Jump to content

Terrorbladez

Members
  • Δημοσιεύσεις

    72
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Terrorbladez

  1. Δεν βρήκα να αναφέρεται κάπου συγκεκριμένα, αλλα σε αυτή την σελίδα έχει μια σύγκριση με το Galaxy S6 Edge και το Edge έχει μεγαλύτερο Head sar USA και Body Sar USA από το LETV. Aρα λογικά και το Sar Ευ είναι μεγαλύτερο στο s6 edge,με αυτή την λογική αν σε ενδιαφέρει ο παράγοντας sar τότε αν θα αγόραζες s6 edge μπορείς να αγοράσεις και το LETV άφοβα.
  2. http://www.honorbuy.com/312-letv-le-one-pro-smartphone.html Σε 3 εργάσιμες το είχα
  3. Έψαξα λίγο τριγύρω μονο αυτό το link αναφέρει Gorilla glass 3 δεν γνωρίζω κατά ποσο είναι 100% αληθές αλλα το gizmochina ειδικεύεται σε κινεζικες συσκευές οποτε πιθανόν να ισχύει :) http://www.gizmochina.com/2015/04/14/letv-one-pro-all-you-need-to-know/
  4. Αν οι αποθήκες είναι ισπανία τότε όχι, εφόσον παραγγέλνεις από χωρα της ευρωπαϊκής ένωσης μην σε ανησυχούν τελωνεία k δασμοί δεν υπάρχουν :) Throttling θα παρατηρήσεις μονο αν τρέξεις απανωτά μερικά Antutu, σε καθημερινή χρήση με gaming και videos όπως k με surfing η απλά κλήσεις δεν κάνει throttling.
  5. Εγώ το πήρα από εδώ http://www.honorbuy.com/312-letv-le-one-pro-smartphone.html σε 3 εργάσιμες το είχα στην πόρτα μου, το συνιστώ ανεπιφύλακτα :)
  6. Δυστυχώς είναι μονόχρωμο πράσινο και δεν αλλάζει.. *edit:Βασικά δεν είναι αυτός ο λόγοs, δεν ένιωθα όταν απάντησα, αφού ανάβει και κόκκινο όταν δεν έχει μπαταρία και πορτοκαλι όταν φορτίζει :/, αλλα από reviews που έχω διαβάσει λένε ότι δεν αλλάζει δεν είμαι ειδικός αλλα ίσως δεν είναι software controlled. Αν γνωρίζει κάποιο άλλο παιδί κάτι μακάρι να βρούμε τρόπο :)
  7. Να σου πω την αλήθεια δεν νομίζω ότι έχει κάποια ρύθμιση για να φορτίζει πιο γρήγορα νομίζω ότι μου φαίνεται ότι φορτίζει πιο γρήγορα από το s5 μου αλλα ίσως να είναι και placebo effect. Έχω βρει έναν aftermarket φορτιστή με quickcharge 2.0 που σκέφτομαι να παραγγείλω, θα τον πάρω μάλλον και θα σου πω αποτελέσματα αν δεν έχεις βρει κάτι μέχρι τότε.
  8. Ναι, λοιπόν ο default φορτιστής που έρχεται με το κουτί τις συσκευής είναι quick charge :), δεν έχω βρει κάπου συγκεκριμένα να σου παραθέσω κάποιο link για λεπτομέρειες, αλλα αν δεις τον φορτιστή πολύ κοντά από την κάτω πλευρά θα βρείς ένα σηματάκι με κύκλο και μέσα ένα κεραυνό, αυτό είναι το σήμα του quickcharge.
  9. Πάνω σε αυτό, έχει βρει κανεις κάποιο ευρωπαϊκό κατάστημα για θήκες είτε full body είτε μονο για πίσω? Eστω και να μην προσφέρουν την απόλυτη προστασία απλά να είναι λίγο πιο όμορφες από αυτήν την απλή πλαστική που περιλαμβάνει το κουτί..
  10. Οποτε και το δικό μου 85271 με kernel στο performance και όλα τα cores με minimum και maximums = τα max frequencies τους με οδηγεί να πιστεύω πως όντως το κινητό σε max stress συνθήκες δουλεύουν τα πάντα όλα στο full και απλά κάνει downclock η σβήνει μερικά cores όταν είναι low stress η με αυξημένη θερμοκρασία :) Κρίνοντας από το γεγονός ότι δεν έχεις πειράξει τίποτα, αυτό είναι καλο γιατί δείχνει ότι η Letv έχει κάνει καλή δουλειά!
  11. Βασικά όντως το συγκεκριμένο πρόγραμμα δεν λέει για πόση ώρα ήταν ενεργοί ποιοι πυρήνες, παραθέτει μονο για ποσο χρόνο ήταν ενεργό το κάθε frequency. Aλλα έχω παρατηρήσει ότι σε καταστάσεις low stress είναι 5-6 πυρήνες ενεργοί αν διακόψεις ένα benchmark και το κινητό δεν βρίσκεται σε πολύ ζεστη κατάσταση τότε θα δεις στο cpu-z και τους 8 πυρήνες ενεργούς, αν όμως το κινητό έχει ζεσταθεί τότε όντως πολλές φορες 2-3 πυρήνες φαίνεται να υπολειτουργούν, υποθέτω για να μειώσουν την θερμοκρασία. Θα ήθελα να δοκιμάσω αυτό το zip αρχείο που ενεργοποιεί όλους τους πυρήνες για να δοκιμάσω να περάσω τα 85k που έχω στο antutu τώρα, οποιος μπορεί να μου δώσει link στο αντίστοιχο post ευχαριστώ εκ των προτερων :)
  12. Κοίτα όταν κοιτάς από το cpu-z μπορεί κάποιες φορες να σου δείχνει ότι κάποια cores είναι σε sleep mode αλλα έχω παρατηρήσει σε όλα τα benchmarks και τα games όλα τα cores τρέχουν στο full. Μπορείς να το παρατηρήσεις κιόλας αν κανεις install κάποιο application για να βλέπεις τα cpu-states όπως το Kernel Adiutor, άνοιξε το πριν τρέξεις ένα benchmark και μόλις τελειώσει το benchmark πήγαινε στο Frequency Table και δες ποια frequencies έχει χρησιμοποιήσει κατά την διάρκεια του benchmark :)
  13. Καλή τύχη σε όλους και ακόμα περισσότερη σε όσους σκέφτονται να αγοράσουν κινητό και δεν έχουν προβεί ακόμα σε αγορά, ( να γλιτώσουν κάνα φράγκο :P )
  14. Διάβασε το πρώτο post και τα διαφορα links που περιέχει θα βρείς όλες τις πληροφορίες που χρειάζεσαι :)
  15. Όχι απλά κανεις λίγο scroll κάτω και βρίσκεις την επιλογή και απλά την πατάς δεν χρειάζεται save η apply.
  16. Εμενα το CellinfoListRate είναι : 2147483647 :)
  17. Πάτησε τον κωδικό με τα αστεράκια που έδωσε ο φίλος πιο πάνω και μόλις σε βγάλει στις 4 υποκατηγορίες διάλεξε Phone information, κανε λίγο scroll κάτω και πάνω από το κουμπάκι που λέει turn off radio έχει ένα βελάκι δεξιά δεξιά πάτησε το και διάλεξε την επιλογή :)
  18. Hmm δεν μου έρχεται κάτι άλλο στο μυαλό μιας k είμαι κάτοχος τις σύσκευης μονο για μια εβδομάδα , ίσως τα υπόλοιπα παιδιά του forum να έχουν κάποια άλλη ιδέα :/, πάντως αν δεν έχεις flasharei ήδη την 10s του cuoco δοκίμασε και αυτό :)
  19. Για σίγουρια θα το ρωτήσω απλά γιατί μου φαίνεται πολύ χαμηλό το score, είσαι σίγουρος ότι έχεις το Letv one prο και όχι την απλή έκδοση ε? Αν η απάντηση είναι ναι τότε σιγουρέψου ότι δεν κανεις το test με πολύ χαμηλή μπαταρία γιατί έχω παρατηρήσει μεγάλες διακυμάνσεις κάτω από το 30%.
  20. Eγώ με την 6.0.4 βγάζω από 80k μέχρι 84k πολύ χαμηλό μου φαίνεται το score σου, έχεις σιγουρευτεί ότι δεν είσαι σε κανένα power saving mode?
  21. Σου δίνω λινκ για το σχετικό forum που ασχολείται ο ''ιταλός'', http://www.androidiani.com/forum/modding-letv-x800/474551-letv-x800-lollipop-custom-firmware-cuoco92.html .
  22. Και οι 2 είναι κορυφαίες ναι απλά η μία δίνει έμφαση στο χαμηλό προφίλ και η άλλη στην μέγιστη προστασία,αν την θες την θήκη σε περίπτωση που σου πέσει το κινητό απο το τραπέζι πχ τότε πάρε την barely there,αν είσαι απρόσεκτος και φοβάσαι πτώση απο ψηλότερα πάρε την hybrid.
×
×
  • Create New...