Jump to content

al3x86

Members
  • Δημοσιεύσεις

    8
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About al3x86

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 22

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

al3x86's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. al3x86

    iPhone 4

    ναι αποδειξη εχω αλλα δεν την κοιταξα καθολου!!απο απλεστορε ειναι! θα τα τσεκαρω μετα την δουλεια ολα!!
  2. al3x86

    iPhone 4

    ναι καπου εκει μου ειπαν το 32αρι!!!
  3. al3x86

    iPhone 4

    τι να σας πω ρε παιδια μου το εφεραν!!! δεν ξερω!!!θα περιμενω εκεινη την micro sim και θα δω!!!! στην περιπτωση που ειναι κλειδωμενο τι κανω?
  4. al3x86

    iPhone 4

    παιδια γεια σας και απο εμενα!!!! μου εφεραν το iphone4 απο αγγλια αλλα δεν εχς ακομα micro sim παιρνω την cosmote και με παει απο αυριο σε αυριο!!! τεσπα το ερωτημα μου ειναι πως γινεται να μαθω αν ειναι κλειδωμενο εφοσον δεν εχω sim για να βαλω? ευαριστω εκ των πρωτερων
  5. γεια σας παιδια εχω κατεβασει το bt file transfer κανω συνδεσει με εναν φιλο παιρνω το τραγουδι που θελω και οπωσ διακοψω την συνδεση μετα δεν μου παιζει το τραγουδι!!!τι παιζει με αυτο? καικατι ακομα εχω κατεβασει και το oi file manager αλλα δεν βρισκω πουθενα αυτα που εχω κατεβασει η που μου εχουν στειλει για να τα διαγραψω η να τα κανω αντιγραφη στην sd !!!! plz help :P ευχαριστω!!!!
  6. ok ty very much !!!!!! τα υπολοιπα μετα την πρωτη χρηση :P
  7. sorry και παλι!!!!!να το αφησω δλδ κλασικα 16 ωρες οπω τα αλλα κινιτα απλα μεχρι να μου δειξει οτι φορτιστικε?
  8. γεια σας και απο μενα ειμαι σημερα πηρα το χ10 μινι και ειμαι χαρουμενος αλλα θελω να ρωτησω ποσες φορτισης και απο ποσες ωρες το βαλατε? καπου διαβασα οτι θελει 4 φορτισης απο 5 ωρες ισχυει? ειμαι συνεχεια στην δουλεια και διαβασα σχεδον ολο το topic στα γρηγορα sorry αν επαναλαμβανω κατι που ειδη εχετε πει!!!!!
×
×
  • Create New...