Jump to content

NasosMazdaspeed6

Members
  • Δημοσιεύσεις

    235
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by NasosMazdaspeed6

  1. θα κυκλοφορήσει ξανά το 11 ultra?
  2. καλη χρόνια,πως κάνουμε καθαρή εγκατάσταση?
  3. φίλε μου καλή χρόνια.νε τι ρυθμίσεις την τράβηξες και επίσης με τι ρυθμίσεις τις επεξεργάστηκες??
  4. καλημέρα παιδιά και καλή χρόνια σε όλους!! για να δούμε!
  5. καλησπέρα Νίκο μου!!!γενικά αυτό κάνω στις αλλαγές μου,περιμενω το μεθεπόμενο μοντέλο!!!
  6. καλήσπερα παιδιά!! αναμένω με μεγάλη προσμονή το 1 IV και πιστευω οτι θα ειναι βελτιωμενο σε καθε του σημειο!!! έτσι θα αξίζει η αλλαγή από 1 ιι που έχω!!
  7. Νίκο μου,καλησπερα,καλο ριζικό,πολυ χάρηκα με τα νέα σου αυτά!!! για το ινστα και φβ,εχω να πω έχω ανεβάσει αρκετές και όλες είναι Μοναδικές!!! σχετικά εμ τον ηχο,το σονυ μου το 1ιι με έχει συναρπάσει με τα μπάσα του,εχει και αυτό φαντάζομαι έτσι? για τις σελφι θα ξαναπώ,μια ακόμη φορά... μπορωντας να κάνω σύγκριση με τις δυο άλλες να ναυαρχιδες που έχω,με αφήνουν ιδιαιτερα ικανοποιημένο!! ΥΓ.φιλος μου πουλάει το Xperia 1 iii με 1150 ε για οποιον τυχον!
  8. και σε μένα ήρθε!!!υπάρχει ελπίδα θεωρώ να πάρουμε την 12 και θα είναι φυσικά και η τελευταία!
  9. Απλώς αν έχω καταλάβει σωστα,ΑΝ θελουμε την κάνουμε,αλλιως όχι έτσι?
  10. παρά πολύ σωστά Νίκο!παρεπιπτόντως το 1 ii βρισκει καθε φορα τροπο να με εντυπωσιαζει σε χρωματα σωστα! τέλος για την μπαταρία του Νοτε...πια το δοκιμάζω καθημερινά στην δουλειά μου και τρώει ξύλο.ουτε μια φορά δεν με άφησε με αυτά που θεωρώ εγώ ξύλο και ότι του κάνω!φωτό,βιντεο,ανοιχτα δεδομένα,κλησεις,μηνυματα,περιηγηση κτλ.καθημερινες τρελλές δηλαδή!
  11. καλημέρα,τι να πω βρε παιδιά,λιγο πιο πάνω από την απάντηση μου βλέπω ενανα ακόμη ευχαιστημενο κάτοχο!!:) μια φορά μόνο ανέφερα ότι μετά από την emui 11 που βαλαμε η 12,μπερδευτηκα τωρα,η μπαταρια του δεν ηταν αυτη που ηταν!λιγες μερες μετα με μια ακομη αναβαθμιση,εγινε το τερας που ξερουμε ολοι!!! η κάμερα θεϊκή,ισως παλιότερα να ήταν ακόμη καλύτερη,αλλα είμαι απολυτα ευχαριστημένος! τέλος ,θα ήθελα την διπλή εγγραφή που έχουν τα νεότερα Huawei καμερας μπρος πισω στο βιντεο,αυτο μονο,αν και εχω βολευτει με την εφαρμογη vlog view!
  12. καλημέρα Νίκο μου!στην επισκοηση συσκευής έγινε μπλε πιο ανοιχτό νομίζω!!!
  13. απορώ,ειμαι απόλυτα ικανοποιημένος σε κάθε πτυχή του ακόμη με αυτό το κινητό,ενω παράλληλα την ίδια στιγμή έχω και το note 20 ultra,οποτε μπορω να σας πω,οτι μια χαρα στεκεται ο Κινεζος σε καθε επιπεδο απεναντι του.για την μπαταρια δεν γινεται λογος!
  14. καλημέρα Νίκο μου,χθες την έκανα κι εγώ!!τι φτιάχνει άραγε?κάποια χρώματα είδα διαφορετικά,κατι άλλο ξέρουμε?
  15. στο βίντεο,με 8κ,βλεπετε κι εσείς σαν να κάνει νερά η κάμερα?σαν να είναι σε υγρή μορφή ένα πράμα η εικόνα?
  16. το ίδιο κι εγώ!!!είναι σουπερ,ισαξια,ισως καιι ελάχιστα καλύτερη !ξανά έχω άνετα 8ωρα sot και να απομενει ενα 20 με 25%:)
  17. Νίκο μου,την έκανα κι εγώ!!!έχει τίποτα νέο σε κάμερα?είδες κάτι?
  18. και το directors view θα μπορουσαν με τον εναν η τον αλλο τροπο!!!!δεν νομιζω,προσοχη,δεν λεω δεν πιστευω....δεν νομιζω οτι ειναι θεμα τοσο hardware κι εκει! ----- προσθήκη μηνύματος 33 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- dual photo?????ειχαμε και τετοιο???? εννοείς αυτό??/ https://www.samsung.com/global/galaxy/what-is/dual-capture/ ευτυχώς αυτό το έχω στο Χαβαη μου!!!!
  19. ήρθε φίλε μου!!αυτό που φώναζα,ωρυομουν και έλεγα γιατί δεν το έχουν σε μας ήρθε!κάποιοι σε σχόλια στο YouTube απαντησαν οτι δεν γινεται λογω hardware και παλι απαντουσα πως γινεται,γιατι απλουστατα κινητα των 200 ευρω το εχουν!! όποτε,λιγο δικαιοσύνη και σε εμάς!!!!:lol::) ----- προσθήκη μηνύματος 75 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- και πριν αλεκτορ λαλήσει τρις...να το πάλι με το hardware!!!!:lol:μολις τωρα το ειδα ,αφου ειχα απαντησει! σιγά μην ήταν hardware....ηταν απλως...πουληστε ολα τα s21!!!
  20. Kαλησπερ Νικο μου!δηλαδη για ποια ακριβως φωτο λες οτι δεν επαιρνες ποτε φωτο?
  21. έχεις νοτε 20 και πήρες εγγραφή βιντεο μπρος πίσω ταυτόχρονα???????
  22. καλησπέρα παιδιά!7 ώρες και 14 λεπτά sot και ημουν 46 % :p:love:
  23. Xριστος Ανεστη,χρονια πολλα Νικο!!τυχαια το ειδα χθες αυτο το βιντεο!!!εντυπωσιακο το νεο 1 ιιι
  24. καλή Ανάσταση!!ποιο 30 pro πηρες?με τα 6gb η με τα 8? διότι εγώ έχω με τα 8 και φυσάει σχεδόν 2 χρόνια μετά ακόμη!
×
×
  • Create New...