Jump to content

czc4

Members
  • Δημοσιεύσεις

    8
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About czc4

  • Ημ. Γέννησης 12/07/1985

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

czc4's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Δίνω την ψήφο στη Sony γιατί η εξέλιξη που έζησε στη μετά Ericsson εποχή είναι απερίγραπτη σε σχεδίαση, ποιότητα και δύναμη και επειδή όλη η Ζ3 σειρά θα υποστηρίζει PlayStation remote. Μπροστά η κονσόλα πιο μπροστά το Smartphone!
  2. εγω εξοικονομησα μπαταρια ως εξης. εχω τον αισθητηρα φωτος στη μεση ωστε να αυξομειωνει μονο του τη φωτεινοτητα της οθονης αναλογα με το φως του περιβαλλοντα χωρου. επισης ρυθμισα να μην αναζητα ποτε ασυρματα δικτυα γιατι αναζητα διαρκως και σου τρωει την μπαταρια. καντο ετσι και συνδεσου μονο οταν θες εσυ πατωντας στην αναμονη πανω δεξια στην μπαταρια και μετα τα βελακια του μενου συνδεσιμοτητα. να προτιμας να το εχεις σε καταασταση εξοικνομησης ενεργειας οταν εισαι σπιτι χωρις το εξωτερικο ρολοι ενεργο. με ολα αυτα θα εξοικονομεις πολυ. οσο για την εφαρμογη της μπαταριας την απεγκαατεστησα γιατι μου φαινοταν πως ετρωγε κι εκεινη πολυ υπολογιζοντας συνεχεια ειδικα οσο ηταν στη εξωτερικη οθονη αναμονης..... τελος δε χρειαζεσαι 3g συνδεση.στην επιλογη συνδεση των χαρτων επελεξε "εκτος συνδεσης" και οταν θες να σε παει καπου περιμενε 1-2 λεπτα να πιασει δορυφορο οπως τα κανονικα gps εχουν μια καθυστερηση στο star up παντα. για τη γλωσσα ας βοηθησει καποιος γνωστης. ο,τι ξερω σου το ειπα ευχομαι να βοηθησα.
  3. γεια σας παιδια μην παραπονιεστε καθολου για την μπαταρια του γιατι απο οταν το αφησα στο συρταρι για το νεο μου c7 , εχω διαρκως μαζι μοθ ενα φορτιστη και ουτε που τολμαω να χρησιμοποιησω το ασυρματο ακουστικο που ειχα στο e5 ολη μερα..... :mad:
  4. παιδια να ρωτησω κατι ακυρο; το μινι πο εχω εχει λαχανι πορτοκαλι και μαυρη προσωψη..... θα βρω καπου λευκη αυθεντικη; πουλανε λιανικης;
  5. γεια σας και καλη χρονια σε ολους. παντα διαβαζα τις αναρτησεις σας αλλα μολις εγινα μελος. στις 21/12 απεκτησα ενα ασημι c7 non branded απο τα media markt με product code 059f1j7 εντελως απροβληματιστο μονο ενα θεματακι με το ovi επειδη ειχα λογαριασμο και στο προηγουμενο μου e5-00 που λυθηκε μεσω mail του customer care της nokia. φοβαμαι μονο μηπως εχω κανει ζημια στην μπαταρια γιατι εκει που κρατουσε αρκετα καλα , απο οταν το φορτισα στο αυτοκινητο για να το χρησιμοποιησω σαν gps με το micro usb φορτιστη toυ xperia και καποια στιγμη ενος παλιου μου 5530 φοβαμαι μηπως προκαλεσα κατι στην μπαταρια γιατι η αυτονομια εχει μειωθει σημαντικα. φανταστηκα πως κατι τετοιο συνεβη η πως φταιει καποια εφαρμογη..... ειμαι ετοιμος να αναζητησω νεα μπαταρια. :dizzy: δεν ξερω τι να σκεφτω. εχω και δυο αυθεντικες θηκε μια λαστιχενια λαχανι και μια cp-507 πλαστικη-δερματινη που χρησιμοποιω. μα, δε γινεται να κρατουν αυτες θερμοτητα ωστε να ριχνουν την αποδοση , σωστα;
×
×
  • Create New...