Jump to content

nikits71

Members
  • Δημοσιεύσεις

    9
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About nikits71

  • Ημ. Γέννησης Αύγουστος 24

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

nikits71's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. εγω έχω ένα Alcatel OT-997D απο το 2012. Μετα από 5 χρόνια χρήσης η μαμά μπαταρία (li-on 1800mAh) άρχισε να πέφτει μέχρι που φέτος - τον 6ο χρόνο λειτουργίας - με τα δεδομενα ανοιχτα άντεχε 3 ωρες και αν εβαζα και gps άντεχε μία ώρα. Με κλειστα δεδομενα και σχεδον 15-20 λεπτα ομιλίας, κραταγε καμια 20αρια ώρες. Ο τρόπος που το φόρτιζα ολα αυτα τα χρόνια ήταν να το φορτίζω μονο όταν επεφτε στο 10% και το έβγαζα απο την φόρτιση μολις γέμιζε. Σημειωτέον τα 3 τελευταια χρόνια φόρτιζα μονο μεσω usb γιατι έχασα τον φορτιστή ρεύματος. Το ίδιο έλεγα να κανω και στο νεο κινητό μου (Xiaomi redmi note 4 3g-32gb-snap625) αλλά οι ειδικοι λενε άλλα. Πάντως εγω ολο το βραδυ δεν το αφηνω κι ας μην εχει μπαταρια την άλλη μερα....ειναι θέμα οικολογικό... ;)
  2. nikits71

    Doogee X5 pro

    Εγω άλλαξα οθόνη στο ταμπλετακι της κορης μου βάσει οδηγιών απο το Youtube. Για ζέσταμα χρησιμοποίησα το σεσουάρ. Το ζέσταμα το κάνεις για να μειωθεί η δύναμη της ταινίας διπλής όψης που τα κραταει (σασί-οθόνη) σφιχτά κολλημένα. Βέβαια, για καλύτερα, θα μπορούσε να έχεις αγοράσει ένα ρολλάκι ταινία διπλής για να την αντικαταστησεις και να εισαι σίγουρος οτι θα κατσει καλα και δεν θα εχει προβλημα με σκονη ή υγρασία. Εμένα πάντως μια χαρά έκατσε και με την παλιά, απλά την ζέστανα αρκετα και προσεξα να μην την κόψω κατα το ξεκόλλημα. Αν όντως πιανουν τα χερια σου......Η απόφαση δική σου και καλή επιτυχία.
  3. Γειά σας. Παρακολουθώ σχεδον όλα οσα γραφονται στο forum για το κινητο μας αλλα αντιμετωπίζω δυο πολυ μεγάλα προβλήματα και δεν καταφερα να βρω κατι σχετικό. 1ον: Δεν εχω καταφερει ακόμη να συνδεσω το κινητο με το pc suite ή με το one touch manager. Το pc suite ανοίγει κανονικά, αλλά το τηλέφωνο το βγάζει disconnected. Τι ανοίγω το pc suite και μετα συνδεω το κινητό. Τι έχω συνδεδεμένο το κινητό και μετα ανοίγω το pc suite...τι με debugging ενεργοποιημενο, τι με debugging απενεργοποιημένο...τίποτε. Με "connected as a media device"...τιποτε...Με "usb mass storage"...τίποτε. Έκανα αναβάθμιση...τίποτε. 2ον: Το one toch manager ενω ανοίγει κανονικά και δείχνει συνδεδεμένο με το κινητό, βγάζει μήνυμα : "πρεπει να εισαγάγετε PIN τοσο στο one touch manager όσο και στο one touch manager agent στη συσκευή για να γίνει σύνδεση wi-fi". Τι ΡΙΝ???? Που να το βρω??? Πατάω επόμενο και μου βγάζει παράθυρο όπου μου λέει "αν δεν ειναι δυνατος ο εντοπισμός μέσω wifi της συσκευής σας, εισαγάγετε την IP που βλέπετε στην συσκευή σας". Ψάχνω για την ΙΡ και μου την βγάζει "unavaliable". Το κινητο ως mass storage το βλεπει. Περναω μουσικες, φωτο, βιντεο απο και προς το pc αλλα τα τηλεφωνα????? Πως να τα σωσω στο Pc????? Σημειωτέον πως το κινητό απο την ημέρα που το αγόρασα δεν εχει καταφέρει να συνδεθεί μέσω ιντερνετ. Μονο wifi δουλευει. Εχω μιλήσει δεκάδες φορες με την εταιρία συνδεσης και μου ειπαν να βαλω άλλη καρτα απο αλλο κινητό. Το έκανα και δουλευει μια χαρα. Παω σε καταστημα, το λεω, μου βαζουν αλλη καρτα, κανουν reset στο συστημα τους (απενεργοποιησαν την παροχη ιντερνετ στον λογαριασμο μου και την επανενεργοποιησαν), βαζουν ξανα τις ρυθμίσεις και παλι τιποτε. Ιντερνετ δεν εχω. Μεχρι που δοκιμασε το παληκαρι στο κατασττημα με τη δική του καρτα και δουλεψε κανονικα. Το λεμε στην εταιρία και απανταει "δεν μπορουμε να κανουμε κάτι άλλο". Έλεος με το κινητο αυτο. Οσο κι αν το αγαπησα για τα οσα παρεχει σε τοσο χαμηλη τιμή αλλο τοσο το μισησα που δεν λειτουργεί. Και μεσα σ΄ολα αυτα τρωει και τα κολληματα του. Βγάλε μπαταρια, βαλε μπαταρια. Καμια βοηθεια? Υ.Γ. Σορρυ για το μεγαλο ποστ.
  4. Γειά σας. Δεν είδα κάτι σχετικό στην αναζήτηση ούτε ήξερα που να το εντάξω, σε ποιά ενότητα θεμάτων εννοώ, και το έγραψα εδώ.. Πουλάω λοιπόν ένα ΝΟΚΙΑ 8800 και μου ζητάνε να δώσω imei. Το κινητό δεν γράφει πουθενά imei, ουτε κάτω απο την μπαταρία που μού είπαν να κοιτάξω. Αυτό που ρωτάω είναι αν πρέπει να δώσω τέτοια πληροφορία στο διαδίκτυο και αν την δώσω τι συνέπειες μπορεί να υπάρχουν; Ευχαριστώ και αν χρειαστει να μετακινηθεί σε άλλη ενότητα το μήνυμα απο εμένα κανένα πρόβλημα.
  5. Προχτες το αγορασε ο αδερφος μου για δευτερη φορα μιας και το αλλο το εχασε. Ειναι πολυ ευχαριστημενος. Στο λιγο που το εχω χρησιμοποιησει μπορω να πω πως τρεχει αψογα. Μακαρι να ειμαι ο τυχερος μιας και λογω ανεργίας δεν μπορω να αγορασω καποιο με δυνατότητα ιντερνετ. Καλη τυχη σε ολους και καλη επιτυχια σ' εμενα.:lol:
  6. Το βασικοτερο για μενα ειναι οτι εχω πλεον μονο μια συσκευη και για τα 76 ευρω που το αγορασα με 2 χρονια εργοστασιακη εγγυηση ειναι μια χαρα κατα την αποψη μου. Απο κει κι επειτα.... για το ακουστικο διαβασα οτι δεν ακουγεται καλα. Διαφωνω. Αν εχεις κρεμασει στο αυτι σου το μακρυ ακρο του ακουστικου, πραγμα που σημαινει οτι ειναι μακρια απο το στομα σου το μικροφωνο, ισως να συμβαινει αυτο. ΜΕ το κοντο ακρο μια χαρα ακους και σε ακουνε. Εχει και τα κουμπακια στο πλαϊ που αυξομειωνεις την ενταση και εγω ακουω και με ακουνε αντιστοιχα μια χαρα. Μπαταρια μεχρι τωρα στις 5 μερες λειτουργιας του εχω να πω οτι δεν ειμαι ευχαριστημενος. Την πρωτη φορα το φορτισα κανονικα χωρις λεπτο παραπανω (που λεει ο λογος) και κρατησε 2 μερες. Βεβαια επειδη το σκαλιζα για να δω τι μπορει να κανει (εβαλα ολες τις επαφες απο τις σιμ στη συσκευη, κοιταγα την καμερα....κ.λ.π...κ.λ.π.... ) μού κρατησε τοσο. Το αφησα να σβησει και μετα ξαναφορτισα. Μεχρι σημερα στις 2 μερες απο την δευτερη φορτιση εχει καψει τα 2/3 της μπαταριας. Αμα σβησει αυριο παει να πει οτι με ηπια χρηση (αναμονη και κανα 3 ωρο ομιλιας που εχω κανει εγω) χωρις να χρησιμοποιω εφαρμογες, η μπαταρια μαλλον κραταει 3 μερες. Το θεωρω λιγο για καθημερινη χρηση και με 2 νουμερα να διαχειριζεσαι. Προσωπικη εκτιμηση παντα. Για την καμερα δεν εχω να πω πολλα. Ικανοποιητικη για τα λεφτα της θα ελεγα. Η οθονη αφης ειναι χωρις γραφιδα κι εχει προβληματακια αν θελεις να κανεις σκρολ απ ή νταουν γιατι πολλες φορες ανοιγει το εικονιδιο ή την "γραμμη" που ακουμπαει το δαχτυλο. Αν το δουλεψεις λιγο και το μαθεις, τα καταφερνεις καλυτερα. Εξαλλου και τα κουμπακια στο πλαϊ μια χαρα βολευουν γι αυτη τη δουλεια. Αυτααααα....αν υπαρξει κατι αλλο θα πω. Ξαναλεω, για τα λεφτα του τη θεωρω πολυ καλη συσκευη. Ο φιλος που εχει εφαρμογες ποτε θα βαλει κι εδω καμια???Κανα παιχνιδακι κυριως.;):D:D
  7. Γεια σας...υπαρχει καποιος να πει γι αυτο το κινητο???? Κυριως αν ο χαρτης που εχει ειναι λειτουργικος. Με ενδιαφερει που ειναι dual sim και εχει και gps.
×
×
  • Create New...