Jump to content

orentios

Members
  • Δημοσιεύσεις

    39
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by orentios

  1. Τελικά βρέθηκε η άκρη και είναι και λίγο αστεία. Η εφαρμογή F1 TV, επιτρέπει την ταυτόχρονη προβολή σε πολλαπλές συσκευές αλλά από διαφορετική IP. Εγώ έχοντας ξεχάσει συνδεδεμένο το λάπτοπ στο F1 TV είχα πλέον δεσμεύσει την IP του ρούτερ μου και πλέον από το WiFi μου δεν επιτρεπόταν άλλη σύνδεση (γι'αυτό και με δεδομένα έτρεχε κανονικά η εφαρμογή). Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον και ελπίζω την επόμενη φορά να έχω πιο σοβαρές απορίες να λύσουμε.
  2. Ευχαριστώ και πάλι για την ταχύτατη απάντηση. Συμβαίνουν δύο διαφορετικά πράγματα στις εφαρμογές που ανάφερα. Η μεν εφαρμογή της Eurobank έκανε προφανώς κάποια αναβάθμιση και ήθελε πολύ ώρα τελικά να σεταριστεί μέχρι να ανοίξει κανονικά (και εγώ προφανώς δεν είχα την υπομονή να περιμένω τόση ώρα στην αρχική οθόνη). Η δε εφαρμογή του F1 tv έχει κάποιο θέμα με το ίντερνετ όπως αναφέρεις και εσύ. Δηλαδή με δεδομένα τρέχει κανονικά ενώ αν ανοίξω ξανά το WiFi σταματάει να λειτουργεί! Θα ελέγξω μήπως έχει κάτι αλλάξει στις άδειες τις εφαρμογής και δεν θέλει WiFi.
  3. Ευχαριστώ πολύ για την ταχύτατη απάντηση. Δυστυχώς όμως, παρά τις παραπάνω ενέργειες οι δύο αυτές εφαρμογές αρνούνται να λειτουργήσουν.
  4. Καλησπέρα σε όλους. Τις τελευταίες πέντε ημέρες περίπου έχουν σταματήσει δύο εφαρμογές μου να τρέχουν. Είναι το E-banking της Eurobank και το F1 TV. Και οι δύο μένουν στην αρχική οθόνη φορτώματος και δεν τρέχουν. Έχει κάποιος καμία ιδέα για τα παραπάνω; Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον χρόνο σας.
  5. Εγώ προσωπικά χρησιμοποιώ εδώ και χρόνια το My Phone Explorer. Μια χαρά μου φαίνεται, αν φυσικά εννοούσες backup κλήσεων, μηνυμάτων, αρχείων και επαφών.
  6. Κι ότι το έψαχνα. Πως όμως το αλλάζουμε, γιατί στις ρυθμίσεις δεν βρήκα κάτι αφ'ότου το εγκατέστησα. [edit] Άκυρο, το βρήκα.
  7. Κι εγώ ακριβώς το ίδιο θέμα έχω. Και όσες δοκιμές να έχω κάνει με τη θέση στο αυτί, αλλαγή στην ένταση δεν βλέπω ιδιαίτερη!
  8. Ευχαριστώ πολύ, φίλε μου! Τώρα μάλιστα, κάτι κάνουμε!
  9. Καλησπέρα και από εμένα. Είμαι τρεις ημέρες κάτοχος του Redmi Note 9 Pro και με έχουν ξενερώσει δύο πράγματα. Δεν μπορώ να βγάλω συντόμευση των επαφών (της συσκευής, όχι Google) στην αρχική οθόνη ή στην μπάρα και δεν μπορώ να ορίσω διαφορετικό ήχο κλήσης για διαφορετικές επαφές. Κατά τα άλλα, αρκετά ικανοποιημένος με κάμερα και μπαταρία.
  10. Ευχαριστώ πολύ. Κάτι καταφέραμε με TWRP, αλλά που και που το ξαναβγάζει. Σκέφτομαι να αναβαθμίσω σε 23s που βρήκα από Kraktun. Μπορώ να την κάνω απευθείας από την 13s ή πρέπει να γίνει πιο σταδιακά η μετάβαση;
  11. Καλησπέρα και πάλι. Σήμερα μου παρουσιάστηκε το εξής πρόβλημα: κάθε που πατάω να μπω στο μενού κλήσεων μου βγάζει το μήνυμα "Δυστυχώς, η διαδικασία android.process.acore έχει σταματήσει." Πατώντας cancel κλείνει το μήνυμα αλλά και το μενού κλήσεων, οπότε αδυνατώ να κάνω κλήσεις. Το τηλέφωνο φοράει τη 13s. Αν έχει κάποιος καμιά ιδέα πως θα το λύσω θα του ήμουν υπόχρεος. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  12. Με Premium shiping, 10 μέρες.
  13. Όταν την παραλάβεις, πες μας εντυπώσεις, γιατί σήμερα είχα ένα ατύχημα στη δουλειά και ψιλοέσπασε το τζάμι της οθόνης μου.
  14. Και εγώ αυτή την πλακέτα παρέλαβα και δουλεύει άψογα.
  15. Πάντως πλακέτα φόρτισης βρίσκεις από το ίντερνετ και δεν είναι ούτε ακριβή αλλά και δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολο να την αντικαταστήσεις.
  16. Στο δικό μου τηλέφωνο παρατηρείται το εξής προβληματάκι. Σε μερικές επαφές έχω ορίσει δικό τους ήχο κλήσης. Κάποιες φορές, χωρίς κάποιο προφανή λόγο, το τηλέφωνο δεν χρησιμοποιεί τους συγκεκριμένους​ ήχους κλήσης αλλά τον γενικό. Είναι άραγε bug της έκδοσης που φοράει το κινητό μου; Έχω την 13s.
  17. Εγώ εδώ και δέκα μέρες έχω βάλει αυτή την οθόνη:https://www.aliexpress.com/item/For-Letv-X600-Original-LCD-display-and-Touch-Screen-Assembly-perfect-repair-part-5-5/32692739139.html?spm=2114.13010608.0.0.gd9fjG Η οθόνη είναι σχετικά καλή. Τα χρώματα έχουν λίγο πιο θερμή απόχρωση από την πρωτότυπη (πιο κοκκινωπά), αλλά γενικά είμαι ικανοποιημένος από απόκριση και multipoint συμπεριφορά.
  18. Πιθανόν να σου έχει ξεκολλήσει ένα μικρό εξαρτηματάκι από την πλακέτα του μικροφώνου/μεγαφώνου/δόνησης, κάτι που έχει συμβεί και σε μένα και προσπαθώ να βρω με ποια φορά ήταν κολλημένο. Το συγκεκριμένο εξαρτηματάκι έχει διαστάσεις 7Χ2 χιλιοστά και πρέπει να είναι κάποιο τρανζίστορ γιατί έχει τρεις επαφές και ήταν απλά κολλημένο πάνω στην πλακέτα με απλή κόλλα. Θα επανέλθω και αργότερα αν μπορέσω με φωτογραφία.
  19. Δοκίμασες και να αλλάξεις την πολικότητα στην σύνδεση του καλωδίου στο κινητό; Ακούγεται περίεργο γιατί θεωρητικά η τύπου C usb δεν έχει φορά και παίζει όπως να 'ναι, αλλά σε μένα παίζει μόνο με την μία φορά σύνδεσης η MHL. Εγώ έχω την 13s.
  20. Όταν λες ενεργό, εννοείς αυτό με την θύρα USB; Εξωτερική τροφοδοσία έδωσες; Αν όχι πρέπει να δώσεις και εξωτερική τροφοδοσία για να δουλέψει.
  21. Έχω παραγγείλει και εγώ οθόνη να αλλάξω, γιατί μετά από μερικά πεσίματα δεν μου δουλεύει καλά. Καμία γρήγορη συμβουλή για την αλλαγή μήπως έχεις να μου πεις; Όσο για τα μικρόφωνα, πρέπει να έχει και ένα δεύτερο λίγο πάνω από την πίσω κάμερα. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εγώ χρησιμοποιώ πολύ για θέματα επαφών και μηνυμάτων το "My phone explorer". Κρατάει εξαιρετικό αρχείο για επαφές, μηνύματα, αρχεία και είναι πολύ εύχρηστο.
  22. Άκυρο! Τελικά κάτι έγινε και ξεκόλλησε και δουλεύει μια χαρά. Τρελό γέλιο να παίζεις Soccer stars σε 32 ίντσες!!! Με την 13s είμαι εγώ.
  23. Εγώ μόλις το παρέλαβα και δεν δουλεύει. Εκτός αν πρέπει να αλλάξω κάτι στις ρυθμίσεις του κινητού. Με ένα διαγνωστικό προγραμματάκι που κατέβασα από playstore μου έβγαλε το μήνυμα ότι το κινητό δεν χρησιμοποιεί την MHL (HDMI) και οπότε δεν μπορώ να το χρησιμοποιήσω :sorry:
  24. Έχει και ελληνικά!
  25. Στο info του κινητού μου λέει τα εξής: EUI version 5.5.013s(Stable) Δεν έχω επέμβει καθόλου πάνω του.
×
×
  • Create New...