Jump to content

giallored

Members
  • Δημοσιεύσεις

    7
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by giallored

  1. φιλε kontz εχω και γω το ιδιο προβλημα με το swype... στην αρχη δεν μου το κατεβαζε καν,αλλα το περασα πριν λιγο μεσω του pc.. το εχω επιλεξει ως βασικο πληκτρολογιο στις ρυθμισεις,μου δειχνει κανονικα στις εφαρμογες οτι εκτελειται,αλλα οταν παω να γραψω μηνυμα η να googlarw μου χρησιμοποιει κι εμενα το παλιο πλητρολογιο... προσπαθησα να κανω force stop στο touchpal αλλα δεν κανει καν. φιλε papatsonis , sorry που δεν σε ειχα ευχαριστησει για την απαντηση σου αλλα ειχα ξεχασει να ασχοληθω...και παλι thanks
  2. Φιλε crusader σορρυ για την ενοχληση...και το pm

    Πηρα κ γω το Χ5 πριν κανα 5αρι μερες και εχω κ γωακριβως το ιδιο προβλημα με τα πληκτρα...

    Εγω ειπα ν μην τ αλλαξω γιατι φοβηθηκα μη μου δωσουν κανα χειροτερο...

    Τελικα εσυ τι εκανες?

  3. πρωτες εντυπωσεις απο το κινητο... ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ... (να ρωτησω,εχει βρει κανει swype? )
  4. τελικα τι μνημη εχει εσωτερικη? 2 η 4 ?
  5. μπορει καποιο παιδι που εχει το κινητο να μου πει το ευρωπαικο SAR απ το manual της συσκευης,γιατι οσο και αν το ψαχνω στο ιντερντ δεν το βρισκω( βρισκω μονο το αμερικανικο)... tnx
  6. η αληθεια ειναι οτι με 200ε δεν μπορεις να αγορασεις τα παντα ,οποτε εκει βαζεις τις προτεραιοτητες σου.Πχ εμενα μ ενδιαφερει to wifi , το sar, ο flashplayer,οι 3,8" ,και η τιμη ,ενω δν με ενδιαφερει καθολου η καμερα και το ραδιοφωνο...Αν μου κανει καλα αυτα που θελω,θα ειμαι πανευτυχης. Η μπαταρια ειναι ενα αντικειμενικο προβλημα (μαλιστα στο manual που υπαρχει σε pdf καπου στο topic ,μιλαει και για αντικατασταση ...οποτε μας βλεπω να αγοραζουμε back up μπαταριες.)Τωρα η ανθεκτικοτητα ειναι επισης ενα θεμα...το ιδανικο κατ εμε ειναι να κρατησει 1μιση με 2χρονια χωρις να τρεχουμε στα συνεργεια :lol: ... Ευχομαι ν μην πιαστουμε κοροιδα οσοι το ρισκαρουμε τελικα... Σ ευχαριστω που μ απαντησες πριν :)
  7. @ darkn2ck μην τα πετας ετσι φιλε. Πες τι εχεις στο μυαλο σου ως ελαττωματα... Μεχρι στιγμης ακουγονται για το wifi (που λενε οτι το διορθωσαν) και την μπαταρια ( που ειναι οντως μεγαλο προβλημα) Αλλα αμα ξερεις κατι συγκεκριμενα πες μας...κανεις δεν θελει να πεταξει τα λευτα του. (πες μας ακομα κι αν ειναι προσωπικη σου εκτιμηση ...αλλα οχι λογια του αερα..)
  8. Λοιπον παιδια τα καταστηματα δεν γνωριζουν καν την υπαρξη της συγκεκριμενης συσκευης καθως δεν εχουν καμια ενημερωση απ τα κεντρικα. (να φανταστειτε τους εστειλαν παλια φυλλαδια). Επειδη ετυχε στο δευτερο καταστημα που πηγα οι ανθρωποι να ειναι παρα πολυ εξυπηρετικοι (δεν ξερω μηπως πρεπει να τους κανω και διαφημιση) παρολο που δεν ηξεραν...κοιταξαν στο συστημα τους και βρηκαν το κινητο... Μου ειπαν οτι οντως η τιμη ειναι 199ε ,οποτε αυτο το θεμα εχει κλεισει οριστικα... Οποτε τους ρωτησα μηπως γνωριζουν ποια μερα θα το εχουν και κοιταζοντας στο συστημα μου ειπαν οτι το κινητο ΔΕΝ ειναι διαθεσιμο ουτε στα κεντρικα...(συνεπως η τετατρη ειναι ουτοπικο σεναριο )
  9. Ευχαριστω πολυ για την απαντηση..να σε καλα...

    (Τελευταια ενοχληση...εβαλες την froyo ολε κομπλε ετσι? ξερεις τωρα ειναι πολλα τα λευτα και το ψειριζω, δε θα χω και χρονο να ασχοληθω λογω εξεταστικης,οποτε δε με παιρνει να μου βγαλει θεματακια το κινητο ...)

    thanx και παλι...

  10. Καλημερα, ειδα ενα ποστ σου στο σκρουτζ οτι πηρες το galaxy s απο kinitomaniα.

    Επειδη ενδιαφερομαι κ γω να το παρω μεσα σ αυτες τις μερες θα ηθελα να σε ρωτησω αν το κινητο ειναι οκ απ το συγκεκριμενο μαγαζι.Βασικα αφου δεν ειναι παραεισαγωγης γιατι το πουλανε τοσο φτηνοτερο..εκει κολλαω...

    σε μια προσπαθεια να εξηγησω την εκπτωση τους ρωτησα μηπως ειναι branded και μου ειπαν οχι.( σου ηταν κανονικα σφραγισμενο ε? μηπως το πηρανε stock απο εκθεσεις,βιτρινες και τετοια...)

    Εσυ δεν ειχες καποιο προβλημα με το κινητο, το παιρνω αφοβα?

     

    ευχαριστω πολυ και σορρυ για το ξαφνικο...

×
×
  • Create New...