Jump to content

tsinos_07

Members
  • Δημοσιεύσεις

    12
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by tsinos_07

  1. καλησπερα. προσφατα εβγαλα χρεωστικη καρτα visa για αγορες μεσω ιντερνετ. πηγα να την κανω εγγραφη στο Paypal....αλλα μαλλον εβαλα λαθος 3-ψηφιο αριθμο επιβεβαιωσης. Αποριες: 1) εκει που ζηταει card number , βαζουμε 16ψηφιο κωδικο με παυλες ινδιαμεσα στα 4-ψηφια η ολοκληρο τον 16-ψηφιο μαζι? ...και 2) εκει που ζηταει security code , βαζουμε το 3-ψηφιο αριθμο που βρισκεται στο πισω μερος της χρεωστικης καρτας, διπλα απο τον 16ψηφιο..? **βοηθεια παιδια....!:X
  2. καλησπερα.....μου εχει φραγει το paypal με την καρτα....!ισως ειχα βαλει λαθος αριθμο επιβεβαιωσης.! και τωρα τι να κανω? πως μπορω να παραγγειλω? χωρις το paypal γινεται να κανω αγορες μεσω ιντερνετ?
  3. προσπαθησα να το κανω αλλα αν δεν εχεις ενεργοποιημενη καρτα στο paypal δεν αφηνει να σταλει το mail m..!
  4. Καλησπερα....πρσφατα εκανα εγγραφη στον paypal...αλλα μαλλον εκανα λαθος τον 3ψηφιο κωδικο επιβεβαιωσης της χρεωστικης μου...και μου εβγαλε μηνυμα...οτι δεν μπορω να χρησιμοποιησω την συγκεκριμενη χρεωστικη καρτα (προφανως κλειδωθηκε)....!!και προφανως δεν επιβεβαιωθηκε η χρεωστικη μου καρτα...! τι μπορω να κανω τωρα? :/ :X
  5. καλησπερα...!! σημερα με πηρε τηλεφωνο ενας γνωστος μου κ μου ειπε οτι το συγκεκριμενο κινητο το πηρε απο εναν φιλο του..αλλα του ζητησε κωδικο συσκευης και δεν τον γνωριζει τον κωδικο κανεις απο τους δυο.! του ειπα να πατησει το γνωστο ( 00000000 ) που ειναι για ολα τα samsung αλλα δεν εκανε τιποτα.!! αν του κανουμε αναβαθμιση υπαρχει περιπτωση να μην μας ζητησει κωδικο συσκευης;; η αν υπαρχει καποιος τροπος ξεκλειδωματος.! υπαρχει καποιος τροπος για να ξεκλειδωσω τον κωδικο του τηλεφωνου;; δοκιμασα το 00000000 ...8 μηδενικα αλλα μαλλον τον εχουν αλλαξει. υπαρχει καποιος τροπος για να το ξεκλειδωσω;; Και αν του γινει αναβαθμιση θα επανελθει στις εργοστασιακες ρυθμισεις κ δεν θα μου ζητησει κωδικο τηλεφωνου;; οταν λεω κωδικο τηλεφωνου..εννοω στην εκκινηση του κινητου ..ζηταει κωδικο τηλεφωνου...και μετα κωδικο πιν..η αντιστροφα.δεν θυμαμαι ακριβως. :!: Από Ομάδα Διαχείρισης Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματος.
  6. οντως αυτο καταλαβα και εγω σημερα με τις τιμες που ειδα.
  7. καλησπερα απο εμενα.προσφατα απεκτησα ενα προβλημα με την μπαταρια μου.κ προφανως χρειαζομαι καινουρια. εχω ενα λαπτοπ Acer aspire 5738.ξερετε σε ποιες τιμες κυμαινονται οι τιμες για μια μπαταρια τετοιου μοντελου λαπτοπ; επεισης που μπορω να βρω μια ; εψαξα σε γνωστες μεγαλες αλυσιδες καταστηματων,μεσω ιντερνετ βεβαια και δεν βρηκα αυτο που ψαχνω. :blink:
  8. εχω ενα lg Kp500.θελω να ενεργοποιησω τον τηλεφωνητη ...δηλαδη οταν δεν μπορω να απαντησω να βγαινει ηχητικο μηνυμα και να ενημερωνει οτι δεν μπορω να απαντησω λογω καποιας δραστηριοτητας..!! ξερετε αν αυτο γινεται;; και με ποιον τροπο;; αν βοηθα ..ειμαι συνδρομητης κοσμοτε whats up..!!
  9. οταν ειχα κανει φορματ στον υπολογιστη μου...μετα δεν μου λειτουργουσε το εθερνετ...διοτι δεν ειχε βρεθει κ εγκατασταθει απο μονο του το αναλογο driver!! ειναι κατι αναλογο με το usb..!! ψαξε στο google με αναζητηση του motherboard σου για αναλογα drivers.!! εγω αυτο εκανα...και τελικα βρηκα αυτο που εψαχνα και πολλα παραπανω απο τοι χρειαζομουν..! το κερδος στο τελος ειναι..οτι δουλεψε το εθερνετ μου κανονικα...οπως πριν.! ελπιζω το ιδιο να γινει και με τις usb θυρες σου..! θα κοιταξω μηπως μπορω να βρω κατι πιο συγκεκριμενο.! πιστευω τωρα να ειμαι πιο κατατοπιστικος..!! http://drp.su/drivers/notebooks/?v=Gigabyte&m=P41T-D3&id=35368&l=en ειναι drivers για μοντελο του δικου σου motherboard...!! κοιταξε μηπως απο εκει μπορεις να οδηγηθεις για να βρεις κατι..!!
  10. εχω προτιμησει το AVG σπασμενο βεβαια...οχι αγορασμενο...διοτι λογω της κρισης...τετοιου ειδους θεματα ερχονται σε δευτερη μοιρα (δυστυχως η ευτυχως)...!! το εχω προτιμησει γιατι ειναι σχετικα ελαφρη...και αρκετα αποτελεσματικο..δεν εχω αντιμετωπισει καποιο προβλημα..!! μπορω να χαρακτηρισω τον υπολογιστη μου <<υγιη>>.!!
  11. καλησπερα και απο εμενα...επειδη εχω ενα αναλογο προγραμμα με τον δικο μου υπολογιστη..!! υπαρχουν στιγμες..που δεν αναγνωριζει την συνδεση μου καθολου..ενω στο λαπτοπ δουλευει κανονικα..!! το προβλημα βρισκετε στην καρτα δικτυου κυριως...εφοσον δουλευει το ασυρματο κανονικα...δεν πιστευω να εχει καποια προβλημα το ρουτερ.βεβαια δοκιμασε το εθερνετ να το συνδεσεις με το λαπτοπ..να δεις μηπως τελικα ευθυνεται το ρουτερ.!! μεγαλο ρολο βεβαια..παιζει κ η <<αρχαιοτητα>> ενος υπολογιστη.!εμενα ειναι 9 χρονων και παλι καλα..που μου δουλευει κ ετσι..!
×
×
  • Create New...