταιει η αναβαθμιση που του ειχα κανει? ειναι η εκδοση 5.0.0.κατι. δεν θυμαμε. Ευχαριστω.
  21. Καλησπερα φιλε. να σου απαντησω πανω σε αυτο που ειπες,εσυ,και τα αλλα τα παιδια στο topic,για τα email σε πραγματικο χρονο. Eκανα ενα πειραμα προσφατα. Αγορασα πριν κανα μηνα ενα htc trophy 7 και διαπιστωσα κατι που δεν το ειχα παρει χαμπαρι. Συνχρονιζει τους 4 διαφορετικους μου λογαριασμους email σε real time.Aυτο δεν ειπηρχε στα WM παρα μονο αν επελεγες καθε ποτε πρεπει να κοιταει για την αλληλογραφια. Οποτε παει και αυτος ο μυθος για τα realtime emails των blackberry. Σε ενα μηνα εχω ξοδεψει 5 ευρω για 500mb στην cosmote,και εχω παντα ανοιχτο το data connection. H ζωη εξελισετε μερα με την μερα.. το ιδιο και η τεχνολογια.
  22. χεχεχε ετσι ειναι φιλαρακι.. ξερεις τι λενε στην περιπτωση μου.. δεν ηξερες δε ρωταγες?? χεχεχε!!
×
×
  • Create New...