Jump to content

eliassot

Members
  • Δημοσιεύσεις

    51
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by eliassot

  1. Χρόνια πολλά σε όλους και καλή επιτυχία :)
  2. Καλή επιτυχία και καλό Πάσχα σε όλους :)
  3. Ό,τι και να πούμε είναι λίγο. Κορυφαίο δώρο... και αφήστε τους άλλους να παίζουν με τα μηλαράκια τους ;) :p
  4. Λες να μην χρειαστεί να αγοράσω ταμπλέτα; Μακάρι!!! Καλή επιτυχία σε όλους ;)
  5. Σε καλή μεριά, καλοτάξιδο... κλπ, κλπ :-) Καλή τύχη σε όλους και συγχαρητήρια στον πιο τυχερό!
  6. Υποθέτω πως ναι, αν κρίνω από το DE που γράφει πάνω στο κουτί του...
  7. Καλησπέρα... Έχει βρει κανείς πως ενεργοποιούμε την εξοικονόμηση κόστους στα μηνύματα ώστε να στέλνουμε 160 ελληνικούς χαρακτήρες; Ευχαριστώ :-)
  8. Δεν ξέρω αν κάνω κάτι λάθος αλλά εμένα όταν πατάω παρατεταμένα πάνω στο μήνυμα με αγνοεί παντελώς. Βέβαια αν εννοείς να το κάνω στο handcent, δεν το έχω εγκαταστήσει. Δηλαδή το είχα βάλει στην αρχή, αλλά μετά το έβγαλα γιατί μου άρεσε περισσότερο ο τρόπος που τα εμφανίζει η προεγκατεστημένη εφαρμογή.... τι να πεις :-)
  9. Ξέρει κανείς αν υπάρχει κάποια ρύθμιση να μένει αναμμένη η οθόνη όταν είναι ανοιχτός ο Browser ή το Gmail; Είναι λίγο εκνευριστικό να πρέπει να διαβάσεις κάτι και να ακουμπάς την οθόνη για να μη σβήσει. Επίσης, στα συμβατικά κινητά όταν στέλνεις ένα μήνυμα και αυτό δεν παραδίδεται μετά από κάποιες μέρες σου έρχεται ειδοποίηση από το δίκτυο ότι η αποστολή απέτυχε. Εδώ γίνεται κάπως αυτό ή πρέπει να κοιτάμε αν έχει μπει το τικ ή όχι;
  10. Σκίζω τα πτυχία μου :ninja: :X Μήπως να δοκιμάσεις να βάλεις την κάρτα σου σε κινητό που έχει κάρτα άλλης εταιρείας;
  11. Άλλαξέ στης γυναίκας σου το κέντρο σε 00306942190000, αποθήκευσέ το και μετά βάλε τη sim στο mini πάλι και λογικά θα το έχει κρατήσει, οπότε αλλάζεις το 0030 σε +30 και είσαι έτοιμος. Τουλάχιστον σε μένα έτσι διορθώθηκε το πρόβλημα.
×
×
  • Create New...