Jump to content

xristos_mi

Members
 • Δημοσιεύσεις

  225
 • Εγγραφή

 • Αξιολογήσεις

  0%

Everything posted by xristos_mi

 1. Μόνο το BT είναι αρκετό.
 2. Δεν είναι φυσιολογικό, είσαι να το πηγαίνεις στο service, αλλαγή μπαταρίας. Το έχω πάρει και εγώ περίπου ίδια περίοδο με εσένα, και δεν έχω τέτοια προβλήματα.
 3. Καλησπέρα, μόλις έσκασε security update. 139
 4. Sorry αλλά δεν καταλαβαίνω. Αυτό δεν είναι το GT2., για το gt2 δεν ρώτησες;
 5. Το έχω σετ με P30 pro, και όλα λειτουργούν άψογα χωρίς κανένα πρόβλημα 2 χρόνια τώρα (ειδοποιήσεις κλπ). Στις ειδοποιήσεις δεν έρχεται όλο το μήνυμα, αλλά μόνο κάποιο μέρος αυτού. Όσον αφορά τις κλήσεις, δέχεται τις κλήσεις και ακούς με αρκετά καλή ποιότητα και ο συνομιλητής σου σε ακούει αρκετά καλά, δεν μου έχει παραπονεθεί κανείς ως τώρα. Για να κάνεις όμως κλήση απο το κινητό, δεν γίνεται εάν δεν έχεις βάλει την επαφή στο ρολόι, μπορείς εάν θυμάμαι μέχρι 10 επαφες. Αλλιώς, πρέπει να κάνεις την κλήση απο το τηλέφωνο και μετά να την μεταφέρεις στο ρολόι. Αυτά.
 6. είναι σιλικόνης η άλλο υλικό ; Είναι σιλικόνης, δερμάτινα και υφασμάτινα (τύπου scratch band)
 7. Καλημέρα σε όλους, δεν ξέρω εάν έχει αναφερθεί παραπάνω, αλλά ως ανταλλακτικά λουράκια ταιριάζουν τέλεια τα λουράκια της Xiaomi S1 active (22mm) και βγαίνουν και σε ωραία χρωματάκια.
 8. νομίζω κάποιο watchface φταίει.έτσι έλεγα και εγώ και τελικά με κάποιο άλλο ξένα κρατάει 9 με 10 μέρες. Καλησπέρα, μάλλον κάτι τέτοιο πρέπει να είναι, το ρολόι το έχω 2 χρόνια και δεν δείχνει σημάδια εξάντλησης η μπαταρία.
 9. Ναι, πρέπει όμως μόλις βγεις να το ξεπλύνεις καλά με νερό βρύσης ώστε να φύγει το αλάτι, και να κάνεις και την αποστράγγιση από το μενού για να φύγει τυχόν νερό με αλάτι από την τρύπα του ηχείου. Το αυτό ακριβώς! το έχω βάλει άπειρες φορές (βασικά δεν το βγάζω καθόλου απο το χέρι μου). Να κάνεις την αποστράγγιση και ξέπλυμα με γλυκό νερό.
 10. Δεν έκανα format, την πέρασα "από πάνω" και δεν υπήρξε κανένα απολύτως πρόβλημα πουθενά. Η μπαταρία αντέχει όντως περισσότερο μετά την αναβάθμιση σε 12.
 11. Για την κάμερα δεν έχω παρατηρήσει κάτι, αλλά ΄όπως έχω πει δεν είμαι και ο πλέον ειδικός για να πω. Πάντως στην μπαταρία είδα διαφορά προς το καλύτερο.
 12. Λίγο που το σκάλισα δείχνει να μην μπορείς να το αφαιρέσεις.
 13. Καλημέρα, Μετά από 24 ώρες που πήρα το EMUI 12, η μπαταρία δείχνει να αντέχει περισσότερο από πριν. Για την φωτογραφική δεν έχω δει διαφορές, αλλά δεν είμαι και ο πλέον αρμόδιος γιατί δεν ασχολούμαι ιδιαίτερα. Τώρα με το double tap όντως ξυπνάει η οθόνη, αλλά το maximum capacity δεν το βρίσκω ούτε εγώ. Θα σας ενημερώσω και μετά απο μερικές μέρες χρήσης για μπαταρία
 14. Καλημέρα, ναι ήρθε σε εμένα σήμερα το πρωί και μόλις την πέρασα. Έχει κάποιες νέες δυνατότητες (τράβηγμα αριστερά κάτω απο την αρχική φέρνει τις ειδοποιήσεις, τράβηγμα απο την δεξιά φέρνει τον πίνακα ελέγχου κλπ. Έχει μία νέα εφαρμογή για βιντεοκλήσεις Meetime, μεγαλώνεις τα εικονίδια με μία κίνηση ). Αυτά μέχρι στιγμής, μόλις την πέρασα, θα επανέλθω με νεότερα για μπαταρία, διάρκεια κλπ. Και για όσους μπορεί να ρωτήσουν, ΔΕΝ αλλάζει τίποτα όσον αφορά τα gms, λειτουργούν κανονικά όπως πριν.
 15. Το ίδιο και εγώ και το τι πίεση έχει τραβήξει (επαγγελματικό - προσωπικό νούμερο, όλα ανοικτά μονίμως κλπ), εάν δεν λιώσει δεν το αλλάζω.
 16. Ναι το ίδιο και εγώ, έχει κυκλοφορήσει ήδη.
 17. Καλησπέρα το είχα αναφέρει και εγώ σε παλαιότερο post. Εμένα συγκεκριμένα το Steel δεν εμφανίζεται καθόλου -μαύρη οθόνη στο ρολόι- και στο Shadows όντως βγάζει την ημερομηνία με τετραγωνάκια. Στο steel τώρα που το ξαναείδα έκανε και μία μικρή ενημέρωση μέσα απο την εφαρμογή Health -> προσόψεις, αλλά δεν διορθώθηκε κάτι.
 18. Ναι χρησιμεύει, εάν θέλεις πχ να κάνεις έναν απλό περίπατο και να μην "μπεις" σε fat burn ή αεροβική, να παρακολουθείς τους παλμούς αλλά να βάζεις και λειτουργία ειδοποίησης όταν πχ ξεπεράσεις τους 130 παλμούς να δονείται. Το χρησιμοποιώ αρκετά με αυτόν τον τρόπο. Όταν δεν θέλω να κάνω προπόνηση αλλά αποθεραπεία να μην περνάω τους παλμούς ή όποτε τους ξεπεράσω να με ειδοποιεί.
 19. Καλησπέρα σε όλους, Σήμερα, εντελώς ξαφνικά, το ρολόι έβγαζε ειδοποιήσεις μαζί με δόνηση: "Γίνεται ενημέρωση 20%" μετά το ίδιο "Γίνεται ενημέρωση 30%" κλπ..κλπ... έως ότου έφτασε στο 100% και σταμάτησε. Έψαξα στο τηλέφωνο δεν είναι κάποια καινούργια έκδοση -είναι ακόμη η .90- και ούτε είδα κάτι άλλο στο ρολόι. Ξέρεις κανείς τι είναι?
 20. Καλημέρα σε όλους και χρόνια πολλά, Έγινε τελικά και σε εμένα χθες η ενημέρωση στην τελευταία έκδοση, και αυτό που πρόσεξα ειναι ότι όταν επέλεξα το face Shadows (απο τα πλέον κλασσικά του ρολογιού) η οθόνη γίνεται μαύρη και δεν δείχνει τίποτα! Πρέπει να επιλέξω άλλο face για να βλέπω ώρα κλπ.... Επίσης, σε κάποια άλλα faces πχ: Jetstream, Steel η αναγραφή της ημέρας (Mon - Tue- Wed κλπ) έχει αντικατασταθεί από τετραγωνάκια. Μικρό το κακό, επιλέγεις κάποια άλλη, απλά το αναφέρω. Μάλλον θα το φτιάξουν σε κάποιο update.
 21. Καλημέρα σε όλους, μόλις ήρθε ενημέρωση ασφαλείας .174
 22. Καλησπέρα, εγώ έχω συνδεδεμένα τα Huawei 4i και το ρολόι. Όταν έχω κλήση, και απαντήσω από το τηλέφωνο πάντα απαντάει από τα ακουστικά και όχι από το ρολόι ή την συσκευή. (Στο αυτοκίνητο που έχω bluetooth, με ρωτάει σε ποιο μέσο θέλω να απαντήσω και βγάζει όλες τις επιλογές στην οθόνη, όπου εάν δεν κάνω τίποτε, τότε υπερισχύει το bt του αυτοκίνητου). Πήγαινε στο μενού του bt του τηλεφώνου και ξε-τικάρισε απο το ρολόι των "ήχο κλήσεων". Το κάνεις πατώντας το γραναζι δεξιά που έχει και λογικά με αυτό πρέπει να δίνει προτεραιότητα στα ακουστικά.
 23. Ναι το ίδιο έκανε και σε εμένα, μετά από την αλλαγή που έκανε στο My Huawei, μετά την αναβάθμιση σε .159 το σταμάτησε.
 24. Καλημέρα σε όλους, μόλις έσκασε η ενημέρωση 159. Μόλις την έκανα δεν αναφέρει για κάτι άλλο πλην βελτίωσης ασφάλειας.
×
×
 • Create New...