Jump to content

argiris3

Members
  • Δημοσιεύσεις

    144
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by argiris3

  1. argiris3

    OnePlus 9

    εμένα στο oneplus 9 αγορασμένο απο banggood το 5g δεν δουλεύει
  2. argiris3

    OnePlus 9

    Update στο θέμα μπαταρίας μετά απο 2 μέρες στο κρεβάτι λόγω δεύτερης δόσης φαιζερ κατάφερα να φτάσω στις 8ωρες και 15 λεπτά σοτ με φουλ wifi browser youtube twitch. Μακάρι να συνεχίσει έτσι. Ωστόσο μερικές φορές παρατηρώ ότι το double tap για το άνοιγμα της οθόνης δεν πιάνει καλά! φοράω το αυθεντικό ? (απο το σκρουτζ και αυτό) τζαμάκι της oneplus. Υπάρχει κάποιος τρόπος να δω αμα τα αξεσουαρ είναι αυθεντικά ή απομίμηση ?
  3. argiris3

    OnePlus 9

    Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω δει σταθερά νούμερα με πάνω κάτω με νορμάλ χρήση. Είμαι στις 5-6,30 ώρες sot. Παρατήρησα πάντως ότι με το face unlock το sot κυμαινόταν κοντά στις 4,30-5,30 ώρες και είδα διάφορα όταν το έσβησα.
  4. argiris3

    OnePlus 9

    Καλησπέρα και καλό καλοκαίρι σε όλους με υγεία. Κάτοχος του OnePlus 9 εδώ και 2 βδομάδες, αγορασμενο από Banggood 8/128. Πραγματικά το χαίρομαι μέρα με την μέρα χωρίς να έχω βρει αρνητικά ακόμα σαν μη απαιτητικός χρήστης. Το θέμα που εγραφαν για τον 888 δεν το έχω δει ακόμα, οι θερμοκρασίες μου φαίνονται κανονικές αναλογιζόμενος και την ζέστη που επικρατεί αυτό το διάστημα στην Ελλάδα. Κάμερες πολύ καλές και μου άρεσε πολύ η νυχτερινή λήψη!! Θα ήθελα να είχε καλύτερη οθόνη ωστόσο δεν με χαλάει καθόλου. Ότι καλύτερο η φόρτιση πραγματικά γρήγορη σε 30-35 λεπτά 15-100%. Το μόνο θέμα που είχα είναι ότι όταν παρήγγειλα την αυθεντική θήκη (από το Σκρουτζ βέβαια δεν ξέρωρω άμα φταίει αυτό) έβρισκε στο κουμπί ξεκλειδωματος με αποτέλεσμα να μην μπαίνει σωστα βέβαια με λίγο κόψιμο στα πλάγια χώρεσε. Αυτά τα λίγα εύχομαι να με βγάλει ασπροπροσωπο όπως το προηγούμενο lg g6 που είχα.
  5. argiris3

    LG G6

    Τον Αύγουστο κλείνει 3 χρόνια
  6. argiris3

    LG G6

    Καλησπέρα θα ήθελα να ρωτήσω κάποιον που έχει αλλάξει μπαταρία αν είδε διαφορά στο sot. Σκέφτομαι να αλλάξω μπαταρία διότι με τα βίας βγάζει 2,5 ώρες sot με απλή χρήση κλειστά mb χαμηλή φωτεινότητα sosial κυρίως χωρίς παιχνίδια. Ευχαριστώ προκαταβολικά για όποια απάντηση.
  7. argiris3

    LG G6

    Ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου. Πήρα τηλέφωνο σήμερα στην προκόντια ρώτησα αμα εχουν ανταλλακτικό και πόσο στοιχίζει και μου είπαν 35 ευρώ! Εσένα σου άλλαξαν κάτι ή απλά στο επιδιόρθωσαν? Fun fact η κοπέλα μου λέει αλλιώς πλακέτα η οποία κοστίζει 422 ευρώ και την λέω τοσο δεν πήρα το κινητό θα πάρω την πλακέτα!!!
  8. argiris3

    LG G6

    καλησπέρα σας. Σήμερα καθώς πήγα να βάλω μια sd card παρατήρησα ότι το sim tray ήταν σπασμένο στην μια γωνία του, δεν έδωσα βάση το έβαλα μέσα πέρασα την ρομ κανονικά αλλά μετά όταν το έβγαλα για να βάλω την σιμ μέσα κάπου πιάστηκε και σαν μ@@@ς που είμαι το τράβηξα με λίγο δύναμη για να βγει προς τα έξω αφού έβαλα μετά την σιμ δεν την αναγνώρισε ούτε την micro sd. Θα ήθελα να ρωτήσω άμα έχει αλλάξει κάνεις το sim reader και πόσο βγαίνει καθώς και άμα το καλύπτει η εγγύηση. Ευχαριστώ προκαταβολικά σε όποιον ασχοληθεί!
  9. argiris3

    LG G6

    Έχει κανει κανείς εγκατάσταση την custom rom της aosp την 9αρα? Να μας πει εντυπώσεις?
  10. argiris3

    LG G6

    Μετα απο μερες η αληθεια ειναι οτι σεν ειδα βελτίωση μπορω πάλι γύρω στο 3.5 με 4 ωρες ειμαι. Τι εννοεις με την ποιότητα σηματος? Και αμα μπορεις να μου πεις τι αλλο πρέπει να αλλάξω γιατι σε μια γρήγορη αναζήτηση που εκανα δεν βρήκα κάτι Ευχαριστώ
  11. argiris3

    LG G6

    Επανέρχομαι με νεα για την κατάσταση της μπαταρίας μου. Αφού το γυρισα σε 1080 ανάλυση βλέπω μικρή αύξηση του σοτ δηλαδή: Με 2κ ανάλυση 3.35 λεπτα μπαταρια με 1080 4ωρες και 25 λεπτά (4ωρες οταν μου εβγαλε την ένδειξη 15%).
  12. argiris3

    LG G6

    Το ειχα δει αλλα ειχα διαβασει οτι σε μερικούς δεν εκανε δουλεια λογικα θα το δοκιμασω αφου δεν υπάρχει αλλγ επιλογή ίσως δοκιμάσω και καμια custom rom!
  13. argiris3

    LG G6

    Καλησπέρα δεν θα ηθελα να σχολιάσω για τα update της lg καθως ξέρουμε οτι αυτο το κομμάτι μαζι με το μαρκετινγκ της (ελλαδα τουλάχιστον) δεν υπάρχει. Θα ηθελα να ρωτήσω τι μπορω να κανω για παραπάνω σοτ? Με βγαζει τι κινητο χωρις ιδιαίτερη χρηση 3.50 ωρες χωρις παιχνιδια με λιγο 4γ μεσα Στην ημερα χωρις γπσ και τα λοιπά με απλη ουσιαστικά χρήση. Ισως να φταιει η 8.1 δεν ηταν ετκσι παντως το σοτ μου εβγαζε 4+ ωρες εύκολα. Εκανα και factory reset τιποτα. Btw φιλος με 1+5t βγαζει 6 7 ωρες μπορει και 8 σοτ
  14. argiris3

    LG G6

    Εγώ αυτό έχω https://www.you.gr/telephony-networking/mobile-battery-power-bank/xiaomi-mi-powerbank-20-000mah-2c και υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση
  15. argiris3

    LG G6

    Μια πρώτη γεύση απο το update που βρήκα στο youtube
  16. έγινε ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση καλή σου μέρα
  17. Καλησπέρα σήμερα στο update της παραγγελίας μου έβγαλε αυτό: 2018-02-09 08:58 Γ.Ε.Τ.Α. Αθήνας (Κ.Α.Τ.), DISPATCH CLOSED (--> ATHENS SORTING CENTER) 2018-02-09 06:58 Γ.Ε.Τ.Α. Αθήνας (Κ.Α.Τ.), ITEM ARRIVED AT αυτό σημαίνει ότι μπήκε για εκτελωνισμό αλλά λογικά δεν έγινε τίποτα? Είναι ένα ρολογάκι των 10 ευρώ! Ευχαριστώ!
  18. argiris3

    LG G6

    μπορείς να ανεβάσεις καμία φωτο από αυτήν που σου ήρθε σήμερα? Ευχαριστώ!
  19. argiris3

    LG G6

    Όποιος θέλει θήκη ή και screen protector ας τσεκάρει το άρθρο http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=460542 έχει 30% λόγω του black friday και έχει ωραίες θήκες για το G6 μας!!!
  20. argiris3

    LG K10

    εχει δοκιμάσει κάνεις otg cable αμα δουλεύει?
  21. argiris3

    LG K10

    καλησπέρα σας θα ήθελα να ρωτήσω-επιβεβαιώσω αν υποστηρίζει το κ10 otg (διάβασα ότι δεν υποστηρίζει). Υπάρχει τρόπος να το κάνουμε να υποστηρίζει? Ευχαριστώ
  22. Κάποιος? Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
  23. Έχω την bliss rom (6.0.2 android) τι φλασαρω για να πάω ξανά πίσω σε στοκ Ρομ? Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
  24. από cm13 σε google θέλει το υβριδικό μπουτστακ?
×
×
  • Create New...