Jump to content

XPERIA_X8

Members
  • Δημοσιεύσεις

    9
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

1 Follower

About XPERIA_X8

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 11

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Άγνωστο

XPERIA_X8's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. XPERIA_X8

    ZTE Skate

    ευχαριστω... :)
  2. Επειδη το xperia x8 ειναι πολυ αργο και κανει καποια κολληματα θελω σιγουρα να εχει ενα καλυτερο επεξεργαστη... απο κει και περα θα θελα να μαθω για την ποιοτητα της καμερας του huawei x5... αν δηλαδη βγαζει καλες φωτος... :)
  3. Παιδια μπορειτε να μου πειτε αμα συμφερει να παρω Huawei x5 και να πουλησω το xperia x8... ειναι καλυτερο ως προς τα χαρακτηριστικα του..?? :confused:
  4. XPERIA_X8

    ZTE Skate

    Παιδια καλημερα, θελω να πουλησω το xperia x8 για να αγορασω το zte skate ή το huawei x5... μπορειται να μου πειτε ποιο εχει τα καλυτερα χαρακτηριστικα και ποιο συμφερει πιο πολυ..?? :);)
  5. Μαλιστα, ευχαριστω και παλι... Και κατι τελευταιο... Οι οδηγιες λενε πως πρεπει να εχεις windows xp αλλα εγω εχω Vista μπορει αυτο να μου προκαλεσει καποιο προβλημα..?? :confused:
  6. Φιλε ευχαριστω πολυ, αλλα θελω να σου κανω μια ερωτηση, τι ειναι το mount...?? :P
  7. Παιδια καλησπερα, θα ηθελα να μαθω πως και αν γινετε route για το Xperia X8 γιατι ακουσα πως τελικα ειναι εφικτο. Ευχαριστω!
  8. Δν την εχω γεμισει τελειως εχω 15-20 ΜΒ ελευθερα για να μην κολλαει....
  9. Παιδια εχω ενα προβλημα με το XPERIA X8, εκτος το οτι μου κανει κατι κολληματα, για καποιο λογο δεν μπορω να λαβω SMS, ενω μπορω κανονικα να παρω τηλεφωνο και να με παρουν και να στειλω και μηνυμα...!! Ξερετε αμα φταιει το δικτυο ή το κινητο..?
×
×
  • Create New...